KU*WA no nie ja pie*dole czemu mi to robią. Czemu najlepsza postać w tym sezonie. Może go odratują ale jak oni to wytłumaczą?!??! Dostał strzała w brzuch nie w morde może z jakiejś przyczyny, mialem iść spać ale jestem w szoku. Jeszcze ta rozmowa z byłą żoną tak mi sie go szkoda zrobiło. Przepraszam za wulgaryzmy ale wypiłem pare piwek przy odcinku i jeszcze takie zakończenie to nie po prostu............
hahaaa :D też piwkuję przy TD, najlepiej się ogląda. ale dziwnie by było, jakby skasowali Farela po 2. odcinku. póki nie zobaczę trupa, nie uwierzę :P
Wgl gosciu w masce jakiegoś zwierza w tym przypadku ptaka od razu mi sie skojarzyło z hotline miami xd
Przecież to ewidentne nawiązanie do pierwszego sezonu :D Tam też Karkosa paradowała w maskach. Do tego niejasne powiązania ojca Antygony z jakąś sektą, gdzie wykorzystywano dzieci. Na razie te dwa wątki łączą sezony.
Cały odcinek ciągnie się jak flaki z olejem, Vaughn gra tragicznie, a wy jedyne co widzicie to ostatnia, 'szokująca' scena w której ginie (albo i nie) postać, która według zamysłu reżysera ma wzbudzać jakieś współczucie... tak, ku*wa po dwóch odcinka, raptem po kilku scenach z nią. Beznadziejnie rozpoczyna się ten sezon.