PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10068127}

Dexter: Zmartwychwstanie

Dexter: Resurrection
2025 -
8,5 2,7 tys. ocen
8,5 10 1 2718
Dexter: Zmartwychwstanie
powrót do forum serialu Dexter: Zmartwychwstanie

Kontynuacja Dextera, a tymczasem ponizej fragment wypowiedzi tworcy po New Blood:

— Mam dla was trzy słowa: Dexter nie żyje. Nie zrobiłbym tego publiczności. Byłoby to nieuczciwe. Nie ma wątpliwości co do tego, że to koniec Dextera. Dexter nie żyje. (…) Wiedzieliśmy, że to musi się wydarzyć — i myślę, że musiało się wydarzyć z uwagi na widownię, jak i na samego bohatera. Oglądanie, jak on po raz kolejny zostaje złapany i po raz kolejny się wymyka, byłoby niedźwiedzią przysługą dla widowni. Uważam, że w tym sposobie opowiadania historii jest pewna prawda i autentyczność.

Skimaj

Właśnie balansowanie na krawędzi wpadki było najciekawsze .

Skimaj

Kolego warto nadrobić Dexter original sin bo to już w pierwszych sekundach jest obalone.

lexus90

Wiem, ogladalem. I tak samo sie ma moj komentarz do tego original sin jak i do resurrection

ocenił(a) serial na 10
Skimaj

Showtime przekonało się że nie zarzyna się kury znoszącej złote jaja. Już sezon 8 miał być pożegnaniem ale potem zrobili furtkę i dokręcili scenę w tartaku. New Blood pokazało że ludzie go kochają i jak długo na niego czekali. Original Sin okazał się jeszcze lepszy więc stacja idzie na fali za ciosem.

ocenił(a) serial na 9
Marcin5800

Co do finału 8 sezonu to nic nie dokręcali tylko takie miało być zakończenie serialu, z tym drwalem na koniec. Dzięki temu mieli furtkę na kontynuację o której raczej wtedy nikt nie myślał. New Blood było tą kontynuacją ale okazało się że serial przeżywa drugą młodość po wyrzuceniu na Netlifx i dostaniemy dzięki temu kontynuacje właśnie