Czarna lista
powrót do forum 8 sezonu

Wie ktoś może kiedy 8 sezon na Netflixie?

Konrad_Kasprzak

Na Netflixie jest informacja, że 15.11, czyli już w niedzielę :) pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
andziulinska

ale na polskim?

annagawronska

Tak. Wchodząc na dowolny odcinek serialu na polskim Netflixie pod opisem każdego z nich jest informacja o dacie premiery 8 sezonu ;)

ocenił(a) serial na 10
andziulinska

Punkt 12 zniknęło ;) No. nic, czekamy ;)))

ocenił(a) serial na 10
annagawronska

Właśnie data dzisiejszych premiery zniknął na Netflixie
? kiedy ma się pojawić?

ocenił(a) serial na 10
i_k_2

Dokładnie, data premiery zniknęła o północy i nie wstawili 8go sezonu. Pisałam do Netflix Polska na Instagramie, ale nie dostałam żadnych odpowiedzi. Na fb w premierach na listopad również nie wspominają o Blacklist,

ocenił(a) serial na 10
annagawronska

Dzięki za info ale tak nagle znikną l i żadnej wiadomości ..Kurde a tak się cieszyłam . Ciekawe kiedy i czy zakupią 8 sezon

i_k_2

Właśnie też czekam, bo odcinki 7 sezonu zawsze pojawiały się dzień po premierze w USA, a tu cisza i niewiadomo czy Netflix w ogóle planuje w Polsce wydać nasz ulubiony serial. Jeżeli w ciągu tygodnia nie będzie jakiejś informacji od Netflixa, to będzie trzeba sobie oryginał z NBC obejrzeć po angielsku.

ocenił(a) serial na 10
PatrykBL

Ja już nie wytrzymałam i poza Netflixem obejrzałam... ;)

ocenił(a) serial na 10
annagawronska

Gdzie mona obejrzeć? i na jakiej stronie :)

i_k_2

No właśnie, gdzie? :)

ocenił(a) serial na 10
dzumaczek

https://ww1.online123movies.live/watch-the-blacklist-s08-e01-season-8-episode-1- online-free-123movies-6843.html

ocenił(a) serial na 10
annagawronska

Jakoś nie można oglądać,czy jest jakaś inna strona online? Żebym mogła obejrzeć?

Konrad_Kasprzak

Przez cały dzień zylam nadzieja, że może jednak... Z tego co widzę w historii serialu, w Polsce premiera była nawet kilka miesięcy później niż w USA. 7 sezon był praktycznie bez żadnych opóźnień. Też pisałam na instagramie wiadomośc do netfliksa, ale brak odp. Dziwne było, że była informacja przy opisie serialu, ale zero info w każdym innym miejscu. Mam nadzieję, że szybko się wyjaśni.

ocenił(a) serial na 7
andziulinska

Dziś dzwoniłem do Netflixa i Pani powiedziała, że nie wie czemu tak jest. Nic nie mówiła, ze serial ma się pojawić ani zniknąć. Powiedziała tylko, ze widzi ze są dostępne tylko 7 sezonów

ocenił(a) serial na 9
kabaciej07

Właśnie dzwoniliśmy do Netflixa. Mają problem z licencją.

ocenił(a) serial na 7
anetadud

Mówili może czy jest szansa, aby serial się pojawił?

Konrad_Kasprzak

Miał byc w niedziele 15 listopada...w srode skonczylam 7 sezon i czekam z herbatką o 22.00 w niedziele a tu dupa...nic tylko 7 sezon i zadnej informacji oczekiwany czy cos...nic.
Ktos cos wie? Nie moge się doczekac i nic innego mi się nie chve zaczynac oglądać :(

ocenił(a) serial na 10
Konrad_Kasprzak

8 sezon juz jest na netflixie ;)

Darkness29

Najlepsze info dzisiejszego dnia miłego oglądania!

ocenił(a) serial na 7
Darkness29

Super!!! Wiadomo może czy będą odcinki wychodzić regularnie w niedziele?

kabaciej07

Mam nadzieję że tak będzie.

kabaciej07

Widocznie nie

ocenił(a) serial na 7
Konrad_Kasprzak

3 odcinek ma być 22 stycznia

kabaciej07

ale gdzie, bo na netflixie nadal pusto :(