Zwróciłem uwagę na symetrię starej rodziny Trójkowego i jego obecnej. Czyli mieliśmy matkę, ojca psychopatę, córkę i syna (czyli dzisiejszego Trójkowego)
Troje z nich nie żyje:
córka - pewnie ojciec się do niej dobierał i popełniła samobójstwo w wannie
matka - pewnie z żalu popełniła samobójstwo
ojciec - zabity przez Trinity'ego
Myślę że sytuacja się powtórzy:
Córka i żona Trójkowego zginą, a on sam (oczywiście to jego plan) zostanie zabity przez syna - koło się zamknie....
Co o tym myślicie DEXTEROWCY???
Ha i pamiętajcie kto pierwszy na to wpadł :)
Oj kiczowate to by było moim zdaniem. Jestem pewien, że zakończenie będzie inne, choć patrząc na 3x12, to każdy syf już chyba mogą dać w finale.
No wiesz "KICZOWATE"!!!!
Ja myślę że to byłoby świetne zakończenie.
A tak na marginesie nie uważacie że Trinity zepchnął naszego Dexterka w cień?? To sceny z nim dają ten przyjemny drrrreszczyk....
7 odcinek potwierdza ze trinity chce umrzec. przygotowuje dla siebie trumne....
Świetnie, dzięki za spoiler...
Myślcie nad dalszymi opcjami zakończenia 4 serii
to nie spoiler tylko przypuszczenia.
A swoją drogą przed obejrzeniem odcinka raczej nie wchodzę tutaj. Innym też to radzę
A ja uważam, że trójkowy jest nieuleczalnie chory i szykuje dla siebie trumnę, ale jeszcze bardziej prawdopodobne jest to, że szykuje trumnę dla Dextera. Skoro Dexterowi udało się odkryć kim jest trójkowy, to może to samo udało się trójkowemu? Myślę, że na koniec tego sezonu Debra się dowie kim jest ukochany braciszek:) ewentualnie może wpaść na to Quin ale jest za to za głupi i może podzielić los tego murzyna z pierwszego sezonu czyli pożegnać się z tym światem. Intryguje mnie postać trójkowego zauważyliście, że bardzo szybko pokazali nam jego twarz w serialu że nie było tajemniczości? Po pierwszym odcinku myślałem że to może być Harry ojciec Dextera w końcu nie daleko pada jabłko od jabłoni ale to by było chyba zbyt naciągane co wy o tym sądzicie?
Z tym Harrym to się strasznie wygłupiłeś... Nie pisz więcej takich bzdur na forum
bzdury to piszesz Ty Muzor, te Twoje teorie sa tak naciagne i glupie, ze modle sie aby tworcy nie wpadli na ktorys z Twoich genialnych pomyslow
ha
czyli bierzesz to jednak pod uwagę :)
A tak poważnie to całkiem normalna i przyzwoita teoria poparta przemyśleniami - w żadnym razie bzdura
muzor
moja teoria jest bardziej prawdopodobna niż Twoja sam zobaczysz:) a jeżeli Ci się nie podoba Twoja teoria to się nie wypowiadaj bo po to chyba założyłeś ten temat żeby każdy się wypowiedział jakie może być zakończenie. A po za tym teoria jest beznadziejna
Niestety Twój tekst o Harrym sprawia, że zostajesz uznany za ignoranta, który tak naprawdę nie zna serialu, na którego temat się wypowiada.
zobaczymy kto będzie bliższy prawdy co do serialu oglądałem wszystkie odcinki ja wiem jedno że zakończenie będzie zaskakujące a w Twojej teorii nic nie jest zaskakujące a co do Harrego mogę się mylić ale to nei Harry jest głównym bohaterem tylko Dexter i zakończenie będzie dotyczyło Dextera a nie Harrego jak byś widział zajawki przyszłych odcinków to byś widział że Harry może nie dotrwać do końca sezonu czyli do 12 odc ale poczekamy i zobaczymy kto lepiej zna serial. Ja nie będe pisał kto ma rację a kto nie bo obie nasze teorie mogą być błędne
co Ty pie*dolisz?! Przeciez Harry nie zyje, umarl jeszcze przed rozpoczeciem sie Dextera, a widzimy go jedynie w retrospekcjach, no i teraz pojawia sie jak Dexter o nim mysli, nie wiem czy jest duchem, czy wymyslem Dextera, ale nie zyje od dawna wiec nie pierdol glupot, ze Trojkowy to Harry bo to juz jest glupsze od tego co pisze Muzor...
W ogole te wasze teorie sa bez sensu, nie macie co robic to wymyslacie jakies pierdoly z dupy wziete
EJ EJ
A co niby w mojej teorii jest "do dupy"???
