PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=683563}

Czarna lista

The Blacklist
2013 - 2023
7,5 23 tys. ocen
7,5 10 1 23134
7,0 3 krytyków
Czarna lista
powrót do forum serialu Czarna lista

W tamtym roku, obejrzałem pilota pierwszego sezonu i zrezygnowałem,bo mnie nudził. Być może zrezygnowałem dlatego,że byłem zmęczony i oglądałem w nocy. Ponawiam moje pytanie, czy warto dalej kontynuować serial? Proszę, o bardzo szybką odpowiedz.

ocenił(a) serial na 7
wojtek1993_filmweb

Jak coś ogląda się nocą i to tego bycie zmęczonym to ja bym spróbował jeszcze raz zobaczyć serial .Nie powiem od razu że się spodoba mi ten serial przypadł do gustu .Obecnie na AXN idzie drugi sezon na TVN7 pierwszy sezon wiec można zobaczyć.

ocenił(a) serial na 5
kinoman1985

Wrócę do ,,The Blacklist" , ale na razie muszę inne dogonić seriale.

ocenił(a) serial na 7
wojtek1993_filmweb

Tylko nie złap zadyszki.

ocenił(a) serial na 5
kinoman1985

W jakim sensie? A co sądzisz o ,,Scandalu" i ,,Sleepy Hollow''?

ocenił(a) serial na 7
wojtek1993_filmweb

Forma żartu Scandal nie oglądam nie spodobał mi się a drugi właśnie na Fox zacząłem śledzić drugi ze sezon i z tego serialu jestem zadowolony.

ocenił(a) serial na 5
kinoman1985

Ja jestem w trakcie 2 sezonu ,,Scandal-u" nawet mi podoba się, ale później do niego wrócę, bo zamierzam wrócić do ,,Herosów" i ,,Czarnej listy" oraz ,,Jeźdźca bez głowy" .

Teraz doganiam ,,Chicago Fire"; "Chicago PD";'Constantine"; "Forever"; "Gotham";"Grimm"; "How to Get Away with Murder"; "Marvel's Agents of SHIELD"; "Once Upon A Time"; "Reign";"Resurrection"; "The 100"; "The Originals"; "The Vampire Diaries".

Na bieżąco jestem z: ,,Arrow";"Beauty and the Beast(2012)":"Hart Of Dixie"; "Supernatural"; "The Flash"

Oglądam, ale jestem w tyle z: "Castle";"Gossip Girl"; "Grey's Anatomy"; "Lost": "Nikita(2010)"; "Revenge"; "Smallville": "The Mentalist"

W midseasonie: "Secrets and Lies (2015)"; "State Of Affairs";"The Messengers";"The Whispers"

ocenił(a) serial na 7
wojtek1993_filmweb

Widzę że też masz bzika na seriale no ja też tylko ja nie oglądam seriali w Necie i tyle pozdrawiam .

ocenił(a) serial na 5
kinoman1985

No mam tego ,,bzika" oglądam w necie, bo nie mam niektórych stacji albo seriale są o 4 sezony do przodu w tv ode mnie.

ocenił(a) serial na 7
wojtek1993_filmweb

No ja na szczęście posiadam HBO Canal+ Fox Fox life AXN Uniwersal Chanel wiec tam seriale są dość szybko może nie wszystkie .ale wiekoszość jest/

ocenił(a) serial na 5
kinoman1985

Z wyżej wymienionych nie mam tylko HBO.

ocenił(a) serial na 7
wojtek1993_filmweb

Wiec możesz na bieżąco śledzić serial Gra o tron

ocenił(a) serial na 5
kinoman1985

Nie mam HBO. Nie oglądam w tv seriali, bo telewizor jest wieczorem zajęty i tata ogląda politykę. Komputer mam zazwyczaj wieczorami wolny, więc korzystam.

wojtek1993_filmweb

popros tate zeby ci pozwolil korzystac z telewizora a jemu w zamian daj komputer na wieczory i problem rozwiazany bedziesz mogl ogladac wtedy seriale

ocenił(a) serial na 5
TheSzoszo

Ja wolę oglądać z napisami niż z lektorem, bo przy tym angielskiego się uczę.

wojtek1993_filmweb

proponuje wyluzować bo oglądanie zbyt dużej ilości materiałów pod rząd może uzaleznic a później nastaje i opóźnienie w rozwoju w rzeczywistości i idziemy coraz nizej w społeczeństwie
fajnie ktoś to powiedział kiedyś: im więcej rozwoju w elektronicznej rozrywce tym bardziej zbliżamy się do dolu chierarchi w realu

grzechuhtc

Czemu ona zdjęła i ZOSTAWIŁA swoje buty i zdjęła skarpetki? (nie widać ich ale botków na gołe stopy się nie nosi) http://www.youtube.com/watch?v =rUvrILPBEOI

wojtek1993_filmweb

Sam zacząłem oglądać ten serial od niedawna pomysł ciekawy ale ustępuje szerokiej czołówce seriali tg samego gatunku
na razie jestem w połowie sezonu.No i niestety kilka rzeczy mnie irytuję szczególnie główna postać agentki Elisabeth Kim
nie wiem czy to wina scenarzysty a może reżysera jednakże oglądając któryś raz W/w agentkę w akcji to mnie krew zalewa
ona nawet na policjantkę się nie nadaję niewiem co Red w niej widzi bo ani to ładne ani wybitne.Niestety na tym nie koniec
reszta zespołu FBI nie jest lepsza istne przedszkolę jedynym który ten serial ratuje jest Raymond Red Redington.Podsumowując
serial ma potencjał ale ze względu na słabą grę aktorów daje ciała co jest naprawdę irytujące .

ocenił(a) serial na 10
tomo1945

W drugim sezonie moim zdaniem Elizabeth trochę się ogarnie, za to postać Dona będzie totalną klapą.

ewcia202

Lizy zetnie włosy :D Nadal błądzi w ciemnościach. Don staje się mało wysportowanym debilem.