PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203148
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Witam, mam swoje pewne w 100% informacje od znajomego, ktory pracuje przy produkcji serialu (jest producentem) mozecie wierzyc albo nie. Debra dowie sie o tajemnicy dexa, niby go zaakecptuje ale tak nie bedzie. Pod koniec sezonu dexter zabije debre w jej wlasnym mieszkaniu, przed smiercią wyzna jej tez wszystko.

Nie musicie wierzyc, sami sie przekonacie za kilka tygodni. To będzie to wielkie zaskoczenie, co do lidiego dexter tez go ubije, ale bedzie to robione na szybko, lumen pojawi sie rowniez w 6 serii i nie jest to kolejny spisek.

ocenił(a) serial na 7
Plan be

No cóż przekonamy się, mimo wszystko trudno w to uwierzyć, takich postów jak Twój pojawia się setki jeśli nie tysiące. Czas pokaże.. kolego producenta.:D

Plan be

I don't think so

ocenił(a) serial na 10
WildChild22

Ja byłem wczoraj na piwie z Hall'em i on mi mówił, że Dextera w ostatnim odcinku porwą kosmici. Możecie wierzyć lub nie ale to jest prawda.

ocenił(a) serial na 10
Plan be

Ta ,a ja wczoraj posuwałem Jennifer ,a po wszystkim wyznała mi że w ostatnim odcinku nacpa sie LSD pomyli dextera z diabłem i go zabije potem lumen wyzna jej prawde o dexterze to debra ze złosci zgwałci masuke wszystko zobaczy quin którego zabije batista ,la guerta wpadnie pod ufo i zginie na miejscu.Astor zostanie emo i potnie sie mydłem którje zje harrison i sie otruje wnerwiona całą sytuacją debra postanowi zabijać jak dexter ale niestety nie umi zacierać sladów wiec po 1 zabójstwie wpadnie na krzesło wtedy wpadnie obama z tekstem "wszyscy jesteśmy dexterami" i też bedzie zabijać o wszystkim dowiedzą sie szejki i przyjada do miami też zabijać..wybuchnie wojna o ktorej dowiedza sie koreańcy którzy odpala bombe atomowa i wszyscy zginą i to bedzie koniec 5 sezonu ale spoko w planach maja jeszcze 1500100900 sezonów ,a i ten scenariusz potwierdził też mój dobry kumpel własciciel całego serialu z którym wczoraj jezdziłem po las vegas więc info 100% pewne przekonacie sie juz za kilka tygodni.

użytkownik usunięty
rico jonason

Coś kręcisz. Wczoraj gadałem z Hallem i mówił mi, że la guerta nie wpadnie pod UFO tylko umrze na raka.

ocenił(a) serial na 10
Plan be

Bzdura. Tydzień temu byłem na planie Dextera i wypytałem się trochę o następne odcinki. Twoja wersja w ogóle się nie zgadza. Z jednym mogę się z Tobą zgodzić, że będzie to wielkie zaskoczenie...

ocenił(a) serial na 10
Plan be

Ja ostatnio gadałem ze scenarzystami serialu i podobno w 6 sezonie mają się pojawić polscy aktorzy. Nie powinienem Wam o tym w ogóle pisać no ale dobra. Podobno głównymi wrogami Dexa będę bracia Mroczek (w serialu będą się nazywać Mroczek Brothers). Będą brutalnie gwałcić koty i psy. Natomiast nowym kochankiem Dextera zostanie Ryszard z Klanu.

Eric_Theodore_Cartman

NEWS z ostatniej chwili. Ilona Łepkowska podpisała kontrakt na kolejny sezon Dextera. Tak więc teoria Cartmana wydaje się wysoce prawdopodobna. Choć z tego co wiem, o rolę kochanka Dextera walczy także Ryszard Kalisz i Krzysztof Ibisz., a w ostatnim odcinku ma wystąpić sam gubernator Arnold i wypowiedzieć kwestię "I won't be back".

ocenił(a) serial na 10
Komandor_Tarkin

No nieźle Komandor. To wspaniała wiadomość! Jeśli Łepkowska bierze się za scenariusz to nie musimy się już martwić o jakość kolejnego sezonu. Możemy spać spokojnie.

