PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=702252}

Daredevil

2015 - 2018
7,9 75 tys. ocen
7,9 10 1 74681
7,6 30 krytyków
Daredevil
powrót do forum serialu Daredevil

Do premiery Daredevila na platformie Netflix został tydzień. Jednak odbyły się już zamknięte pokazy, na których wyświetlono pierwsze odcinki i jak było pewnie wiadomo - serial uznano bezwzględnie za najlepsze komiksowe show, bijące na głowę wszystkie inne projekty i od Marvela i od DC. Mroczny, ciężki klimat wylewa się z ekranu, aktorstwo, wizualia, efekty specjelne to najwyższy możliwy poziom. Nic dodać nic ująć.
Zapowiedziano, że w drugim sezonie prawdopodobnie zobaczymy i Bullseye'a i Elektre, a także kilka niespodzianek. Zatem czekamy do premiery, a później Jessica Jones, Luke Cage i Iron Fist, by zakończyć mocno na Defenders.

Marvel_Studios_3

Rusek, śmieszny avatar! :D

ocenił(a) serial na 10
Szejku

Joker też niczego sobie

ocenił(a) serial na 9
Frieza

Daredevil (2015) [SEZON 1]
PL.SUBBED.720p.WEBRip.x264.AC3-KiT / Napisy PL

ocenił(a) serial na 10
Frieza

Roz@bało mnie jak Kingpin uciął facetowi głowę drzwiami od samochodu.

ocenił(a) serial na 9
barry5800

za ten spoiler Tobie powinien odciąć łeb. ja widziałem, ale może nie każdy miał okazję? jak chcesz takie rzeczy pisać to stwórz temat "odcinek 1x03", a nie w ogólnym temacie rzucasz chamskimi spoilerami

ocenił(a) serial na 10
prowned

Jak ci się nie podoba czytanie spoilerów to nie wchodź w tematy poświęcone dla ludzi, którzy go już oglądali, jak sama nazwa tego tematu wskazuje. A teraz idź stąd.

ocenił(a) serial na 9
barry5800

jak już pisałem, mi nie zaspoilerowałeś, pisałem również o tym, że to akurat temat nt pierwszych ocen i recenzji DD, a nie na temat oceniania przez użytkowników poszczególnych odcinków wraz z wypisywaniem treści. Tak więc może jednak Ty idź, i załóż osobny temat ze spoilerami :) Czytamy ze zrozumieniem, grzybku ;) czy cokolwiek to jest w Twoim avatarze. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
prowned

To jak tobie nie zaspoilerowałem, a martwisz się o innych to zostań mnichemi powierz życie bogu i sianiu dobra w zakonie zamiast się rozpisywać.

ocenił(a) serial na 9
barry5800

tak się składa, że sram na twojego boga jak i każdego innego.

wystarczy trochę przyzwoitości, tyle. po prostu w ten sposób psujesz innym zabawę nie mając z tego nic, więc po co? żeby podbudować swoje ego? ;) pewnie tak