Do premiery Daredevila na platformie Netflix został tydzień. Jednak odbyły się już zamknięte pokazy, na których wyświetlono pierwsze odcinki i jak było pewnie wiadomo - serial uznano bezwzględnie za najlepsze komiksowe show, bijące na głowę wszystkie inne projekty i od Marvela i od DC. Mroczny, ciężki klimat wylewa się z ekranu, aktorstwo, wizualia, efekty specjelne to najwyższy możliwy poziom. Nic dodać nic ująć.
Zapowiedziano, że w drugim sezonie prawdopodobnie zobaczymy i Bullseye'a i Elektre, a także kilka niespodzianek. Zatem czekamy do premiery, a później Jessica Jones, Luke Cage i Iron Fist, by zakończyć mocno na Defenders.
za ten spoiler Tobie powinien odciąć łeb. ja widziałem, ale może nie każdy miał okazję? jak chcesz takie rzeczy pisać to stwórz temat "odcinek 1x03", a nie w ogólnym temacie rzucasz chamskimi spoilerami
Jak ci się nie podoba czytanie spoilerów to nie wchodź w tematy poświęcone dla ludzi, którzy go już oglądali, jak sama nazwa tego tematu wskazuje. A teraz idź stąd.
jak już pisałem, mi nie zaspoilerowałeś, pisałem również o tym, że to akurat temat nt pierwszych ocen i recenzji DD, a nie na temat oceniania przez użytkowników poszczególnych odcinków wraz z wypisywaniem treści. Tak więc może jednak Ty idź, i załóż osobny temat ze spoilerami :) Czytamy ze zrozumieniem, grzybku ;) czy cokolwiek to jest w Twoim avatarze. Pozdrawiam
To jak tobie nie zaspoilerowałem, a martwisz się o innych to zostań mnichemi powierz życie bogu i sianiu dobra w zakonie zamiast się rozpisywać.