serial dla inteligentnych xD większej bzdury na tym forum to chyba jeszcze nie widziałem, "Królestwo" Larsa Von Triera jest dla inteligentnych, ten gniot podoba się tylko ludziom o bardzo wąskich horyzontach i nie znających się na filmie.Nie chce mi się pisać kwiecistych przemów więc powiem to po raz kolejny, ten serial to po prostu - gniot.
"Nie chce mi się pisać kwiecistych przemów..."
To chyba nie jest kwestia tego, że Ci się nie chce, tylko po prostu nie potrafisz. Najlepiej świadczy o tym składnia zdań w Twojej wypowiedzi. A "Królestwo" jak najbardziej jest dla ludzi inteligentnych. Tak samo jak "True Blood".
też czuje niedosyt spowodowany intrygującym zakończeniem:] dla niektórych gniot, dla niektórych arcydzieło, a dla niektórych dobra rozrywka z pewnym morałem. Zaliczam się do ostatniej grupy:)
intrygujące zakonczenie na miare "intrygującego" prison breaka.ehh caly czas sie dziwie co wy ludzie w tym widzicie.
Mnie ten serial się podoba. Z niecierpliwością czekam na kolejne sezony:) Ale jak wiadomo, są i tacy którzy uważają go za gniot. Nie mam zamiaru nikogo za to krytykować, w końcu każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie:) Pozdrawiam!
Nie napisalem ze serial to gniot ale ze taki sobie jak na to chwile bo jest duzo rzeczy nie rozwiazanych. Poczekamy do drugiego sezonu :)
heh nie rozumiem dlaczego oceniając ten serial poruszacie w ogóle kwestie inteligencji, przecież każdy ma inny gust, a to czy dany film czy serial się podoba jest zależne od różnych czynników.
z resztą wiadomo, że serial o wampirach nie będzie jakichś bardzo wysokich lotów pod względem intelektualnym, ale to już wiadomo zanim się obejrzy 1 odcinek, więc jeśli już dyskutujecie to może przedstawcie jakieś solidne argumenty a nie jak kolega wyżej "nie chce mi się pisać kwiecistych przemów"... tacy pseudointelektualiści którzy srają dalej niż widzą irytują mnie najbardziej