Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74871
6,9 7 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Od razu zaznaczam, że nie mam nic przeciwko gejom i lesbijkom :) Ale nie uważacie, że trochę przesadzają w serialu?
Lafayette i Jesus
Sophie Ann i Hadley
Russell i Talbot
a w nowym odcinku Flanagan oczywiście nie mogła się wkłuć w jakiegoś soczystego młodzieńca, musiała to być soczysta niewiasta.

poisongrrll

Oh... Znowu!
Gdybyś nie miała nic do homoseksualistów, to byś nie zakładała takiego wątku ;p To jest TB i przyzwyczaicie się w końcu, że przemoc i seks, również homoseksualny, jest w tym serialu na porządku dziennym. W książce jest tak samo - związki homoseksualne wśród wampirów są powszechne i nikt się temu nie dziwi. Nawet książkowy Eric jest bisexem ;p
Nie widzę w tym wszystkim przesady, zresztą nie koncentruje się na tym, bo to przecież nie jest najistotniejsze...

ocenił(a) serial na 7
poisongrrll

Kolejny ten sam wątek!!! I po co zaśmiecać forum - na prawdę, każdy może wyrazić swoją opinię, ale najpierw wystarczy poszukać czy owego wątku już nie było i tam się wypowiedzieć...
Poza tym - wszystkie wampiry są biseksualne, choć większość jest skierowana w jedną, lub drugą stronę - im to po takiej długiej egzystencji nie robi wielkiej różnicy, i jeszcze - gdy są młodymi wampirami, mają wielką ochotę na sex i to nieważne z jaką płcią (przynajmniej tak jest wg Harris - autorki książek o Sookie).

Bittersweet88

A mi się te wątki bardzo podobają, miłośc to miłośc, nie patrzy na płec.
Wątek Talbota i Russela mnie wkurzał, ale to dlatego że T był primadonną i kaprysił jak nastolatka.
Wątek Jesus- LaFayette jest słodki, Lafcio pomimo, że queer jest bardziej męski od Jasona.
Nan Flangan pije babkę, bo goły facet nie zrobi takiego wrażenia( chyba że ściągnąłby dół, ale w to wątpię). Miała byc golizna i była.
Natomiast scenka Eric- Talbot, była hot... Eryś nawet jak mizia pana jest pierońsko seksowny.

Poza tym Pam w serialu też miała wątek homoseksualny z panią striptizerką z Estonii, tą samą którą przez sześc godzin obracał Eric.

ocenił(a) serial na 9
Sabcia

Pam to chyba w ogóle jest les;) jej teksty są zabójcze;)

Bisexidryna

Wg książki Pam nie jest les, jest bi jak większośc wampirów. Miała romans z Ericem, zaraz po przemienieniu...

ocenił(a) serial na 7
Sabcia

ogladanie 2 calujacych sie facetow nie nalezy do przyjemnych rzeczy. co innego 2 calujace sie kobiety ;)

ocenił(a) serial na 6
black.blood

No widzisz, ja mam na odwrót;)

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

A mnie się to właśnie bardzo podoba xD

black.blood

Jeśli jednym z tych facetów jest Alex Skarsgaard, to jego partnerem może być nawet ksenomorf. I tak będzie gorąco oraz erotycznie.

ocenił(a) serial na 6
EineHexe

"ksenomorf" - genialneXD - co prawda, to prawda.
Ale lepiej życzmy facetowi znacznie ładniejszych partner ek/ów ;)

EineHexe

Ciekawe że nikomu nie przeszkadzają sceny Penisona( Jasona) jak rypie babkę w śmieciach na tyłach baru, albo Sookie and Bill kochający się na cmentarzu tudzież pobojowisku. Tam dupy, cyki i inne części anatomii są na wierzchu.
Akurat sceny homoseksualne są pokazane w bardzo subtelny sposób. Lafayette mizia Jesusa po tatuażu, albo niewinne pocałunki, jak Pam robiła pani minetkę to nie było nic widac, bo były ubrane. Trochę więcej golizny pokazali panowie Eric and Talbot no i Nan Flangan cała odziana gryzła prostytutkę z cykami na wierzchu... Zgroza! Sodoma i Gomora dosłownie!!!!

poisongrrll

Ja myślę że dobrze robią poruszając w serialu takie wątki no niby każdy mówi że nie ma nic do homoseksualistów, że niby każdy jest taki super tolerancyjny, ale jak ktoś zobaczy na ulicy dwóch facetów trzymających się za ręce to od razu "pedały". A nie daj boże żeby zaczęli się obściskiwać to już w ogóle tragedia narodowa. A tak może widzowie się trochę przyzwyczają do takiego widoku i nie będzie ich to tak kuć w oczy.

ocenił(a) serial na 8
Nikaa89

Oczywiscie że nie przesadzają-przecież to serial Alana Balla,tu muszą być dragi(w tym wypadku głównie krew wampirów) i homoseksualiści.
Btw.Alan Ball to geniusz