Eric_Theodore_Cartman

INFO POTWIERDZONE!! Mój wujek, który czyści przyczepę Hall'a powiedział, że w 11 odcinku Dexter zadzwoni do Wróżbity Macieja, który powie mu, że Lumen to transeksualista z Wietnamu. Okaże się również, że Debra jest dziewicą a Quinn gejem potajemnie podkochującym się w Dexterze. Taka prawda. Jo.

ocenił(a) serial na 10
admeister

Zaraz zaraz krzysztof ibisz bedzie kochankiem dextera??? omg wszystko wszystkim ale nie spodziewałem sie dextera o pedofilie :/.

ocenił(a) serial na 10
admeister

Czyli bardzo prawdopodobne jest, że w ostatnim odcinku Quinn i Dex wezmą ślub. Twórcy serialu znowu mnie zaskoczyli! Tego bym się nigdy nie spodziewał!

Komandor_Tarkin

Tak , faktycznie to składałoby się w całość... w jednej z tych notek o Polsce, które znalazły się na WikiLeaks była mowa o tym, że ShowTime ma zamiar sprzedać swoje najlepsze seriale , a TVP jest głównym pretendentem do wykupienia serialu "Dexter" tylko nie wiadomo jeszcze czy będzie leciało przed czy po Barwach Szczęścia... niewiarygodne

ocenił(a) serial na 9
Bones1909

haha, to by sie zgadzało, tvp na sporo kasy, z naszych abonamentów. Plotka potwierdzona!
Stawiam Piwo (serio) jeżeli ktoś rzeczywiście przewidzi koniec 5go sezonu.:) Kurczaczek jeszcze tyle godzin do 11 odcinka... wrrr;/

ocenił(a) serial na 5
Komandor_Tarkin

Krzysztof Ibisz będzie grał Harrisona ;]

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
Plan be

No to teraz musimy czekać do tego 30 lutego. Dzisiaj pojawił się kolejny news, naprawdę mocny news, naprawdę bardzo bardzo mocny news. Michael C. Hall nie będzie już Dexterem (a raczej Bronkiem)! Podobno pokłócili się o pieniądze. Hall chciał 500 000 dolarów za odcinek ale ludzie z TęczaTV stanowczo odmówili. Zaoferowali mu 750 zł za 4 odcinki. Ostatecznie po długich negocjacjach panowie nie doszli do porozumienia. Obecnie TęczaTV poszukuje aktora, który wcieli się w postać Bronka. Ciekawe kto to będzie? Hmmmmmm.....

Eric_Theodore_Cartman

Królowa Elżbieta II?

Eric_Theodore_Cartman

Podobno , któraś z gwiazd z serialu "Dlaczego ja?" ponieważ ich gra aktorska naprawdę stoi na wysokim poziomie.

Plan be

W sumie to się zgadza "co do lidiego dexter tez go ubije, ale bedzie to robione na szybko" tyle, że nie za kilka tygodni, a już dzisiaj.
2 rzecz to podanie takiej wiadomości na kilka godzin przed emisją niczego nie zmienia.

ocenił(a) serial na 10
hipis87

Podalem tą wiadomosc dosc dawno, zobacz na date. Spodziewalem sie takich komentarzy no ale coz, sami sie przekonajcie..

ocenił(a) serial na 9
Plan be

Ale to prawda, że z wrażenia zadławiłeś się nasieniem tego swojego kolegi producenta?

ocenił(a) serial na 7
Plan be

"... w jej wlasnym mieszkaniu"

A gdzie ona w ogóle mieszka ? ^^

ocenił(a) serial na 10
Plan be

Brawo, pisałeś to przedwczoraj a z liddym się z zgadza.

ocenił(a) serial na 10
Randomczlowiek

No i widzita panowie, z liddym sie zgodziło, czekajcie na reszte. Ehh smutno wam juz czy za chwile ? :))

Plan be

O God...
Mnie ciezko rozsmieszyc, ale czytalam wszystkie komentarze i sie poplakalam ze smiechu.
Wlasnie...Debra nie ma wlasnego mieszkania. Ciagle mieszka katem u kogos. A to u Lundy'ego, a to u Antona, a to u Dexa w mieszkaniu albo z Quinnem. I Dexter nigdy by nie skrzywdzil Deb :)
A tak w ogole...Moj chlopak (Desmond Harrington) ktory gra Quinna zaprzecza tym wszystkim plotkom. Powiedzial mi, ze w ostatnim odcinku poprosi on Dextera o pomoc w uwolnieniu ksiezniczki z najwyzszej wiezy, ktora czeka na pierwszy pocalunek prawdziwej milosci. Towarzyszyc im bedzie zupelnie nowa postac.
Dexter bedzie kochankiem LaGuerty, Vince zakocha sie w Astor i bedzie czekal do jej osiemnastki na bara bara, zadowalajac sie w nocy prostytutkami.
Lumen zostanie sila zmuszona do slubu z Chasem. Urodzi mu troje czarnoskorych dzieci.
Batista zacznie sie lubowac w Santa Muerte i tym zajmie sie w dalszej karierze.
Debra...ach...Debra pozna Jonah'a Mitchella i Rebecce, ktorym zginie matka i zaopiekuje sie nimi. Gdy ci sie wyniosa z domu wstapi do Zakonu Feniksa a potem wyjedzie na Misje do Beninu, gdzie pozna seksownego kenijczyka, ktory poszukuje Narnii.

