Zacznę od tego,że jestem praktycznie po maturach i nie mam za bardzo pomysłu(mam na myśli samotne wieczory :P), jak tu spędzić wolny czas.;)Mój ulubiony serial (Losty) zmierza ku końcowi...i co tu dalej robić?! Co oglądać?!
Nie wiem czemu,ale True Blood przykuł moją uwagę.
No i teraz nasuwa się pytanie - czy ten serial spodoba się lostomaniakowi?
Czy są osoby,które właśnie z lostów przerzuciły się na True Blood? Bardzo jestem ciekawy,czy po tak świetnym serialu jak Losty może cokolwiek innego przypaść do gustu...
Mam nadzieję,że znajdzie się osobą znająca odpowiedź na moje pytania.
Z góry dzięki!
Może nie powinnam Ci odpowiadać na to pytanie, zważywszy na to, że Lostów obejrzałam niestety jedynie 2 sezony;)
Ale mimo to myślę, że True Blood spokojnie powinien sprostać Twoim wymaganiom.
Świetne dialogi, humor, barwne postacie, niespodziewane zwroty akcji, pokręcona fabuła, niekiedy dość ostre sceny - dużo krwi, dużo seksu.
Tak w skrócie można opisać True Blood.
Polecam w każdym razie;)
No raczej :) Chociaż myślę, że jednak większość fanów TB to dziewczęta :)Ale jedno mogę Ci powiedzieć- serial wciąga. Książki jeszcze bardziej :)
Jestem maniaczką Lost od 5 lat, czyli od premiery w Polsce. Spiskuję, czytam, googluje wszystko co związane z serialem i moge się smiało nazwac fanką (choc tego słowa nie lubię).
A True Blood zauroczyło mnie niemiłosiernie. Choc serial ma swoje wady, moze sie podobać. Zawiera swietne kreacje postaci i wciąga.
Co wspólnego może mieć z Lost... wiadomo charaktery boahterów, choc bez analogii, po prostu sa równie wyraźne (podkreslam, że nie mówie o wszytskich), nadprzyrodzone motywy, ale to chyba jasne :D
No i potwierdza moja teorię, że główny bohater jest w serialu po to, by widza irytować, ale to juz inna broszka :)
Generalnie serial polecam, choć jest w całkowicie innym klimacie, "lostomaniakowi" (niejednemu) sie spodobał.
Pozdrawiam
A ile będzie tych sezonów True Blood? Orientuje sie ktoś?
Bo też zaczełam ogladać ale nie wiem czy wytrwam do końca bo mam mieszane uczucia co do tego serialu.
Dzięki wszystkim za wyczerpujące odpowiedzi.;)
Już zabrałem się do oglądania...jestem po 2 odcinakach,jak na razie całkiem całkiem.:]