PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Obejrzałem pierwszy sezon i czuje lekki niedosyt!!!

Stachu2280

To dlatego, że serial jest dla ludzi inteligentnych!!!

gibons19

aha to dzieki za informacje smieszny gosciu

Stachu2280

Proszę bardzo. Tylko ją zanotuj. Koniecznie.

gibons19

Koniecznie to idz do lekarza. Choc nie wiem czy mozna Ci jeszcze pomoc.

Stachu2280

Mnie pomagać nie trzeba, Tobie za to na pewno. I pamiętaj: nie zniechęcaj się.

ocenił(a) serial na 7
Stachu2280

Czy to niedosyt związany z dziwnym zakończeniem tegoż sezonu ?? :)

ocenił(a) serial na 3
Stachu2280

serial dla inteligentnych xD większej bzdury na tym forum to chyba jeszcze nie widziałem, "Królestwo" Larsa Von Triera jest dla inteligentnych, ten gniot podoba się tylko ludziom o bardzo wąskich horyzontach i nie znających się na filmie.Nie chce mi się pisać kwiecistych przemów więc powiem to po raz kolejny, ten serial to po prostu - gniot.

vinici

"Nie chce mi się pisać kwiecistych przemów..."

To chyba nie jest kwestia tego, że Ci się nie chce, tylko po prostu nie potrafisz. Najlepiej świadczy o tym składnia zdań w Twojej wypowiedzi. A "Królestwo" jak najbardziej jest dla ludzi inteligentnych. Tak samo jak "True Blood".

ocenił(a) serial na 8
Stachu2280

też czuje niedosyt spowodowany intrygującym zakończeniem:] dla niektórych gniot, dla niektórych arcydzieło, a dla niektórych dobra rozrywka z pewnym morałem. Zaliczam się do ostatniej grupy:)

ocenił(a) serial na 3
Shidou

intrygujące zakonczenie na miare "intrygującego" prison breaka.ehh caly czas sie dziwie co wy ludzie w tym widzicie.

ocenił(a) serial na 8
Stachu2280

Mnie ten serial się podoba. Z niecierpliwością czekam na kolejne sezony:) Ale jak wiadomo, są i tacy którzy uważają go za gniot. Nie mam zamiaru nikogo za to krytykować, w końcu każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie:) Pozdrawiam!

martyna1117_88

Nie napisalem ze serial to gniot ale ze taki sobie jak na to chwile bo jest duzo rzeczy nie rozwiazanych. Poczekamy do drugiego sezonu :)

Stachu2280

heh nie rozumiem dlaczego oceniając ten serial poruszacie w ogóle kwestie inteligencji, przecież każdy ma inny gust, a to czy dany film czy serial się podoba jest zależne od różnych czynników.
z resztą wiadomo, że serial o wampirach nie będzie jakichś bardzo wysokich lotów pod względem intelektualnym, ale to już wiadomo zanim się obejrzy 1 odcinek, więc jeśli już dyskutujecie to może przedstawcie jakieś solidne argumenty a nie jak kolega wyżej "nie chce mi się pisać kwiecistych przemów"... tacy pseudointelektualiści którzy srają dalej niż widzą irytują mnie najbardziej