Plan be

A i jeszcze cos. Od pierwszego odcinka w ktorym pojawil sie Liddy wiadomo bylo, ze Dex go zabije. To oczywista oczywistosc. Tak samo wiadomo bylo z Trojkowym, z Lila, Miguelem i Brianem. Wiec nie podales niczego co moglo by sie "spelnic", i udowodnic, ze twoj kolega jest "producentem"
To jak z tym nasieniem bylo w koncu???Zadlawiles sie?

ocenił(a) serial na 10
Angel_of_Music

dobra, niech wam bedzie, zobaczycie ze mam racje co do debry. Mowiac mieszkanie debry mam na mysli stare mieszkanie dextera w ktorym debra mieszkala jakis czas kiedy on mieszkal z ritą. Naprawde jestescie smieszni z tym nasieniem i innymi bajkami, naprawde zajebiste i dojrzałe komentarze. Ciekawe co powiecie jak reszta tego co napisalem się sprawdzi, czy ktos mnie chociaz przeprosi ? :)) Myslalem ze wchodze na powazne forum dla powaznych ludzi, ale widze ze się myliłem.

użytkownik usunięty
Plan be

Powiedzmy, że Ci wierzę, tzn. w 70% wierzę w twoje słowa, napisane na tym forum, ale nie potrafię pojąć, dlaczego Debra miałaby zostać zabita przez Dextera ? Skoro sam Dexter oznajmij, że gdyby miał on choć trochę uczuć, to obdarowałby nimi właśnie Debrę.

ocenił(a) serial na 7

scenarzyści tego serialu lubią zaskakiwać. czy ktoś z was spodziewał się śmierci Rity w poprzednim sezonie? ja na pewno nie, przez 10 minut siedziałem z rozdartą gębą i gapiłem się w tv.

ocenił(a) serial na 9
macromatic

Ale śmierc Rity (chociaż niespodziewana) była logiczna, miała uzasadnienie w fabule serialu czego nie można powiedziec o ewentualnej śmierci Debry. To byłoby kompletnie z dupy wzięte.

ocenił(a) serial na 9
Plan be

Ale zrozum, że taki post jak ty każdy troll może napisac. Dlaczego mamy akurat tobie wierzyc? Tym bardziej, że nie podałeś ani jednego dowodu na potwierdzenie swoich słów. Jeżeli znasz tego producenta to pewnie macie wspólne zdjęcia więc wklej jedno, wtedy ci uwierzymy. ;) Ewentualnie podaj jakiś inny dowód.
I ciekaw jestem czy jak twój spoiler się nie sprawdzi to wszystko odszczekasz czy zapadniesz się pod ziemię jak każdy troll. ;)

ocenił(a) serial na 10
delh

Planbe: nie chcę nic mówić, ale nie widzę takiego zakończenia. Dlaczego? 6 sezon już oficjalny 7 prawdopodobny-co miałby robić Dex? Uciekać przez cały sezon?
2 powód to taki że scenarzyści nie chcieli zdradzić informacji co stanie się z Lumen (czy będzie w kolejnym sezonie) czyli musi odgywać dość znaczącą rolę...
Chyba że ty już wiesz co się z nią stanie ;P Bez urazy...

shorty_2

Owszem smierc Rity byla zaskoczeniem. Ale nie Dexter ja zabil. Zreszta juz w odcinku " Hello Dexter Morgan" bylo wiadomo, ze teraz Dex na serio ma prze**bane i ktos moze na tym ucierpiec z jego bliskich. A poza tym Dexter nie skrzywdzilby Debry. Nigdy. Jemu na niej bardzo zalezy. I predzej sam pojdzie na policje i sie przyzna ze to on za wszystkim stoi niz zabije Debre. No i wlasnie...Szosty sezon potwierdzony, siodmy prawdopodobnie. I co? Dexter zamieni sie w Prison Break? Bedzie uciekal 2 sezony? Poza tym Dexter bez Debry to juz nie Dexter.

