PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=683563}

Czarna lista

The Blacklist
2013 - 2023
7,5 23 tys. ocen
7,5 10 1 23322
5,8 5 krytyków
Czarna lista
powrót do forum serialu Czarna lista

mąż

ocenił(a) serial na 5

ok, serial w ogóle mnie nie wciągnął, obejrzałam 4 odcinki i mi wystarczy. Ale, do tych co oglądają dalej i się orientują: o co chodzi z Tomem Keenem? Lizzy "Drewno" Keen znalazła jego paszporty na inne nazwiska- on jest szpiegiem? Agentem pod przykrywką?

KalinaLipton

Tom Keen czyli Jacob Phelps jako młody chłopak zostaje przyłapany na kradzieży torebki. Wtedy staje przed wyborem: więzienie lub zostanie szpiegiem. Dostaje różne zadania i przyjmuje rózne tożsamości. Tak zostaje wynajęty (nie bezpośrednio) przez Reda, aby zbliżył się (zaprzyjaźnił) do Liz i ją chronił. Tom przekracza te granice bo zaczynają łączyć go z Liz stosunki intymne. Kiedy Red się o tym dowiaduje to go zwalnia. Tom zakochuje się w Liz (nie chce z niej zrezygnować), żeni się z nią i aby bronić się przed Redem nawiązuje współpracę z Berlinem (innym przestępcą, który ściga Reda bo myśli, że on jest winien śmierci jego córki). Tom wie, że Redowi bardzo zależy na Liz i próbuje zgłębić tę relację oraz znaleźć Reda. To takie ogólne informacje.
To co wiemy do tej pory jest wyjaśnione dopiero w drugiej połowie 2 sezonu.

ocenił(a) serial na 5
reneskarb

dziękuję bardzo :)