jak myślicie? co pomyśli reszta z posterunku, chyba powinni się zastanawiać dlaczego Rita, żona Dextera zginęła akurat w taki sposób? a tak w ogóle to twórcy serialu powinni chyba jakoś wyjaśnić w następnym odcinku śmierć biednej Rity... / I can wait...
Niby jak tworcy maja wyjasnic jej smierc?
Co tu jest do wyjasniania? Trinity chcial sie zemscic na Dexterze, to ja zabil :o
jak wszyscy wiemy dexter był widziany przez angela batiste gdy podawał reke arturowi,wtedy batista nie wiedział ze artur mitchel to trinity killer ale w 1odc 5sezonu batista zacznie kojarzyc ze dexter znał artura i mozy byc ciekawie gdy batista zacznie sprawdzac dextera.producenci musza isc w tym kierunku skoro to ma byc ostatni sezon to ktos w koncu odkryje cala prawde o głownym bochaterze moze to bedzie własnie batista...
knati Twój wpis nie ma nic do wątku jak opisałem !! i tak, miało być can't wait ! to szczegół !
Jak siegam pamiecia wstecz to zazwyczaj bylo tak ze nowy sezon dextera to zupelnie nowa historia, typu w 3cim sezonie nic nie bylo o Doeksie (czy jak to tam sie pisze) w czwartym tak samo, nie bylo zadnej wzmianki o rodzinie Prado. Jedynie pierwszy sezon jakos caly czas jest jakos powiazany z innymi. Jednak piaty napewno bedzie musial byc jakos powiazany z 4tym.
Wiadomo ze trinity zabil Rite ale dlaczego ona? Oczywiscie my wiemy ze byla to zemsta, ale policja i FBI nie za bardzo. Wiec jakies sledztwo bedzie musialo byc przeprowadzone w tej sprawie.
Nie wiem jak tworcy serialu z tego wybrna bo naprawde tyle luk jest do zapelnienia ze beda musieli sie postarac by zrobic to w naprawde porzadny sposob.