powiem szczerze, że dzisiejszy odcinek był kiepski ;) cała ta historia z Gidionem, szkołą magii jest dla mnie nie poważna szkoda że scenarzystów nie było stać na ciekawszy pomysł... a jakie jest wasze zdanie?
Zapraszam do dyskusji :) pozdrawiam!
A mówiąc o dzieciakach to o, proszę:
http://www.youtube.com/watch?v=i-Ncr5EtILA
http://www.youtube.com/watch?v=cY02OrtAbq4&feature=related
spoilerów jakiś większych tu nie ma ;)
Co prawda, to prawda. Chłopcy w Czarodziejkach są tacy słodcy i uroczy(tak jak ich rodzice. hehe)...teraz kiedy sie do nich przyzwyczaiłam niewyobrażam sobie bez nich serialu.
Niemogę doczekać sie następnego odcinka...:)))
A tak przy okazji to wie ktos może jaki aktor gra obecnego Wyatta??? Staram sie zawsze poszukac go w napisach końcowych ale jakos mi zawsze umyka...
Dzięki...pozdrawiam
A kto gra Chrisa nie mam pojęcia, ale musi to być przeuroczy chłopiec!!!!!!!!!!!
Leo, nie mów hop póki nie przeskoczysz, były dopiero dwa odcinki... no ale może dalej też Ci sie spodoba, kto wie, gusta są różne. Mnie jak mówiłam nudziło zamieszanie z Avatarami, ale jak już ich rozwalili to znowu było ciekawie, no i mają u mnie wielkiego plusa za Zankou! Uwielbiam tego przebiegłego demona! ;) No i pojawi się Cole, szkoda że na tak krótko.. ale przynajmniej pomoże Piper ;) szkoda tylko że Leo straci moce, no ale będzie z Piper więc jakoś to przeboleję ;)
Anika;) o gustach się nie dyskutuje... no a pozatym to każdy ma inne zdanie na dany temat. Zobaczymy co będzie w dalszych odcinkach;)
Nom, jak zobaczysz dalsze odcinki Leo to pogadamy :D
Ja wiedziałam że małego Wyatta grają dwie osoby (często się tak robi w przypadku dzieci bo jedno sie szybko męczy) widziałam na YT ich razem - fajnie wyglądają, dwa słodkie bliźniaki ;)
Umie ktoś naprawić te ramki??? Bo mamy tak mało miejsca że już nie ma gdzie pisać! Może założyć nowy temat czy coś?
nie wiem co z tymi ramkami:P ale one powinny się wyprosotowac:) nie martwcie się:) a do do tych dwóch Wayattów to nie wiedzialem nic o tym!;)) ale ciekawe..... ;)))