użytkownik usunięty
Plan be

Dobra, napisz jeszcze w jaki sposób Dexter zabije Debrę w mieszkaniu pełnym dzieciaków i ich dziadków ;)

ocenił(a) serial na 7
Plan be

No i po co pisałeś, że znajomy przy "Dexterze" robi, trzeba było napisać, że Twoim zdaniem tak się skończy ten serial. Gdyby rzeczywiście w finale Dexter zabił Debrę, to by Cię podziwiali tu, bo taki z Ciebie widz wnikliwy i fan "Dextera" największy, że to przewidziałeś i stałbyś się gwiazdą na Filmwebie, sława, pieniądze, kobiety. Może nawet w 6 sezonie zagrałbyś kolesia, który rozpracuje Dextera.....a tak to tylko się śmieją z Ciebie. Ehh, nie znasz Ty się na marketingu, nie znasz.

lewa_noga

Mam nadzieje ze caly ten post to ironia, bo jak ty jemu wierzysz to niezle masz klepki pomiesznane o.O

ocenił(a) serial na 7
Angel_of_Music

A ja mam nadzieję, że tylko udajesz, że nie wiesz, czy to ironia, czy nie, bo jak ty myślisz, że nie, to trudno

lewa_noga

Wiem :) Ale spotykalam w zyciu juz roznych oszolomow, wiec nigdy nic nie wiadomo

ocenił(a) serial na 7
Angel_of_Music

Ja całkiem normalna jestem, jedyna moja ekstrawagancja to oglądanie Dextera, ale Ty też oglądasz, więc jestem spokojna o swoją kondycję psychiczną

lewa_noga

:):) Kazdy fan Dextera nie jest calkiem zdrowy na umysle. A jak jest, to tylko zaczynajac przygode z nim. Bo potem...

ocenił(a) serial na 7
Angel_of_Music

Wydaje mi się, że większymi psycholami są fani M jak Miłość czy Mody Na Sukces, nie wspominając o Klanie, ale to tylko luźna teza nie znajdująca dowodów w faktach

użytkownik usunięty
lewa_noga

Aj kobitki, po co niepotrzebnie tutaj się zamartwiać takimi gównami jak klan i moda na sukces ;d ważne, że jest Dexter i tylko to się liczy ;)

ocenił(a) serial na 7

Jest Dexter jest impreza chciałoby się rzec

ocenił(a) serial na 10
lewa_noga

dobra, skonczcie pierdolic, zaczekajcie na finalowy odcinek :) Z liddym sie sprawdzilo, napisalem dokladnie ze zostanie zabity na szybko, i co, mialem racje? Mialem. Debra dojdzie po nitce do klebka i zostanie zabita przez dexa, zobaczycie i jeszcze bedziecie mnie przepraszac.

ocenił(a) serial na 10

Ja cały czas czekam aż ktoś zrobi taki mix Mody Na Sukces i Dextera.

Planbe a jak się nazywa ten Twój super-kolega-producent? Bo chyba wiesz jak ma na imię co? A może to taki tajny informator, który przesyła Ci tajne wiadomości?

Eric_Theodore_Cartman

Tajny informator z fejsbuka xD

Lewa_noga te seriale robia sieczke i wode z mozgu. Ze tego nie da sie potem odkrecic. A Dexter...Dexter to delikatnie obejmuje umysl az w koncu calkiem nim zawladnie. Jest jak heroina. Uzaleznia i zmienia czlowieka.

użytkownik usunięty
Angel_of_Music

Nie przesadzajmy, "Dexter" to serial rozrywkowy dla masowego odbiorcy, a nie jakieś wyrafinowane działo dla wyjątkowych :) Genialny serial, ale serial, dobrze bawi zdrowych i chorych na umyśle ;)

ocenił(a) serial na 6
Plan be

Ta wypowiedź jest napisana takim językiem jak większość bzdurnych przepowiedni. No to teraz moja kolej:
"W finałowym odcinku Debra pozna prawdę o Dexterze. Na pewno będziecie zaskoczeni co do okoliczności tego zdarzenia. Ja myślę, że wy wiecie o czym ja mówię (:P). Sytuacja z Lumen zakończy się bardzo zaskakująco, a cały sezon urwie się nagle - będzie super cliffhanger"

Flying_Dutchman

A Debra potem odleci na Zlotej Kaczce z Quinnem popijajac w zachodzacym sloncu Miami zimnego lecha.