Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74870
6,9 7 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

4 sezon

użytkownik usunięty

Wiadomo już coś? Kiedy będzie?

ocenił(a) serial na 7

W 2011.

użytkownik usunięty

Dokładniej? Miesiąc?

czerwiec

ocenił(a) serial na 6

Hm, czytałam że zdjęcia do 4 sezonu TB mają rozpocząć się wiosną 2011...To se poczekamy:) I bardzo ważną rolę będą odgrywać nowe istoty nadnaturalne - czarownice:) Co pokrywa się jak na razie z wersją książkową. Fajnie.

WhiteDemon

Kurcze dlaczego tak późno.... :(((( Będziemy naprawdę dłuuuuuuugo czekać.

DaGaaaa_1714

Kurwa nie mam co robić!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i pewnie zaraz zablokują mój wpis:DDD buhahahahahahahaha ale zajebiście mi się nudzi....
Sorki za przekleństwa hihihihihih:DDDDDD zaraz zwariuje!!!!!!!!!!!!!!!

DaGaaaa_1714

o matko ja naprawdę mam dość... a za oknem leje, leje i ...... LEJE!!!!!! buuuuuu ale nudy....

DaGaaaa_1714

Może ktoś się odezwie???????

DaGaaaa_1714

I FREAK OUT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
DaGaaaa_1714

Buuu xd

ocenił(a) serial na 8
DaGaaaa_1714

Skoro pada, to pewnie są i kałuże. Proponuje wybrać jakąś i się utopić, powinno być ciekawie.

pieczkov

A nie lepiej wybiec nago na deszcz??? :P

DaGaaaa_1714

Sorrry nie obchodzą mnie twoje docinki... i tak w najgorszym razie ktoś skasuje temat... WIĘC CZEGO SOBIE NIE POWARIOWAĆ????

ocenił(a) serial na 8
DaGaaaa_1714

Biorac pod uwagę poziom twojej flustracji to pewnie juz probowałaś :D

pieczkov

Ha ha ha ha ha :DDD Nie jeszcze nie.... ale kąpałam się w jeziorze o północy :P i BYŁO CIEKAWIE :PPPPPP

DaGaaaa_1714

Jakimże trzeba być życiowym nieudacznikiem droga koleżanko, żeby pisać takie głupoty i oscylować w tak nędznej wirtualnej egzystencji?! ;O

Proszę Cię uczyń nam wszystkim lżej i lepiej otwórz w celach powtórki jakieś pomoce dydaktyczne, gdyż już niedługo koniec wakacji, a testy gimnazjalne nieuchronnie Cię nie ominą.

DonSockeros

Bu ha ha ha ha z takimi tekstami to mi tutaj nie wyjeżdżaj drogi kolego :* jakbyś nie wiedział to testy gimnazjalne mam już za sobą i poszły mi świetnie :P
mat-przy 47/50
hum 39/50
ang 45/50
To, że czasem wariuje nie oznacza że jestem ,, życiowym nieudacznikiem'' o masakra koleś, ale mnie teraz rozśmieszyłeś :DDDDD o... i jeszcze coś: wybieram się na medycynę i będę do tego dążyć choćby nie wiem co :***

DaGaaaa_1714

DonSockeros nie ocenia się ludzi jeśli ich się nie zna.

ocenił(a) serial na 10
DaGaaaa_1714

nie są to jakieś rewelacyjne wyniki sama miałam takie same poza angielskim który mi słabo poszedł i ledwo się do mojej szkoły dostałam z listy rezerwowej, a co do maeycyny to niewiem jak ty ale ja mysle że jest to strasznie trudne sama chodze na bio-chem i po pierwszym roku widze że niemam szans na medycyne (a bardzo bym chciała się na nią dostać) poprostu nie jestem ,,geniuszem''.
*sorry że odbiegam od tematu

villemo1

Wiem, że nie są rewelacyjne (chciałabym mieć z hum. ok 45 i bym się zadowoliła) ale są dość wysokie żeby nie nazywać mnie ,,życiowym nieudacznikiem'' ...

