PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203766
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Czy ktoś z Was wie, kiedy będzie kolejny sezon??

ocenił(a) serial na 10
kraken_a

zawsze były jesienią... więc teraz pewnie też

ocenił(a) serial na 9
kraken_a

W ostatnią niedzielę września, lub w pierwszą niedzielę października, oczywiście w 2010.

ocenił(a) serial na 10
kraken_a

Gdybyś weszła tutaj: http://www.filmweb.pl/f331618/Dexter,2006/odcinki
I użyła rozumu, nie musiałabyś zakładać tego tematu, ale myślenie boli tak?
Skoro premiera 1 sezonu była 1 października 2006, premiera 2 sezonu 30 września 2007, premiera 3 sezonu 28 września 2008, a premiera 4 - 27 września 2009, to chyba logiczne, że premiera 5 sezonu będzie najprawdopodobniej 26 września 2010.

dottyxy

Wiesz.. problem w tym, że nie zawsze twórcy trzymają się wcześniej wytyczonych szlaków i, jeśli jest duże zainteresowanie serialem, filmem itd., to mogą postarać się o szybsze tempo w produkcji kolejnej części (w końcu nie wszystko i nie zawsze opiera się na zasadach logiki- a szczególnie na pewno nie działania hollywoodzkich producentów). I stąd moje pytanie.
Wszystkim życzliwym dziękuję za odpowiedź :)

kraken_a

Jeszcze nie ogłosili, ale na 99,999% to będzie koniec września 2010. I to ma być podobno ostatni sezon.

ocenił(a) serial na 8
Albertino

Napewno będzie bo to ogłosili jakiś czas. Według mnie 5 sezon powinien być ostatni, po co to ciągnąć jak prison break.

ocenił(a) serial na 8
saimon13

Cholera, ja to jestem dopiero bezrozumna blondynka, bo nie zauwazylam, ze juz istnieje taki watek i zalozylam nowy:). Kurcze, dlugo kaza czekac. Sezony 1,2,3 obejrzalam jednym tchem, chyba w tydzien. Na kazdy odcinek 4 sezonu czekalam z niecierpliwoscia trudna do opisania (pewnie nie tylko ja). A teraz trzeba czekac do jesieni. Buuu. Ja uwazam, ze jesli tworcy beda tak pomyslowi jak dotychczas, to niech serial trwa w nieskonczonosc. Dexter to najlepszy serial jaki w zyciu widzialm. Mimo swoich niedociagniec, nielogicznych wpadek. Ma niesamowity klimat, w ktorym jestem zakochana. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
cat_soup

W nieskończoność? pogieło Cię :/ To nie Moda na Sukces.Powinien się skończyć na 5 serii pomimo iż każdy go uwielbia...

ocenił(a) serial na 8
ayame5

Tak, pogielo mnie....