Jak wam się podoba plakat z Dexterem na niebieskim tle?? mi jakoś on nie przypadł do gustu, a szczególnie ten jego uśmieszek... mógłby zrobić taką minę jaką miał po ataku patelnią :)
Szczerze to się nie podoba, poprzedni był lepszy imo, a mina z patelnią słodka :)
Jest ironicznie. Jest WYMUSZONY uśmiech i to widać. Widzieliście Dextera szczerze szeroko uśmiechniętego? Dziwny plakat ale nie zmienia faktu, że znakomity.
Uśmiechy ironiczne raczej nie idą w parze z wymuszonymi. Ironicznie, porozumiewawczo to on się uśmiech w ostatnich sekundach czołówki na przykład.
No właśnie, Dexter by się tak nie uśmiechał, Dexter by sobie twarzy kwią nie zaplamił... To jest określony przekaz. :-)
Nie uśmiech jest ironiczny tylko ten plakat. Uśmiech jest wymuszony. I jest tak jak mówisz. Dexter by tak się nie uśmiechał. Ewentualnie jego radość z zabijania ludzi przełożono na ten
No tak jest. Na dodatek jakby dopiero co wyszedł z Disneylandu. I dlatego jest wspaniały.
I taki nasz Dex ma być. Ma wyglądać jak dziecko wychodzące ze swojej ulubionej piaskownicy(w tym przypadku krwi) i się uśmiechać/być zadowolonym, bo to przecież jego ulubiona rzecz ;-)
Przecież to jest świetny plakat. Śmiech jest wyraźnie wymuszony i sztuczny, jak nasz Dexio. Poza tym ta krewka na jego twarzy, mi się podoba.
jak dla mnie wygląda jak uśmiech dużego dziecka które właśnie wyszło z piaskownicy :)
Mi z tym uśmiechem przypomina Macieja Stuhra, hehe, nie sądzicie? Ale faktycznie trochę przesadzony uśmiech, Dexter nawet po dobrym morderstwie nie uśmiecha się tak promiennie:)