Mam prośbę, kto wie co to za nutka leci w odc. 61, w momencie gdy Mamoru zrywa z Usagi, a właściwie to było już po zerwaniu, kiedy Usagi poszła do jego mieszkania... Leci wtedy taka piękna muzyka! Pliss jeśli ktoś ma ten soundtrack to proszę podaj autora lub tytuł albo wyślij mi na maila: m.a.c.88@wp.pl Z góry WIELKIE DZIęKI :* Pozdrawiam
Tu jest adres stronki z muzyką do Sailor Moon , www.sailormusic.net
(soundtracki do wszystkich sezonów)
Tu jest adres stronki z muzyką do Sailor Moon , www.sailormusic.net
(soundtracki do wszystkich sezonów)
Tak mało jest komentarzy do tej serii, więc myślałam że pewnie i tak nikt nie odpisze, a tu miłe zaskoczenie za które bardzo dziękuję ;) Jednak niestety nie znalazłam na tej stronce tego czego szukałam :/ Ściągnęłam prawie wszystko co było tam do ściągnięcia i nic :( Nie wiem, może ja coś przeoczyłam, więc proszę może Tobie się uda :) Ta melodia grana na fortepianie/pianinie (nigdy nie umiałam odróżnić :D) jest naprawdę przepiękna i bardzo mi na niej zależy! Proszę jeszcze raz o pomoc!
Pozdrawiam
dokładnie wiem, co masz na myśli, pamiętam tę przygrywkę, niestety nigdzie raczej się jej nie da dorwać :(
ehhh :( dobrze że chociaż mam ten odcinek w którym ona leci :)
a tak przy okazji, jakby ktoś chciał adresy stronek z których można pobrać dobrej jakości odcinki to służę pomocą ;) pozdrawiam
Hehe,widzę że zawiązuje się koalicja Sailor Moon:).Wszyscy fani się jednoczą by pomagać sobie i to mi się podoba,ja też bardzo lubię to anime.
Pzdr!
sory pomyłka
tak naprawdę to nazywa się "usagi sorrow"
i jest dościągnięcia tu:
http://ichigos.com/sheets/80
jako czwarta -"background piano" w formacie .mid lub .mus