jedynym minusem tego serialu jest slaba obsada , ale fabula jest na tyle wciagajaca ze mozna smialo ogladac :)
Dexter Morgan jest świetny, ale Sierżant Doakes to dla mnie mała czarna perełka tego serialu.
Proszę podaj kto Ci nie podpasował w obsadzie, denwerex, aczkolwiek z tego "słaba" już się raczej nie wybronisz...
np główny bohater , w ogóle nie pasuje do klimatu serialu.
Siostra Dextera,Sierżant Doakes,Porucznik Laguerta, wg. mnie są inni lepsi aktorzy, którzy mogliby zagrać :)
Główny bohater tworzy z serialu bardziej czarną komedię niż thriller jeśli to masz na myśli. Nie winiłbym za to jednak Halla, lecz scenariusz. Moim (i nie tylko) zdaniem główny bohater wywiązał się ze swej roli znakomicie. Oczywiście są też osoby podzielające Twoje zdanie- widać kwestia gustu.
Sierżant Doakes co pisałem wcześniej zagrał bardzo ciekawą rolę. Jest charyzmatyczny, realistycznie się wścieka, jednocześnie śmieszy tymi swoimi wulgaryzmami, naprawdę mi się podobał.
Siostra Dextera - śmieszna rola, śmieszna postać. Na początku nieporadna, z odcinka na odcinek coraz bardziej się rozkręca. Liczę, że w drugiej serii jeszcze pokaże na co ją stać.
Porucznik Laguerta - tu nie było za bardzo nawet co zagrać, drugoplanowa rola, nie wyróżniająca się - to dobrze
To były moje przemyślenia.
Mnie siostra Dextera tak jakoś wkurzała, no ale chyba taka własnie miała być.Drażniła mnie postac a nie aktorka więc to chyba swiadczy o dobrze dobranej obsadzie!