PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17090
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

http://www.youtube.com/watch?v=SfkuWjdt980

Zwariuję doprawdy z tym serialem !!! Po co oni w ogóle kombinują z Zoe i Georgem? Dla mnie ta
konfiguracja nigdy nie istniała i nie ma prawa istnieć bo najgorsza z możliwych, brak chemii, nie
iskrzy, zachowują się jak brat i siostra, ona kocha Wade'a i George o tym wie...wymieniałabym tak
jeszcze bez końca a scenarzyści dalej swoje...muszę się napić melisy bo te promo mnie wkurzyło

ocenił(a) serial na 9
maaarz

odnośnie 5 odcinka myślę że był w nim przekaz lub mała podpowiedz dla fanów tylko która była pawdziwa? ta o tym że to George jest tym jedynym jak to opowiedział George czy to co powiedział wade że wszyscy źle zrozumieli i że mimo że pierwszego na swojej drodze spotkała georga ale to wade i zoe będą razem? o matko po tym odcinku zaczęłam się zastanawiać czy scenarzyści na koniec nie zrobią nam niespodzianki i ostatecznie zoe będzie z georgem. jakoś do tej pory się nie martwiłam zoe i wade'a a teraz mam "czarne myśli":)
a co do powyższej dyskusji jeszcze takie moje małe przemyślenia tu nie chodzi o to że kobiety wolą drani;) tylko nawet jeśli Wilson zagrałby postać georga (mimo że ciężko go sobie wyobrazić jako miasteczkowego prawnika) to wtedy pewnie fani serialu polubili by zoe i georga bo w tym wszystkim chyba chodzi o tą chemię między rachel i Wilsonem świetnie razem grają i mają to coś czego nie ma i nie będzie w scenach rachel i scotta

ocenił(a) serial na 8
Krzysia12

I wszystko w temacie :) tzn w temacie chemii :))
Co do planów scenarzystów mam nadzieję, że Twoje obawy są bezpodstawne. Byliby aż takimi idiotami?? Wystarczy przeczytać komentarze fanów na fb lub twitterze. Wszyscy straszą zaprzestaniem oglądania serialu, o ile nie powróci Z&W.
Mam jednak nadzieję, że 7, max 8 odcinek spełni nasze oczekiwania. Oby

ocenił(a) serial na 7
anka16

No tak co do chemii to ewidentnie wiadomo Z&W <3 ISKRY LECĄ! ;d

jA MYŚLĘ,ŻE ZROBIA na koniec razem Z&W.No chyba,że bd 4 sezon...;p

ocenił(a) serial na 8
maaarz

Jeśli nie oddadzą mi Zade to niech sobie ten 3 sez w buty wsadzą :P 22 odc oglądania Joel`a z Zoe?? "no, thank you, thank you, bye" :D

ocenił(a) serial na 7
anka16

Nie martw się jest nas więcej Zade! ;) ale fakt,cięzko mi sie oglada Zoe z tym palantem...

ocenił(a) serial na 8
maaarz

Mnie wkurza to, że mogłaby byc taka szczęśliwa jak na początku 2 sez, a traci czas. Swój i nasz :D

ocenił(a) serial na 7
anka16

Racja.Ale chyba nie maja pomysłu na ten sezon bo w porównaniu z 1 i 2 jest taki sobie.

ocenił(a) serial na 8
maaarz

Moim zdaniem przekombinowali. Chcieli wprowadzić trochę zamieszania, bo poukładany związek pani doktor według nich, tak to odbieram, mógłby być zbyt nudny. Błąd. Nie był nudny nawet przez chwilę. Pomińmy to jaki słodki jest Kinsella, a jest :) , razem tworzyli mieszankę wybuchową. Historia miłosna tej dwójki pełna była zabawnych sytuacji.
3 sezon odrobinę męczy, ponieważ pomijanie tego, co wydarzyło się w dwóch poprzednich jest zwyczajnie nielogiczne. Już o tym rozmawiałyśmy. Wyjazd Zoe do NY rozumiem, ale chęć pozostania tam i całkowitego "olania", sorry za ten termin, wszystkiego co było pomiędzy nią i Wade`m jest najgłupszą rzeczą, jaką do tej pory scenarzyści tego serialu wymyślili. Na pewno nie wpływa pozytywnie na ocenę fanów robienie z głównej bohaterki niedojrzałej emocjonalnie idiotki.

ocenił(a) serial na 10
anka16

zgadzam się w 100% :D

ocenił(a) serial na 7
izanici

Ja też. ;) no ale chyba widzą co piszą fani wiec niech sie wezma za to!;]

ocenił(a) serial na 8
maaarz

mogliby zrobić 4 sezon gdyby było wszystko OK z zoe wade. Mogło by być tego i owego w ich związku, ale byli by razem noi coś by się działo

ocenił(a) serial na 7
marlenasz

Zależy jaki bd ten sezon,jeśli go popsują to wielka szkoda dla ca;ego serialu jak i świetnych 2 sezonów. ;)

ocenił(a) serial na 8
maaarz

Właśnie musi być dobry sezon

ocenił(a) serial na 8
Katerinaxoxo

A co powiesz na temat nowego odc??? Dla mnie masakra...powiało nudą, żadnych ciekawych wątków. Dlaczego odseparowali głównych bohaterów? Nie ma wspólnych wątków Lavon - Zoe, Zoe - Lemon, George - Wade...etc. I gdzie jest Zade?????????? ja się pytam i to wkurzona już nie na żarty xD

ocenił(a) serial na 9
anka16

Ten odcinek to była taka porażka, że szkoda w ogóle o nim wspominać bo nie ma nawet o czym...nuda nuda i jeszcze raz nuda

ocenił(a) serial na 8
Katerinaxoxo

Wczoraj obejrzałam...MASAKRA...Co oni wyrabiają?????? Miałam nadzieję, ze cała ta akcja zbliży Zoe i Wade`a :( Zwyczajnie nie mam ochoty dłużej tego oglądać. Wieczorem spojrzę na komentarze fanów na fb. E, szkoda gadać

ocenił(a) serial na 7
anka16

Dokładnie ostatni odcinek to jakieś totalne nieporozumienie, straszne nudy. Co oni wymyślają a raczej nie mają pomysłu żadego...

ocenił(a) serial na 8
HarperMatilde

Obejrzyj 3/8...nie chce się nawet gadać. Mój ukochany serial, dla mnie, właśnie dobiegł końca :(

ocenił(a) serial na 7
anka16

Strasznie zdziwaczały odcinek...