Póki co 5 odc za mną i mam mieszane uczucia, początkowo mnie wciągnęło a potem czar prysł i powiało nudą, wolna akcja czy wkrótce się rozkręci?
Mam za sobą cały pierwszy sezon, irytująca gra aktorów naciągane historie. Nie polecam.
W zamian z a to polecam :
Rzym 1 i 2 sezon.
The Office 3 sezony (wersja US)
Przekonaj sie do Futuramy jesli lubisz Family Guy i Simpsons to nie bedziesz zawiedziony/a
➤➤➤ naciągane historie.
Rzeczywiście bardzo naciągane, jako że są oparte są na prawdziwych postaciach i wydarzeniach.
-------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------
Czy powinieneś wierzyć w boga? Sprawdź: http://www.filmweb.pl/user/impactor
Seriale HBO są specyficzne, bo stawiają przeważnie na
realizm, dobre aktorstwo i dialogi, dopracowany scenariusz, politykę, a nie fajerwerki i szybkie tempo.
Z seriali tej stacji oglądałem 10 seriali i wszystkie były bardzo udane lub udane.
Oceniłbym je tak od najlepszego do najgorszego oceniając całościowo:
The wire > Gra o tron > Rzym > Sopranos > Sześć stóp pod ziemią > Oz > True Detective >...
...Kompania braci > Zakazane imperium > Deadwood
Aczkolwiek zdaje sobie sprawę, że najwyżej cenione przez ludzi jest
Sopranos, The wire, Sześć stóp pod ziemią, Rzym oraz ostatnio bardzo popularna Gra o tron.
Oglądałem z tych pozycji True Detective, The Wire, Gra o Tron oraz Zakazane imperium, z czego pierwsze dwa tytuły to przekozaki, co do OZ słyszałem wiele pozytywnych opinii, Rzym mnie nie przekonał a pozostałych nie oglądałem, warto? z Deadwood dałem sobie spokój.
hmm wydaje się, że te pierwsze seriale HBO bardziej są dopracowane Oz, Sopranos, Sześć stóp pod ziemią orz The wire.
Polecam je Tobie mocno prócz the wire, które już widziałeś :)
A z innych stacji świetne jest The Shield w zbliżonym stylu stylu do The wire, Breaking Bad, Fargo.
Wiem, wiem ;) mam już wszystkie sezony, a pierwsze trzy już obejrzałem, kozak ! dużo aktorów z OZ gra w The Wire ;)