Ja słyszałam że żeby dostać się na medycynę trzeba 3 lata liceum wyrzucić z życia i ciągle się przez ten czas uczyć... będzie ciężko, ale nie tracę nadziei:))

ocenił(a) serial na 9
DaGaaaa_1714

Twoje zachowanie swiadczy o Tobie a zachowujesz sie jakbys miala 13 lat.Biorac pod uwage to,ze jestes w liceum to naprawde przykre.Radze zastanowic sie nad soba i dojrzec do wieku bo niektorych takie zachowanie irytuje.

podpalona

O matko ludzie przestańcie już robić z igły widły... nie macie poczucia humoru ani nie potraficie szaleć i cieszyć się życiem... TO jest dopiero przykre. Mówisz ,,zastanowić się nad sobą i dojrzeć do wieku'' ?? Tyle że ja już za długo byłam grzeczna, miła, uprzejma, nie sprawiałam nikomu kłopotu, nie złościłam się, byłam na każde zawołanie i td. i tp. ale to nie byłam ja... Teraz dopiero zaczynam być sobą, żyć bez granic i dobrze się bawić!!!! :DDDD

Ale mniejsza z tym... komu zgłosić, żeby skasował temat???:DD

DaGaaaa_1714

Nie ma po co komu zgłaszać. Internet do tego jest by zaśmiecać go niewartymi zapamiętania wypocinami, zwierzeniami, chwaleniem, bełkotem, przekleństwami, docinkami, słowami bez sensu, błędami ortograficznymi itp. niepotrzebne skreślić. DaGaaaa_1714 - szanuję Cię jako człowieka, ale nie prowokuj innych by pisali do Ciebie teksty o utopieniu się lub inne szykany. Szanujmy się nawzajem.

a co do TEMATU... trochę trzeba zaczekać, ale by serial był dobry trzeba czekać bo odcinka się w 1 dzień nie powinno kręcić, tylko rozłożyć na części. I tyle ode mnie. Gratuluję dobrych wyników

ocenił(a) serial na 9
lapkaKot

"Nie ma po co komu zgłaszać. Internet do tego jest by zaśmiecać go niewartymi zapamiętania wypocinami, zwierzeniami, chwaleniem, bełkotem, przekleństwami, docinkami, słowami bez sensu, błędami ortograficznymi itp. niepotrzebne skreślić. " - Fakt,za pare lat jak temat nie zostanie skasowany i na to spojrzy bedzie jej glupio i wstyd.

ocenił(a) serial na 9
DaGaaaa_1714

Optymistyczna,irytujaca dziewucho cieszenie sie zyciem a glupota to dwie rozne rzeczy.
"Tyle że ja już za długo byłam grzeczna, miła, uprzejma, nie sprawiałam nikomu kłopotu, nie złościłam się, byłam na każde zawołanie i td. i tp. ale to nie byłam ja... Teraz dopiero zaczynam być sobą, żyć bez granic i dobrze się bawić!!!! :DDDD"
Brzmi jakbys miala ' dawac dupy ' na kadym zakrecie.

podpalona

Spokojnie :). Nerwy tylko cieszę takie osoby

http://demotywatory.pl/1964433/Prawdziwy-dzentelmen - i to niech będzie nasze motto.

podpalona

Co jak co, ale ja cię nie wyzywam od dziwek. Ale jak chcesz... wiesz jak Ty brzmisz??? Jakbyś była zakompleksionym, samotnym odlutkiem, którego wkurza każdy kto jest szczęśliwszy i ma więcej spontaniczności od Ciebie. Mówisz, że jestem głupia??? Sory, nie znasz mnie na tyle dobrze żeby tak pisać. Dziewczyno, dość łatwo wpadasz w gniew.

ocenił(a) serial na 8
DaGaaaa_1714

Ja nie wiem co Ty bierzesz, ale odstaw to.

Eglantine

Nic nie biorę:D po prostu nudziłam się do takiego stopnia, że zaczynałam świrować.
Ale już mi przeszło...

DaGaaaa_1714

I cóż... przepraszam za brzydkie słownictwo:D

ocenił(a) serial na 9
DaGaaaa_1714

Skrucha,ladnie.

podpalona

Żeby udowodnić, że nie jestem ,,dziwką'' i .,,życiowym nieudacznikiem'' heh...

DaGaaaa_1714

O ja , ale macie problemy . . .