kochani w tym temacie dzielmy się wszystkim na temat naszego ulubionego serialu:)
Streszczenie 3x10
Kiedy Brick (Tim Matheson) zostaje poproszony o pomoc w miejscowym kabarecie, mianuję Zoe (Rachel Bilson), aby uratowała sytuację. Lavon (Cress Williams) czuje się pokonany w sprawie ewentualnej fuzji z Fillmore, więc to zależy od AnnaBeth (Kaitlyn Black) i Lemon (Jaime King), aby go zmotywować do ostatecznej walki. Lynly (gościnnie Antoinette Robertson) nadal staje się coraz bardziej zazdrosna o bliską przyjaźń George'a (Scott Porter) z Tansy (gościnnie Mircea Monroe) i trzyma na niego oko. Tymczasem Wade (Wilson Bethel) jest podekscytowany swoim nowym romansem, ale staje się bardziej zaniepokojony, kiedy zauważa, że ona go odpycha.
dzięki za te streszczenia ale jak je czytam to coraz mniej podoba mi się ten serial,
Mi tez wiec jakoś ostatnio nie tęsknię za moim ulubionym serialem ale cóż producenci liczą na to ze vivianne skradanie nam serca tak jak kiedyś wade wiec kto wie... A tak na serio to sezon trzeci słaby i jeśli tak dalej ma wyglądać to wszystko to jakoś nie mogę wyobrazic sobie czwartego sezonu. Najgorsze jest to ze producentka powiedziała ze chce dać szanse wadowi z vivianne na szczęśliwy związek a w związku zoe narazie nadal bedzie wszystko ok:(
Zdjecia
http://www.ksitetv.com/hart-of-dixie/hart-of-dixie-spoilers-images-from-one-more -last-chance/27379?pid=23785
dzięki, kochana jesteś i masz rację ten serial uzależnia, może rzeczywiście dla Wade będzie lepsza Vivianne, niż ta histeryczka Zoe
Nowy związek Wade'a z kuzynką Zoe, Vivian, zostaje szybko odkryty, kiedy pani doktor i chłopak Joel wpadając do dwójki, w środku sami wiecie czego.
Hmm chyba moje oczy nie sa gotowe na oglądanie scen lozkowych wade'a z vivianne;)
Czyli coraz gorzej :/ Serial oglądałam tak naprawdę przez to, że od początku spodobała mi się chemia między Zoe i Wadem a teraz coraz gorzej niestety, Joel jest strasznie mdły, nic nie wnosi ciekawego do serialu :/
spokojnie, jak dla mnie promo jest bardzo fajne :D Nie moge sie doczekac odcinka ze striptizem, czuje ze bedzie dobry xd A Zoe i Wade i tak dostaniemy tak czy siak, mają za duży fandom żeby twórcy nie poszli w tą stronę :)
Nigdy nic niewiadomo, coś producentka za często powtarza to ze serial na początku stawiał ze zoe bedzie miała happy end z Georgem i bywają tez seriale w których mimo wielkiej sympatii widzów jakaś para na końcu jednak nie jest razem. Ale być moze wade i vivianne stworzą taka pare ktora zdobędzie ogromna sympatie na to liczą producenci ze vivianne zdobędzie serca widzów.
Wątpię że akurat tak będzie w tym przypadku. Pomyśl ile okazji mieli Zoe i George żeby być razem i jakoś praktycznie cały 2 sezon było Zade. Nawet w tym sezonie Zoe rozmawiała z Georgem zaledwie parę razy, a z Wadem pokazują jej interakcje praktycznie w każdym odcinku. Sprawa między Zoe i Georgem już skończona, może scenarzyści dadzą jeszcze im parę 'sugestywnych' scen że coś tam mogą do siebie jeszcze czuć, ale na tym się skończy. To jest CW, tam w większości kierują się opinią fanów. :) Hmm, poza tym o ile się nie mylę to scenarzystom chyba o to chodzi aby praktycznie każda postać którą wykreowali zdobyła serca widzów, a nie tylko Vivianne? ;)
Mam nadzieje ze tak bedzie ale poczekamy, zobaczymy:) oj bez przesady tyle postaci wykreowali w tym serialu które przeszły bez echa:) np tansy fajna postac ktora wiele wniosła do np życia Georga a producenci nie planowali jej powrotu w tym sezonie lecz pod wpływem fanów znalazło sie dla niej miejsce choć nie wiadomo na jak długo bo na początku tego sezonu producenci powiedzieli ze wystąpi kilka razy gościnnie.
