PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35024}
7,6 21 tys. ocen
7,6 10 1 20686
7,4 5 krytyków
Daleko od szosy
powrót do forum serialu Daleko od szosy

Zwyczajnie nienawidzę. Jestem w miarę zrównoważonym facetem i skrajne 'hejterstwo" nie leży w mojej naturze, ale istnieje otwarty (niestety) zbiór rodzimych dokonań kinematograficznych, które budzi we mnie zwierza:) Nienawidzę tego serialu. Może nie tak bardzo jak "Trędowatej" a już na pewno nie jak "Znachora", ale jednak... Trudno powiedzieć nawet dlaczego. Aktorstwo (wszak Stroiński do naprawdę dobry aktor), scenariusz czy historia (Proszę o wybaczenie potencjalnych wielbicieli serialu, ale ja go nazywam "Historią pewnego awansu społecznego"). W każdym razie nie jestem w stanie nawet słuchać ścieżki dźwiękowej serialu. Niestety, to ulubiony pozycja w telewizyjnym tygodniu mojego Starego a że ojciec nie dosłyszy, to dialogi wciskają się nawet pod słuchawki. Proszę potraktować ten temat z lekko przymrożonym okiem, ale chętnie się dowiem czy nie jestem w swoich odczuciach odosobniony.

Irry

Kocham ten serial, muzykę, grę aktorską, scenariusz, aktorów, klimat.
W ogóle Cie nie rozumiem. Ok, można nie lubić ale nie nienawidzić? Trochę to chore.

ocenił(a) serial na 7
Irry

Nie wiem jak można nienawidzić tego serialu choćby dla samej Bronki się oglądało, bo było na czym oko zawiesić, a i pośmiać się czasem można było.

ocenił(a) serial na 10
andy2884

ja też ten serial kocham , grę aktorską, muzykę, aktorów. Oglądam ten serial ze względu na Stroińskiego, Łozińską, Burską, Machulskiego, Horawiankę, i ś.p Szczepaniak. Stroiński i Łozińska odegrali swoje rolę życia.