Dlaczego kobiety zabijają
powrót do forum 2 sezonu

W porównaniu do I (oceniłem na 9), II seria to nieporozumienie, szkoda czasu, chyba ją robiły kompletnie inne osoby. Wielka szkoda

ocenił(a) serial na 8
piotrp

No nie wiem. Jest klimat, może bardziej jak Fargo a nie pierwszej serii WWK. Mnie się podoba.

ocenił(a) serial na 6
cichykuba

Drugi sezon się wlecze i jest nieśmieszny , nie ma tego dowcipu

ocenił(a) serial na 8
Sylar_Heroes

Pozwól, że będziemy mieli swoje zdanie na ten temat. Nam się bardzo podoba 2 sezon. Humor super !

ocenił(a) serial na 9
piotrp

Jak najbardziej, sezon II kompletnie odbiega klimatem od rewelacyjnego I. Posunąłbym się dalej, moim zdaniem powinien funkcjonować jako twór niezależny, w żadnym stopniu nie łączony z jedynką. Zły nie jest. Poza bardzo mizernym aktorstwem, mizerną fabułą i wiejącą nudą jest w miarę ok. Taka sobie czarna komedyjka klasy zet. Widziałem gorsze, ale jak wspomniałem irytuje mnie zestawienie tego czegoś z fantastycznym serialem Dlaczego kobiety itd.

cezarro

Zgadzam się. Pierwszy sezon jest rewelacyjny.  Już pomijając humor, który w pierwszej serii istnieje, w drugiej prawie nie... to ważna różnica jest taka, że w pierwszym sezonie główne bohaterki dają się lubić, są wyraziste, a w drugim sezonie trudno lubić główne postacie ;) 

ocenił(a) serial na 8
piotrp

Zgadzam się. W poprzedniej serii budowanie napięcia kto, kogo, jak i dlaczego aż do ostatniego odcinka i sposób w jaki to zrobiono sprawiły, że serialem w zachwyciłam. Czekałam na drugi sezon i nie dostałam tego na co czekałam. Porównanie do Fargo trafne. Rozumiem, że nie chcieli być wtórni, ale to na co się zdecydowali niestety nie pykło.

ocenił(a) serial na 9
piotrp

2 sezon jest po prostu inny. Nikt nigdy nie mówił, że będzie taki sam jak 1. Pierwszy oceniłam na 9, drugi na 8. Jeden i drugi mi się podobał.

piotrp

Zgadzam się. Pisany na siłę, na kolanie. Poza tym, że przyjemny dla oka niewiele zaprezentował.

ocenił(a) serial na 10
piotrp

Drugi sezon jest jeszcze lepszy od pierwszego. ❤️