To tylko przypuszczenia - moim zdaniem dość ciekawe...
powiedz mi co w tym ciekawego że syn zabije ojca???? a Dexter będzie wtedy z boku stał i patrzył wiesz co zmieniam zdanie to Ty nie znasz serialu. Jak może być zakończenie bez udziału głównego bohatera bez sensu. Moje przepuszczenia dotyczą głównie Dextera a Twoje dotyczy tylko mordercy i to bez udziału Dexa wiesz co głupoty piszesz
do mr_Raskolnikow
pierd*isz to Ty i naucz się czytać moje posty chyba napisałem jasno co do harrego,że myślałem i że to było zbyt naciągane czyli głupie i naiwne al nie będę się takiej osobie jak Ty tłumaczył, który ma problemy z czytaniem i zrozumieniem tekstu innej osoby czyżbyś na podstawówce skończył swoją naukę? na to wygląda
nie chodzi o czytanie ze zrozumieniem, pisales ze myslales ze to moze byc Harry, teoria jest glupia, Harry nie zyje i nie wskrzesili by go, to by bylo idiotyczne, kompletnie i w ogole przebilo by Prison Break'a. Poza tym widzi twarz Trojkowego i widac, ze nie jest to Harry, wiec nie wiem po co w ogole piszesz takie glupie przypuszczenia. Twoj drugi post na temat tego ze Harry ma "nie dotrwac" do konca 4 sezonu jest juz na miare prowokacji, bo jak moze kurwa imbecylu dotrwac, jak nie zyje! Co, pieklo albo niebo sie skonczy? Pomysl czlowieku co piszesz
jak taki cwany jesteś to sam wymyśl jakąś teorię a nie innych tylko krytykujesz bo ja wiem że krytykować jest najłatwiej. czy Ty debilu wiesz co to znaczy naciągana teoria wpisz sobie w słowniku bo już inaczej do Ciebie dotrzeć nie można!~po chu... wypowiadasz się w temacie o teoriach zakończenia jak sam nic nie wniosłeś do tego tematu!
jesteś moim guru... Podejrzewam że nawet Kaczyński wcześniej by przeprosił niż TY przyznałbyś się do błędu...
nie no Standziak nie widzialem nikogo tak zatwardzialego w swojej glupocie jak Ty. Jestes poprostu chodzącą alegoria przyslowia o grochu i scianie...
Święte słowa;)nie podsumowałabym tego lepiej. Chyba, że... Standziak, proszę, zmień dilera;D
cóż moja teoria raczej upadła po odcinku ROAD KILL .... Przede wszystkim siostra Trójkowego zginęła przypadkiem, a Trójkowy chciał się zabić...
Muszę wymyślić inne zakończenie :)
Ooo i proszę, bardzo ciekawe, ale znając ten serial Dexter będzie musiał i jego na końcu zabić. Poza tym stawiam, że Rita zdradzi DEX-a i ten wyprowadzi się, dzięki czemu znów będzie miał dużo czasu "dla siebie".Co do Debry, zapewne La Guerta zostanie wylana za romans i być może siostra Dexa ją zastąpi albo Angel.
Julie Benz powiedziała raz że zakończenie sezonu będzie szokujące ...
Czekam z niecierpliwością
Dex nawróci Trójkowego i beda dobrymi ziomkami połączonymi zainteresowaniami ;]
A co twórcy serialu na to, że w 8 odcinku okazało się, że Arthur Mitchell jednak wychowywał się w Tampie a nie w Miami? Dla zainteresowanych mapka:
http://www.trailfinders.com/tailormadehotels.nsf/3B52C020B3830DB8802570B500612EF 5/$file/florida.gif
W Tampie w ośrodku specjalistycznym umieszczony został mały Brian Moser. Żadnych niewiarygodnych historii na temat tych "powiązań"?
--
http://www.Dexter-Morgan.pl
Może Trójkowy to ojciec Dextera i jego brata. A ta dziennikarka była ich siostrą - wtedy rodzinka była by w komplecie. Jego żona została zabita na oczach synów. Ale z drugiej strony, jeśli by tak było to Dexter przeszukując bazę DNA znalazł by te powiązania.
Debra znajdzie w biurku zdjęcie matki Dextera i dowie się, że była jego matką a Brian jego bratem. Może powie to żonie i ta będzie go podejrzewać, że tez jest mordercą.
watpie w te wasze teorie i przypuszczenia aktor ktory gra trinitiego powiedział w wyiadzie na comic-con ze gdyby powiedział dwa słowa odnosnie zakonczenia finau to cytuje"ten budynek wyleciał by w powietrzre" z jego wypowiedzi wynika ze stanie sie cos naprawde zaskakujacego czego zaden fan sie nie spodziewa wypada nam tylko czekac na finał.