Witam.
Wiem, że serial ma wysoką ocenę, ale wysoka ocena nie oznacza, że ten serial będę uwielbiać.
No więc...
chciałabym wiedzieć, o czym jest te parę pierwszych odcinków oraz, czym byście mnie przekonali.
Mam ogólnie dużo seriali do oglądania i wiecie, jak to jest...
Nie chciałabym marnować czasu.
Z góry dziękuję za odpowiedź :).
wszystko co mi sie spodoba ,przyznaje sie nawet do Justina Biebera ale glównie to : one direction,linkin park,sunrise avenue,linkin park,ludacris ,pitbull,chris brown
A, Bieber - o nim to już pewnie każdy słyszał.
Czyli Ty masz osoby związane z muzyką, które lubisz.
Ja nie, no kiedyś jeszcze Gagę lubiłam, ale ostatnio nie słucham jej muzy, bo nie ma okazji.
fajnie jest miec mieszany gust ale taki gust ze zlosliwymi znajomymi to mieszanka wybuchowa
ostatnia osoba jak zobaczyka noja liste odtwarzania i zaczela mnie nazywac nimfofanka i bieberomaniakiem i inne obrazliwymi okresleniami to do dzis oddycha krzywym nosem i ma zeby ala pks-co drugi wyjechal
Jak ktoś jest złośliwy i obraża innych, to znaczy, że ma ze sobą problem.
Ja już muszę spadać.
Baardzo długo ta rozmowa trwała, heh.
I miło się rozmawiało :).
ale to juz cos-uslyszalem ze milo sie rozmawialo , poraz pierwszy od 5 lat w sumie to nic nowego w przypadku rozmow z dziewczyna
w kwestii kumpli trafiam na gnoi z którymi sie swietnie dogaduje a jesli chodzi o dziewczyny to trafiam zawsze na przewrazliwione i przesadnie uczuciowe ,sentymentalne
Nie możecie sobie na priv pogadać?????????????????? Po co zaśmiecacie forum? Kogo obchodzą Wasze prywatne dyskusje?
pamietam ta scene- 4 albo 5 sezon poszukiwania kyle butlera a to znasz ( nie z dextera)
https://www.youtube.com/watch?v=rUKYvdANAOw
Zobaczysz że wszystkie 7 sezonów oglądniesz błyskawicznie, tym bardziej że wakacje a pogoda nie zachęca do wyjścia z domu póki co :D
Ja podchodziłem do serialu sceptycznie, a potem były takie maratony, że chodziłem spać w środku nocy, jak już nie byłem w stanie dłużej wysiedzieć przed monitorem ;)
Zaczęto kręcić serial w 2006 roku, jakoś mnie nie kręciła tematyka, więc go odpuściłem. 10 dni temu w końcu miałem trochę wolnego, więc pomyślałem, że obejrzę ze 3-4 odcinki i zobaczymy co będzie. Po 10 dniach biorę się za ostatni, siódmy sezon. Są wzloty i upadki ale generalnie polecam, jest sporo zwrotów akcji, ciekawy bohater i podejście do spraw policji i morderstw głównie od strony laborantów i krwi (co nie znaczy, że nie ma pokazanej akcji ze strony detektywów), sprzeczki polityczne, walka o stołki, wulgarna, niezbyt urodziwa siostra Dextera, w której się wszyscy kochają (nie wiadomo w sumie dlaczego...), bardzo dobre postacie drugoplanowe i świetne role głównych "przeciwników" w każdym sezonie [coś za krótkie zdanie mi wyszło...]. Polecam jeśli lubisz taką tematykę.