PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17089
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

Czytając to forum ma się wrażenie, że większość (jak nie wszyscy) to fani Zade. Ale może jednak znajdą się fani Zoe i Georga również? Bo zagraniczne fora są jakoś bardziej różnorodne jeżeli chodzi o endgame Zoe.
Więc piszcie, za kim jesteście :)

ocenił(a) serial na 8
marta24_filmaniak

Wiem, że trudno to zrozumieć, ale ta zdrada wynikała raczej z faktu, iz jemu naprawdę na niej zależy. Zryte? fakt, ale prawdziwe. Nigdy nie był taki szczęśliwy i na nikim mu tak nie zależało ( o czym sam mówił ). Strach doprowadza do takich sytuacji. To proste, naprawdę. Myślał, że na nią nie zasługuje, więc łatwiej było to spie*rzyć, niż stracić ją w inny sposób. A, moim zdaniem, cały czas tego się właśnie bał.
Przyznaję, że liczyłam na 3 sezon. Powolne, z odcinka na odcinek, układanie spraw między nimi. Wciąż nie tracę wiary :)
Co do Georga...lubię go, ale do Zoe nie pasuje.

ocenił(a) serial na 8
anka16

Czytałam że wade będzie z zoe na święta bożego narodzenie, no gdzieś na ten okres. Nie mogę się doczekać

ocenił(a) serial na 8
marlenasz

No to mamy piękny prezent pod choinkę xD

ocenił(a) serial na 8
marlenasz

To by się zgadzało, zauważyłam ostatnio, że serialowe pary mają takie jakby numery odcinków i co sezon jest z nimi fajna scena, Zade' a jest 10 i zazwyczaj wtedy jest odcinek świąteczny... W każdym bądź razie nie mogę się doczekać <333.

ocenił(a) serial na 6
lola881

Zoe i George

nevergonnabe

Zoe i George forever