PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74727
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

True.Blood.S02E08

użytkownik usunięty

Odcinek był prześmieszny :]. Komiczne sceny z paintballem, suflet, Andy... Godrick okazał się być porządnym obywatelem i całkiem racjonalnie myślącym wampirem ("całkiem", bo coś nie chce pić krwi). Podobało mi się też jak zgasił "stworzycielkę" Billa. To zaś, że w chłodziarce Sama będzie ta kelnerka wiedziałem w chwili gdy wszedł do swojego baru, tak więc zaskakująca ta scena nie była i nie wiem po co była ta muzyka jakby za chwilę miał zostać napadnięty. Ciekawe swoją droga czemu Maryann aż tak zależy na Samie, ja rozumiem że koleś jej nie ulega, ale po co tyle zachodu? Końcówka jednak najciekawsza, Bill i ta s*ka mieli szczęscie, choć nie sądzę by byli jedynymi którzy przeżyli. Prawdę mówiąc to ciężko mi uwierzyć żeby ktokolwiek z potężniejszych wampirów zginął od takiej bombki, nawet jeśli wywalałaby dodatkowo srebrne odłamki.

ocenił(a) serial na 7
Ahsoka

Wszyscy przewijaja do Erica. ;D
Nie wiem jak Wy, ale ja bym byla calkiem zadowolona gdyby serial skladal sie tylko z watkow wampirzych. Cala reszta bohaterow moglaby sobie poszybowac w niebyt, albo niech sobie kreca osobny serial. ;D
Ze smiertelnikow zostalaby oczywiscie Sookie no i Jason, w koncu to rodzina. Dodaliby wiecej wamiprow, jakas wampirza ksiezniczke dla Jasona i byloby idealnie. ;D

ocenił(a) serial na 7
DearDarknessX

*wampirow

za krótki <br/>
za krótki <br/>

ocenił(a) serial na 8
DearDarknessX

zgadzam się :) jak dla mnie to mogliby zostawić jedynie Sook, Erica (ojjj duuuuuuuużo Ericka :P ) Jasona i Lafayett'a :) no i jeszcze Pam oczywiście (coś jej mało, a jest cudna, w swoich klasycznych kostiumikach i szpilkach :) ) No i ewentualnie Jessica :)

ocenił(a) serial na 7
Viv

Pam jest cudowna, szkoda, ze jest jej tak malo. Rozwijaja jakies beznadziejne watki (Maryann!), a taka wspaniala postac sie marnuje. Moze przydalaby sie jakas petycja do tworcow, zeby w kolejnych sezonach bylo wiecej Pam. ;)
Nie czytalam ksiazek, wiec nie wiem, czy to wazna postac, ale to nieistotne, scenarzysci zawsze moga cos wymyslic. ;D

DearDarknessX

Spoiler - książka cz. 2 - Living Dead in Dallas

Mi brakuje w 2 serii tylko jednej sceny z książki - kiedy Sookie idzie na party z Erickiem :D Ale fajnie było by zobaczyć Alexa w różowych leginsach udającego geja :P Mniam ! Może jeszcze zdążą się napatoczyć razem na jakąś popijawę do Maryann - było by ciut zabawnie :) I gdzie do cholery podziały się te wszystkie zabawne teksty Ericka do Sookie. Pozdrawiam :)

Ahsoka

Z drugiej strony poszli tam w sprawie śmierci Laffayett'a, a jak wiemy w serialu nieszczęśnik nadal żyje, więc mimo wszystko nie miało by to najmniejszego sensu, tak czy owak nie byłabym przeciwna takiej scenie :D

ocenił(a) serial na 8
Ahsoka

Zgadzam się :) Serialowy Eric w różowych leginsach to byłby niezapomniany widok :) Mam tylko nadzieję że nadal będą rozwijać jego postać, ale chyba nie mają wyjścia ze względu an rosnącą "Erickomanię" :)