PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203132
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Jak wam się podoba plakat z Dexterem na niebieskim tle?? mi jakoś on nie przypadł do gustu, a szczególnie ten jego uśmieszek... mógłby zrobić taką minę jaką miał po ataku patelnią :)

ocenił(a) serial na 9
MasterKard

no dziwna mina ;p

ocenił(a) serial na 10
oliina

A ja uważam, że jest super. Taki ironiczny, mniam :))
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
vutka

Szczerze to się nie podoba, poprzedni był lepszy imo, a mina z patelnią słodka :)

ocenił(a) serial na 10
MasterKard

Totalny szajs ten plakat, DO NOT WANT

ocenił(a) serial na 8
MasterKard

Był Pan Tajemniczy, a teraz jest Pan Psychol. :-)

użytkownik usunięty
Klee

Jest ironicznie. Jest WYMUSZONY uśmiech i to widać. Widzieliście Dextera szczerze szeroko uśmiechniętego? Dziwny plakat ale nie zmienia faktu, że znakomity.

ocenił(a) serial na 8

Uśmiechy ironiczne raczej nie idą w parze z wymuszonymi. Ironicznie, porozumiewawczo to on się uśmiech w ostatnich sekundach czołówki na przykład.

No właśnie, Dexter by się tak nie uśmiechał, Dexter by sobie twarzy kwią nie zaplamił... To jest określony przekaz. :-)

użytkownik usunięty
Klee

Nie uśmiech jest ironiczny tylko ten plakat. Uśmiech jest wymuszony. I jest tak jak mówisz. Dexter by tak się nie uśmiechał. Ewentualnie jego radość z zabijania ludzi przełożono na ten

ocenił(a) serial na 6
MasterKard

dla mnie to on jak ken wygląda na tym plakacie.

użytkownik usunięty
elektroneuronowa

No tak jest. Na dodatek jakby dopiero co wyszedł z Disneylandu. I dlatego jest wspaniały.

ocenił(a) serial na 7

I taki nasz Dex ma być. Ma wyglądać jak dziecko wychodzące ze swojej ulubionej piaskownicy(w tym przypadku krwi) i się uśmiechać/być zadowolonym, bo to przecież jego ulubiona rzecz ;-)

era

Nie no plakat boski:D:D:D:D:D:D:D

era

plakat jest boski! wręcz idealny :D
nie wiem po co i kto może się tego czepiać :)

ocenił(a) serial na 6
MasterKard

mi sie bardzo ten plakat podoba! :D

Marvin

Przecież to jest świetny plakat. Śmiech jest wyraźnie wymuszony i sztuczny, jak nasz Dexio. Poza tym ta krewka na jego twarzy, mi się podoba.

ocenił(a) serial na 10
MasterKard

jak dla mnie wygląda jak uśmiech dużego dziecka które właśnie wyszło z piaskownicy :)

ocenił(a) serial na 7
igor_

He :p

era

No pasowałoby to ;)

Albertino

nie podoba mi sie ten plakat, ten stary obrazek byl lepszy

ocenił(a) serial na 10
MasterKard

Mi z tym uśmiechem przypomina Macieja Stuhra, hehe, nie sądzicie? Ale faktycznie trochę przesadzony uśmiech, Dexter nawet po dobrym morderstwie nie uśmiecha się tak promiennie:)

Meteorka

Mnie się tak plakat spodobał, że od razu ściągnęłam podobną tapetę ze strony showtime. Zwykle na moim pulpicie jest wszechobecna czerń, ale dla Dextera zrobiłam wyjątek. Plakat genialny!