Podłapałam tą grę od kogoś innego :D Mam nadzieję że tamten założyciel się nie obrazi... jak by coś to wszystko może być odwołane. Jak by co to zasady też skopiowałam xD
12postaci Charmed walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego serialu.
Kilka zasad:
* Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* Po podliczeniu wszystkich głosów, dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się zagrożona.
* Później głosujemy która z zagrożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* Odpada jedna postać, gra toczy się dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 bohaterów.
* Na finalistów będziemy głosować przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrać.
* Głosować można raz dziennie!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa się od nowa!
OTO POSTACIE:
Prue
Piper
Paige
Phoebe
Leo
Cole
Billie
Chris
Dan
Jayson
Paty
Andy
Pierwsza runda trwa do poniedziałku, następne już po tydzień.
Pozdrawiam wszystkich fanów CHARMED!
Ogłaszam iż xd dobra bez żadnych tam ceregieli, nie chce mi się ogólnie pisać więc może wkleję tylko wyniki? No dobra coś tam powiem czy napiszę.
Prue pokonała Paige, Chris pokonał Paige ale Piper nie xd
Wreszcie utarliście nosa Paige choć mnie to nie do końca cieszy no ale trudno... jak zauważyłam to Ci co głosują na Prue to nie głosują na Paige i odwrotnie.
Najlepsza trójca i zarazem bezpieczna trójca:
Prue 106 pkt
Chris 103 pkt
Paige 97 pkt
Zagrożeni są Piper po raz pierwszy i Leo po raz nie wiem który.
Piper 84 pkt
Leo 64 pkt
Mam jeszcze propozycję. Co myślicie o tym żeby w tym tygodniu głosować już tylko na jedną osobę lub też na dwie i przyznawać im wtedy kolejno 2 i 1 pkt. A może macie jeszcze własne propozycje na głosowanie? Do niedzieli chciałabym znać wasze zdanie na temat tego głosowania.
PIPER - LEO - serialowa para zagrożona!
GŁOSUJCIE!
Cooooo?!! Chris pobił Leo i Piper?! ;| Nie pojmuję, za co go tak wszyscy uwielbiają ;p
Trudny wybór, ale głosuję, żeby odpadła Piper, bo Leo bardzo lubię :P
A, no i zgadzam się z tym, żeby można było głosować na dwie osoby. NA jedną będziemy głosować, jak zostanie trójka, co o tym myślicie??
Piper musi zostać! Głosuję na Leo.
I lepiej będzie jeśli zagłosujemy na 2 osoby po 2 i 1 pkt. Pozdrawiam:)