PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

S05E03- Opinie

ocenił(a) serial na 8

SPOILERY!!!!!!!!!!!!!!!!

Odcinek oceniam na dobry, trzyma poziom poprzednich.
Dobrze, że było mało Sama i tego całego wątku z Wilkołakami. Tara mogłaby się upiec, ale
OCZYWIŚCIE Pam w chwili przypływu obowiązku ją uratuje. Szybko Sookie wyjawiła prawdę
Alcidowi, myślałam, że to jeszcze pociągną przez parę odcinków. Błagam tylko niech nie
wracają do tego całego wątku z wróżkami, bo tego nie zdzierżę. Fajnie, że pociągnęli te
flashbacki z Pam i Erikiem. Trochę niekonsekwencja, bo jak Pam się pocięła to Eric nie
musiał jej przemieniać, tylko wystarczyło, że dałby jej krew i by wyzdrowiała.
No i mało Billfejsów. Mam nadzieję, że w przyszłym odcinku się poprawią.

ocenił(a) serial na 6
milkaway

E tam, Eric już mi się znudził;)
Przerzucam się na wielebnego, on jest zajebistyXDDDDDD

WhiteDemon

ale on gra geja ...

ocenił(a) serial na 6
sentia

??
No i co z tego?
To nie mogę go lubić?
Sorki, ale Eric zrobił się nudny i ta jego niekonsekwencja jest śmieszna;)
Czas przerzucić się na inne, bardziej rokujące postaci.

WhiteDemon

może i ale ja i tak będę sercem z Ericiem i Pam.
I Ginger:) Ona jest świetna.

ocenił(a) serial na 6
sentia

Zachwyty nad Pam też jakoś zaczynają mnie nużyc...
Uwielbiam ją nadal, ale już nie pieję nad każdą sceną z nią;)
Ale to prawda jej sceny z Ginger są fenomenalne zawsze:)

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

Heh a nikt nie lubi mamy hoyta to jest do dopiero super babka ;D Pam tez lubię ale wielbmy i Jasion czekam na ich pierwszą scenę erotyczną :D padnę ze śmiechu chyba... ;)

ocenił(a) serial na 6
Lap

Ale przecież ona jest prześmieszna, ta kobita;) Postać z tak zaakcentowaną osobowością drobnomieszczańską może tylko bawić;)

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

Ta kobita jest wampirem nie wiem czy wiesz ale przy okazji mówi sookie że nienawidzi tej rudej wampirzycy po prostu hipokryzja w hipokryzji :D

sentia

A ja jestem z Sookie którą uwielbiam,no i z Luną (ale tu bardziej wygląd...:P)
A co do męskich postaci to Lafayette,no i Alcide .
To są moje ulubione postacie.

ocenił(a) serial na 9
maggie_magda

Dla mnie Alaric jest taki zniewieściały teraz ale w sumie co ma robić jak siedzi pod kluczem;D Pam najlepsza jak zawsze a jej słowa na końcu to rozwaliły system;) Jason tez jest genialny, a najlepsze jest w nim to, że niby taki hunk full erotik, poważany we wsi a taki ciepły i wszytskim chce pomagać, nikogi urazić;D zajebisty;P Jess lubie bez wzgledu na to co robi! Jakoś tak po prostu i jeszcze Luna! Ona chyba najładniejsza jest z tego serialu! Tak poza tym to reszta moze być tylko drażni mnie Tara, wielce urażona zamiast cieszyć się ze zyje, chociaż jest wampirem ale to lepiej niz w ogóle, zawsze może wiewiórki jeść:D! a szkoda słów;D odcinek spoko, czekam na więcej!

FanaticHuman

Alaric? A kto to? Ten z pamiętników? :)
Lubię Go ale On już nie żyje i jest z innego serialu.Ale domyślam się że chodziło Ci o Alcida
No zgadzam się co do reszty :)

ocenił(a) serial na 9
Damx123

hahahah no tak pomyliły mi się filmy i chodzilo mi o Alcide;P Bo WhieDemon ma avatar Klausa i mi się pomyliło;DD

FanaticHuman

Oj tam fakt że tutaj są wampiry i tutaj :)
Ja też oglądam oba seriale ;) więc pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
Damx123

seriale;D

ocenił(a) serial na 6
FanaticHuman

Ostatnio stwierdziłam, że Pam ( ja wiem że to zamierzone, ale właśnie mimo to;) mówi zbyt wolno, i przez to nawet z niby śmiesznego jej textu nie chce mi się śmiać;)

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

Za wolno aleś się zrobiła wymagająca ;D to eryck nie kreci to pam za wolno gada kobito za dużo słońca ;D za mało sesku xD

ocenił(a) serial na 6
Lap

XDDDDD

Lap

Hahahaha :)
Dobre.

maggie_magda

A czy ktoś wspomniał o fenomenalnym Szwedzie, który zawsze gra psycholi? :) Odcinek spoko, jak dla mnie tara tez mogłaby się spiec z lekka ;) Wychodzi na to, że pam tylko gra twardą bijacz. BTW. od sexu z diaboliczną ikoną seksu i nierządu Lilith już lepszy był sex erica z siostrą w kontenerze. brak jakiejś hierarchii :)

ocenił(a) serial na 8
Jeffrey_Goines

Szeryf powraca cowboy ! :D
https://www.youtube.com/watch?v=-ocTIYQ3-QQ&feature=player_embedded