PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74716
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Jak myślicie jakie będzie zakończenie finałowego odcinka niestety już ostatniego sezonu. Ja stawiam
że Sookie będzie z Billem ,choć zakończenie w książce jest nieco inne to sądzę że scenarzyści nas
zaskoczą i będzie inaczej niż w książce.

herman_flake

Dogadał się w końcu z kumplem i to było fajne. :) Nie żeby przez cały sezon siódmy kilka razy nie cofnął się w rozwoju. Zdrada Violet była żenująco głupia. Ale Jessica wcale nie jest od niego mądrzejsza.

Bernee

Mnie to dogadanie się z Hoytem do niczego potrzebne nie było, bo za nim nigdy nie przepadałam. Jedynie jego matka kasowała wszystkich xD
Uważam, że lepiej by wyszli jakby pominęli wątek Hoyta całkowicie, a Jasona zostawili z Jess, bo oboje są siebie warci.

herman_flake

Są siebie warci, ale ściągnęliby się na manowce. Jak ślepy z kulawym. Katastrofa murowana. Oboje potrzebują kogoś, kto uczyłby ich, jak trzymać się w ryzach.

Bernee

Zgadzam się w 100%, mnie chodzi jedynie o to, że ich spiknięcie się na końcu miałoby najwięcej sensu w tych bezsensownych parach jakie nam na koniec zaserwowali scenarzyści.

herman_flake

Byłoby to bardziej logiczne i prawdopodobne. Dlatego przeszkadza mi tempo i rozwój wypadków. Nie dziwi mnie, że Jess zatęskniła za Hoytem, że on zainteresował się nią, ale... nie tak szybko po przespaniu się z Jasonem za plecami Violet, no.

Bernee

Ta miłość to było istne Pendolino :)

herman_flake

Czyja? :) Bo mamy tu sporo kombinacji! :)

Bernee

Jess i Hoyt oczywiście :-) Szczególnie z jego p-ktu widzenia. Zobaczył rudą i bach! miłość i ślub na drugi dzień... :-)

herman_flake

:) Oj tak. Powinni byli to bardziej rozłożyć w czasie.

Olimpia_Delacour

Widzę że przewidziałaś co do joty jaki będzie zakończenie finałowego odcinka GRATULACJĘ