PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=683563}

Czarna lista

The Blacklist
2013 - 2023
7,5 23 tys. ocen
7,5 10 1 23186
7,0 3 krytyków
Czarna lista
powrót do forum serialu Czarna lista

Mnie zatkało jak to przeczytałam: http://deadline.com/2016/03/blacklist-spinoff-edi-gathegi-cast-mr-solomon-role-1 201728326/

Co sądzicie?

ocenił(a) serial na 6
reneskarb

no cóż w końcy Ryan Eggold będzie gwiazdą, jaką chcą z niego zrobić w czarne liście, tyle że tutaj to nie wychodzi. Więc co robią twórcy ? Wpadają na świetny plan zrobić spin-offa Czarnej Listy, tyle że bez czarnej listy i bez Reda :D czy to się uda? Mam nadzieję że nie. Czy ktoś to będzie oglądał? Też mam nadzieję że nie, no bo nie oszukujmy się ale większość ludzie ogląda ten serial, tylko i wyłącznie dla Spadera :)
Hmmm skoro ma być tam Salomon, to czy to oznacza że Tom z nim współpracuję i znów oszukuje Liz?. Mam nadzieję :D
The Blacklist ma tyle fajnych postaci o których można by zrobić zajebisty spin-off, a oni robią o Tomie/Jacobie....

ocenił(a) serial na 6
paula125

krótko mówiąc nie za bardzo mi się podoba ten pomysł. Ciekawa jednak jestem kim będzie Famke Janssen w czarnej liście

paula125

Dla mnie jeśli to oznacza, że nie będzie Toma w BL to mogą sobie robi tuzin takich spinoffów.
Jednak znając życie , aby promować jeden serial kosztem drugiego będą wspólne odcinki tzw. crossovery.
Moim zdaniem serial nie wypali bo oparcie go tylko na Tomie i Salomonie to kiepski pomysł. Jeśli dobrze zrozumiałam to postać Femke ma być kimś takim jak Red w BL i ma mieć relacje z Tomem jak Red z Liz. Tylko to byłyby odgrzewane kotlety....chociaż z postaci Toma można jeszcze dużo wycisnąć. Ogólnie jestem na Nieeee...

reneskarb

Przeczytałam w innym miejscu, że Femke czyli Susan “Scottie” Halstead ma być matką Toma .
Tylko nie wiem czy w sposób dosłowny ...Jestem w szoku!

ocenił(a) serial na 6
reneskarb

Jednym słowem masakra....
mam nadzieję że ten spin-off będzie miał słabą oglądalność i go anulują :/ po drugie ona za dobrze wygląda i jest moim zdaniem trochę za młoda żeby grać matkę 30-letniego faceta. Co to w ogóle ma być????
BEZNADZIEJA
PODGRZEWANE KOTLETY I WSZELKIE INNE MIĘSA NA ŚWIECIE
to jest nawet trochę smutne :/ ale mam nadzieję właśnie tak jak powiedziałaś, że Toma w końcu nie będzie w czarnej liście....

reneskarb

Jak dla mnie masakra jakaś, szok i niedowierzanie. 'The Blacklist' i tak nie jest jakimś wielkim hiciorem a oni robią spin-off.. prawdopodobnie właśnie z powodu popularności Tomka, bo innego powodu nie widzę. Famke Janssen na dokładkę jako pewnie żeńska wersja Reda w spin-offie, czym śmierdzi odgrzewanym kotletem jak już zauważyliście. Ponadto pójdą z pewnością w stronę cross-overów więc siłą rzeczy będą 'zmuszali' widzów do oglądania drugiego serialu (fakt, nie będzie trzeba ale to takie popularne dzisiaj..).
Zakładam, że spin-off szybko straci jakąkolwiek tam oglądalność będzie mieć i pokaże tym od prawowitego serialu, że to nie jest kura znoszące złote jaja bez Spadera.

reneskarb

Spin-off dostał zielone światło od NBC : http://www.ew.com/article/2016/05/14/blacklist-spin-off-nbc

Tytuł to: The Blacklist: Redemption

Opis: “In this thrilling new spinoff of NBC’s breakout hit series, undercover operative Tom Keen joins forces with Susan ‘Scottie’ Hargrave, the brilliant and cunning chief of Grey Matters, a covert mercenary organization that solves problems governments don’t dare touch. While on the hunt for Liz’s attacker, Tom secretly discovered that Scottie is actually his biological mother. Now, as they team up to employ their unique skills and resources in a dangerous world of deadly criminals, Tom begins his own covert mission to find out more about his shadowy past.”

Cieszę się tylko z jednego powodu - Tom opuści BL na dobre i (mam nadzieję) nie będę musiała oglądać jego maślanych oczy do Liz.

Będziecie oglądać nowy serial NBC?

reneskarb

Odkąd Tom Keen jest tajnym agentem???? O czymś nie wiem??

reneskarb

Pilot obejrzę, z czystej ciekawości.. ale poza tym jeszcze nie wiem (póki co nie planowałem :D).

Co do Tomka.. czy tam Krzysia (xD): 'undercover operative' może też oznaczać osobę taką, jak on i z jego możliwościami, który pod przykrywką robi to i tamto (a przynajmniej tak mi się wydaje).

reneskarb

Ryan also confirms that he will crossover between both shows and that the writers are working to “weave a bigger mythology together” for the two shows.

A ja myślałam, że pozbędziemy się Toma z BL :(
I tak jak myślałam będą wykorzystywali rodzimą produkcję dla spin-offa (zwłaszcza jeśli będzie miał niską oglądalność).

użytkownik usunięty
reneskarb

tom najlepszy z obsady

reneskarb

Fammke jest intrygującą aktorką i każda jej rola może się podobać i warto ją oglądać, ale bez Reda żaden spinn off w sumie nie ma racji bytu.

reneskarb

Uwielbiam redemption, swietny spin off