Czy wiadomo już kiedy pojawią się nowe odcinki, bo podobno ma być przerwa? :(
Dosłownie przed chwilą przeczytałem, że NBC uczy się na błędach(Revolution w tamtym roku - 4 miesiące przerwy= spadek oglądalności) i The Blacklist powraca 13 Stycznia 2014.
Dzięki :) Całe szczęście, wystarczy że na GoT muszę jeszcze czekać do końca marca :)
a co myślicie, w jaki sposób wprowadzą z powrotem Reda?
wróci do nich tak jak teraz przyszedł, czy będzie tylko do Lizzy dzwonił i mówił kim się mają zająć i jak?
Też się nad tym zastanawiam i strasznie mnie irytuje ta niewiedza, nic się nie wyjaśniło przez te 10 odcinków
Myślę, że przez kilka odcinków po przerwie będzie działał z dala od FBI. Jest kilka pytań:
1. Kim właściwie jest Red dla Lizzy?
2. Kim jest Tom?
3. Nr 1 na Czarnej Liście
4. Kim jest ten osobnik dla którego pracował Garrick?(Jakaś tajna organizacja i odczuwałem jakby Red się bał tego gościa)
5. Kto jest wtyką w FBI?
Sporo pytań, mam nadzieję że chociaż na połowę z nich dostaniemy odpowiedzi.
Mnie jeszcze interesuje co Red ma na gości dla których pracuje osobnik, który wynajął sobie Garricka, że tak bardzo boją się Reda sprzątnąć.
Szczerze powiedziawszy nie odniosłem wrażenia, że koleś bał się go sprzątnąć - on go po prostu NIE CHCIAŁ sprzątnąć najprawdopodobniej przez przeszłe relacje z Redem. W sumie moja interpretacja tamtych scen.
Facet owszem, ale on dla kogoś pracuje z kim Red ma jakąś umowę, i ci goście wiedzą, że Ray coś na nich ma i co się z tym stanie jak zginie. Dla mnie to brzmi jakby mieli patową sytuację, Red ma coś na nich i jak go sprzątną to wyjdzie na jaw, a z drugiej strony nie może tego ujawnić, bo wtedy to już na pewno go sprzątną i pewnie jeszcze każdego na kim mu zależy, bo tacy ludzie z pewnością nie są mili ;) Oczywiście mogę się mylić, to tylko parę scen na krzyż i ich właściwa interpretacja będzie pewnie możliwa, oby, pod koniec.
Mi też tak się wydaje że jest jej ojcem, ciekaw jestem dlaczego Tom nie chciał podać hasła żeby uratować Lizzy.