PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654010}

Detektyw

True Detective
2014 -
8,4 164 tys. ocen
8,4 10 1 163786
8,0 52 krytyków
Detektyw
powrót do forum serialu Detektyw

https://www.youtube.com/watch?v=4OfU7CGY5DQ

Turkisz80

nie lubię farrella ale po tym trailerze zapowiada sie genialnie jego rola

ocenił(a) serial na 8
Turkisz80

Czekam, ale bez jakiejkolwiek podniety.

ocenił(a) serial na 9
Turkisz80

wydaje mi się że 2 sezon w powrownaniu do pierwszego bedzie porażką.. ale obym się myliła.

ocenił(a) serial na 9
alex_29_filmweb

Parę scen zobaczyłaś i już Ci się wydaję? Jak dla mnie klimat zwiastuna świetny, nie mogę się doczekać premiery.

ocenił(a) serial na 9
Johnny3Tears

nie mowie ze po paru scenach.. dla mnie pierwszy sezon jest tak dobry że nie widże cienia szansy (jak narazie) bo przeciez widzialam tylko parę scen.. aby był lepszy. Więc jak mówię OBYM SIĘ MYLIŁA.
btw. nie lubie Farella, ale tutaj może się bardziej wykarze.

ocenił(a) serial na 8
alex_29_filmweb

Po pierwsze: wykaże, nie wykarze. Ludzie, piszcie po polsku poprawnie.
A ja jestem pełna optymizmu co do drugiego sezonu. Fakt, za Farrellem też nie przepadam, wolę Harrelsona i McConaughey'a, ale będzie dobrze, on potrafi dobrze zagrać. Trailer mi się podobał, widać, że poziom aktorstwa będzie wysoki, poza tym piosenka piękna. Czekam cierpliwie, jak i na parę innych nowych sezonów niektórych seriali :)

ocenił(a) serial na 9
czarna_mamba_9

Nikt z nas nie jest nieomylny. Co do reszty się zgadzam.

czarna_mamba_9

Trochę wiary ludzie. Nie osądzajmy Farrella po tym co piszą na Polskich tabloidach. Zrobił się z niego naprawdę dobry aktor. Bardzo mnie do siebie przekonał po nietypowej roli w "Szefowie Wrogowie" oraz genialnie zagrał przecież w "Niepokonanych".

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
bjolog

Prawda! Ja nawet specjalnie do Brugii pojechałam dzięki temu filmowi i właśnie Farellowi

ocenił(a) serial na 10
bjolog

nie wiedziałam wcześniej, bo bym szukała i pewnie tez cos wyryła, ale za to, wysyłając kartki do zaufanych znajomych nie szczędziłam w nich fvxkw - ku chwale :)
No i do Brugii jeszcze wrócę. Dzieki temu miejscu zrozumiałam, ze tak naprawdę to ja jestem córką Północy, zimy i deszczu..
Żadne palmy, żółty piaseczek i błękitne morza nie zastąpią rdzawych cegieł, mgły i historycznego szlaku kupieckiego do Gandawy
Miejsce jest po prostu czarodziejskie.

ocenił(a) serial na 10
czarna_mamba_9

Farell wyglada w tym krótkiej zapowiedzi fantastycznie! Jest zły, brutalny, wkurzony. To bedzie extra! Zobaczycie!

ocenił(a) serial na 9
bjolog

to również.

ocenił(a) serial na 9
bjolog

Piosenka z trailera, jak dla mnie była genialna, tylko że pewnie jej nie usłyszymy jako opening song.

ocenił(a) serial na 8
Turkisz80

Czy ktoś z Was wie, jaki jest tytuł tej piosenki?

ocenił(a) serial na 10
Marzena007

"unreleased track by country singer Lera Lynn" :P

Turkisz80

Na razie nic specjalnego.

patryks83

obawiam się tego drugiego sezonu w sumie z tego serialu została tylko nazwa, owszem pieśń nastrojowa.... co do reszty może okazać się pasztetem... poza tym nie przepadam za Vince Vaughn - naę. jego widok mnie mdli ale to tylko moja ocena więc może dam jakoś radę.... ale napewno sezon 2 będzie porównywany do pierszwego, a pierwszy był rewelacją jak dla mnie pod każdym względem więc.....

barbarka5_2

Mam nadzieję że jakoś nawiąże do cześci pierwszej. Była tam masa niedopowiedzeń oraz wątków które aż się proszą o rozbudowanie.

użytkownik usunięty
Turkisz80

Takie tam migawki.

ocenił(a) serial na 10
Turkisz80

Ja również nie przepadam ani za Farellem ani za Vaughnem. Ale dam im obu szansę, może ją wykorzystają...
Dobrze że Farell jest z wąsem, to mu tylko dodaje charakteru.
Szkoda jedynie że Vince wygląda jak zawsze, wolałbym żeby mu przeszczepili tę mordę.

rusty1982

Farell da radę co do Vinca to nie wiem, bo zawsze mi się kojarzy z głupimi komediami gdzie silił się na podróbkę Willa Ferrella. Zagrał co prawda w thrillerze Cela, ale efekty i pupa JLo przyćmiła jego aktorstwo :)

ocenił(a) serial na 8
Turkisz80

Drugi trailer

https://www.youtube.com/watch?v=Q4uxGbhO4ag