PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=702252}

Daredevil

2015 - 2018
7,9 74 tys. ocen
7,9 10 1 74261
7,6 26 krytyków
Daredevil
powrót do forum serialu Daredevil

to chyba juz tak z rozmachu wszyscy pisza ze super, skoro inni tak uwazaja to lepiej sie nie wychylać. Konkurencyjne np Gotham jest o niebo lepsze. Super gra Fiska? Don Maroni gra lepiej niz cała obsada Daredevila razem wzięta

ocenił(a) serial na 8
slipdog

No to wracaj do tych swoich Arrołów, Flaszów, Gotamów, a dobre seriale zostaw nam.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
slipdog

Haha, ależ się obraziłem :).

ocenił(a) serial na 8
slipdog

Czuję się mega zaszczycony ^^

ocenił(a) serial na 8
slipdog

Mhm ^^

ocenił(a) serial na 8
slipdog

"Nei nei" ^^

ocenił(a) serial na 8
slipdog

Wzruszyłem się ^^

ocenił(a) serial na 9
slipdog

Kurcze. Lekko denerwuje to, że wasza dyskusja na temat serialu sprowadza się do rzucanie w siebie obelgami. Może jakieś argumenty. Tak tylko mówię...

ocenił(a) serial na 9
lelouch90

No, zwłaszcza miałem na myśli jego.

ocenił(a) serial na 9
lelouch90

Zwłaszcza on. Ty mu podskoczyłeś to on zaczął w ciebie rzucać wszystkimi słowami jakie znalazł w słowniku wulgaryzmów.

ocenił(a) serial na 8
lelouch90

Wdając się w taką debatę niepotrzebnie go prowokujesz :P spokojnie, zgłoś jego komentarze, poczekaj - może jakiś moderator zainterweniuje i zbanuje gościa.

ocenił(a) serial na 9
slipdog

Rzecz w tym, że po tym jednym komentarzu, ustawiłeś się na ,,tryb bojowy" i nie ważne ile razy on sarkastycznie podziękuje za przekleństwa pod jego adresem ty będziesz to kontynuował tylko chwaląc się na jakie to sposoby nie potrafisz obrażać przypadkowych osób z sieci.

ocenił(a) serial na 9
lelouch90

Ciekawe... Moje hobby na przykład to bezsensowne próby tłumienia głupoty na fw i muszę przyznać z dumą, że kilka razy mi się udało.

ocenił(a) serial na 8
slipdog

Ty z tym Gotham to sobie jaja robisz, czy poważnie piszesz? ._. Jak wielkim fanem Batmana nie jestem - tak Gotham to jeden z najgorszych telewizyjnych seriali na podstawie komiksów, jedynie genialny Pingwin przyciąga do ekranu. reszta to totalna szmira.
Za to w Daredevilu do ekranu przyciąga niemal wszystko, i jest to chyba najdojrzalszy serial o tematyce super-hero którego spokojnie można postawić przy najlepszych serialowych produkcjach innego gatunku.

ocenił(a) serial na 8
Asvers

Popieram. DD bardzo wysoko podniósł poprzeczkę innym serialom o tej tematyce. Bardzo ciężko będzie zbliżyć się do tego poziomu, ale mam wrażenie, że pozostałe seriale Netflixa zamówione przez Marvela nie pozostaną daleko w tyle. Mam nadzieję, że to otworzy oczy innym producentom i zobaczymy jakieś pozytywne zmiany w innych tytułach.

ocenił(a) serial na 8
lelouch90

Ja jedynie obawiam się ze potencjał zostanie zmarnowany tym iż po serii ,,The Defenders'' wątek Daredevila zostanie zamknięty. Bo te 13 odcinków - pomimo tego iż były świetne. to jednak za mało. bo przedstawiały jedynie genezę bohatera i sam ,,Daredevil'' zrodził się dopiero pod koniec ostatniego epizodu.
A na razie wszystko wskazuje na to ze Marvel i Netflix chcą potraktować te seriale jako twory mające prowadzić do
serialu w którym wystąpią w duecie i rozwinięcie filmowego uniwersum i na tym przygoda się zakończy (bądź ewentualnie pojawią się kolejne seriale o innych bohaterach - jak chociażby ,,The Punisher'').
Oby fani im na to nie pozwolili i Daredevil dostał jeszcze swoją ,,solówkę'' :D

ocenił(a) serial na 8
Asvers

A Fiska chciałbym zobaczyć jeszcze w filmowym spider-manie :D

ocenił(a) serial na 8
Asvers

Póki co bym się tym nie martwił. Na razie krążą plotki, iż "Defendersi" mają pojawić się w Infinity War (co jest całkowicie logiczne), a i ponoć sam Murdock będzie miał epizodyczne sceny w pozostałych serialach Netflixa (być może nawet gdzieś się po drodze pojawi chociażby przy Civil War).

Poza tym nikt nie wyklucza drugiego sezonu, sami twórcy się wypowiadali, że są jak najbardziej chętni, ale muszę poczekać na zielone światło od Marvela, a oni się nie śpieszą z takimi decyzjami (dopiero ostatnio potwierdzono, że dostaniemy drugi sezon Agentki Carter), więc nie wszystko stracone :).

Punisher - wszyscy o nim teraz mówią, mam nadzieję, że "Marvelowcy" dostrzegą potencjał i prośby fanów. Chciałbym znów w tej roli zobaczyć Raya Stevensona (bądź co bądź to głównie aktor serialowy), ale kolidowałoby to z jego postacią z Thora.
No nic, dobrze by było, żeby się wzięli za sam serial ;).

Co do Fiska - myślę, że nie mamy co liczyć na jego występ u Spider-Mana. To zawsze z Pajączkiem mi się Kingpin kojarzył (głównie za sprawą kreskówek), ale myślę, że producenci "zarezerwują" go tylko na Daredevila.