PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 204276
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Jesteś wielki !

ocenił(a) serial na 10

Wielkie dzięki Bendzamin

ocenił(a) serial na 10
Luxman

Popieram. Super, że napisy do Dextera wychodzą tak szybko.

ocenił(a) serial na 8
Luxman

Popieram. Wielkie podziękowania dla bendzamina !!

ocenił(a) serial na 8
modzel94

Mi nie działają, Mam tą wersję Dexter.S07E02.[H264][720P][60FPS][Secludedly] 59min

ocenił(a) serial na 10
goreckiM

napisy muszą mieć taką samą nazwę jak odcinek, więc wystarczy zmienić nazwę :)

ocenił(a) serial na 8
KremCytrynowy

Nie prawda to jest inna wersja :) więc napisy nie działają pobiorę więc inną wersję.

ocenił(a) serial na 10
goreckiM

Dokładnie,chodzi o wersję, to ja synchronizowałem napisy do King konga z 1933, tłumaczenie miałem gotowe pobrałem z sieci , aby napisy były zgodne z dialogiem w tym samym czasie, wiecie ile to jest piep...a?

ocenił(a) serial na 5
Luxman

dokladnie 3 minuty w programie Time Adjuster

ocenił(a) serial na 10
danteusz

Jeśli masz rację, to dziękuję, ja zatrzymywałem klatki i wpisywałem sekundy pojawienia i wygaśnięcia.Sprawdzę.

ocenił(a) serial na 8
Luxman

zdążyłem pobrać inną wersje i oglądnąć .

ocenił(a) serial na 10
goreckiM

Bez aluzji, ale cieszę się.

ocenił(a) serial na 10
danteusz

zdajesz sobie sprawę, że piszesz bzdury?

ocenił(a) serial na 5
Luxman

zdajesz sobie sprawe, ze robilem synchro do dziesiatek filmow i seriali(nawet wrzucalem niektore na napisy24 . peel i nikt nie narzekal na niedopasowanie) i nigdy nie zajmuje mi to dluzej niz 3min w w/w programie?

ocenił(a) serial na 10
danteusz

Wierzę Ci, tym bardziej szanuję, ok zrobiłem synchro metodą jaskiniową, ale się jakoś udało. Jeśli dobrze pójdzie , to się nie wystrzelamy.

ocenił(a) serial na 10
Luxman

Ale gdzie ten odcinek jest ?

Luxman

Jego napisy sa wyjatkowo mierne, choc tego 'geniusza' co sie wzial za to jakis czas temu i roilo sie od bledow ortograficznych, a napisy wygladaly jak do polowy wrzucone w translatora, to owszem - jest lepszy. Ogladam w orginale, czasami z napisami MSainta i jesli ktos jest wielki, to on.

ocenił(a) serial na 9
Luxman

Rozumiem, że osoby, które są kompletnie na bakier z językiem angielskim łykną każde polskie napisy, byle by było szybciej. Ale bez przesady z tymi wielkimi pokłonami dla Bejdżamina. Na razie koleś szybko przetłumaczył dwa odcinki. To nie czyni go wielkim.
Popieram Sasayaki, jedynym którego można nazwać wielkim to MSaint, który tłumaczy Dextera przez wszystkie 7 sezonów. Nigdy nie zawiódł, a jego napisy są perfekcyjne i czuć w nich Dexterowy klimat, czego zawsze brak u konkurencji.

Divine

Wszędzie i zawsze etatowi narzekacze muszą wcisnąć swoje trzy grosze ;)

ocenił(a) serial na 9
Zelgadiss

Narzekaczem jestem raczej na 1/8 etatu, a może nawet mniej.

ocenił(a) serial na 10
Divine

ma ktoś jakiś kontakt do Bendzamina ?

ocenił(a) serial na 9
biomek

http://www.filmweb.pl/user/bendzamin

ocenił(a) serial na 9
Divine

Naprawdę gadacie jak potłuczeni. Koleś robi napisy w ekspresowym tempie i co ważne są to napisy bardzo dobre. Nie doszukałem się w nich żadnego błędu, a wy mówicie o nich jakby były wklejone z translatora... Z tego co się orientuję to nie są 2 odcinki, a dużo więcej. Może od 7 sezonu zacząłeś śledzić wątek napisów i dlatego masz takie informacje. Doszukujecie się dziury w całym i ktoś tłumaczy i poświęca swój cenny czas i robi to dobrze to trzeba go jeszcze zbesztać i sobie wymyślać, że są lepsi...

NIE popieram Divine i Sasayaki

ocenił(a) serial na 10
Rodion_

Dokładnie jak mówisz,facet robi solidnie i na expresie,dzięki temu większość rozumie o co w ogóle chodzi... dobra, więcej nie napiszę aby nie podnosić ciśnienia ;) THX Bendzamin.

ocenił(a) serial na 10
Luxman

Czekamy na kolejne tlumaczenie ;) i dziękujemy :)

ocenił(a) serial na 10
Luxman

Dołączam się do podziękowań - Dextera mogę oglądać bez napisów w zasadzie, ale mam problem ze zrozumieniem Batisty. Wiadomo, że w takim tempie nie da się wszystkiego dopiąć na ostatni guzik. Bendzamin, dziękuję za Twoją pracę :)