noo ja tez mam nadzeje ;) No waśnie, widzisz pod wpływem fanów wróciła, czyli znowu do akcji wkracza fandom. Także możemy czuć się bezpiecznie jeśli chodzi o Wade'a i Zoe ;)
Producenci rozważają pozostawienie joela w bluebell nawet po jego rozstaniu z zoe.
Streszczenie 3x11
W ostatnim wysiłku, aby zatrzymać połączenie miast, Lavon (Cress Williams) werbuje do pomocy całe miasto i przekonuje wicegubernatora (gościnnie Dondre Whitfield, “Mistresses”), że BlueBell należy nazwać historycznym miastem. Zoe (Rachel Bilson) i Joel (gościnnie Josh Cooke) nadal rozmawiają o tym, gdzie mieszkać, ale najlepsze rozwiązanie pojawia się z krewnym Zoe, który nie lubi nowojorczyków. Wade (Wilson Bethel) podejmuje się wielkiego kroku w swoim związku przez spotkanie syna Vivian (gościnnie Lauren Bittner), ale szybko uświadamia sobie, że ma wiele do zrobienia, aby go do siebie przekonać. Tymczasem Lynly (gościnnie Antoinette Robertson) ma pewne problemy z zaufaniem George'owi (Scott Porter), co zaczyna tworzyć napięcie między nimi.
Hmm, a tak właściwie to co z tym kuzynem Lemon? Był w 2 sezonie, podrywał Zoe i nagle go nie ma ? ;>
Nie zrozumiałam tego posunięcia scenarzystow, pozbyli sie kuzyna lemon a dali joela w stałym związku z zoe? Głupota skoro nie zrobili powrotu zoe do wade'a to dlaczego nie mogła wrócić z tym kuzynem przynajmniej był fajny i przystojny:) jakieś porąbane sa te pomysły scenarzystow. I o zgrozo za kilka odcinków zoe z joelem kupi lub wynajmie dom coś sie nie zanosi na koniec tego związku pewnie rozpadnie sie on dopiero w finałowych odcinkach trzeciego sezonu. I kolejna wiadomość stacja podała już które seriale dostaną kolejne sezony i ogłosili ze przy hart of dixie podejmą decyzje dopiero w maju bo narazie sa za słabe wyniki oglądalności:(
"Doktor Hart" (CW) obejrzało 1,18 miliona wszystkich widzów, w tym 0,4 miliona widzów w grupie docelowej dając stacji 1 procent udziału w rynku. Serial stracił 20 procent widzów w porównaniu z poprzednim tygodniem (0,5).
Hmm i tak scenarzysci dobijają nasz serial:(
A czego, przepraszam bardzo, się spodziewali??? Stado baranów, jak pragnę zdrowia. Najpierw rozwalają atmosferę, psują ( w debilnym stylu, pragnę zauważyć ) związek najbardziej charyzmatycznej pary, pozbywają się kilku fajnych postaci, w zamian dając jakieś popłuczyny ( vide Joel i kuzynka Lavona - za cholerę nie mogę zapamiętać jej imienia ), a potem są zdziwieni, że spada oglądalność?? Ewidentnie mają coś z mózgami. Mówiłam...zmienić dilera ;)
Streszczenie 3x12
Zoe (Rachel Bilson) i Joel (gościnnie Josh Cooke) wreszcie kupują dom. ale szybko uświadamiają sobie, że nie mają wystarczającej ilości pieniędzy, aby wyremontować to miejsce. Brick zgadza się pomóc Zoe, ale tylko wtedy jeśli będzie mogła sprawić, że mieszkańcy miasta stracą wspólnie 230 kilogramów w ramach Miesiąca Zdrowia i Odnowy. Joel zmaga się ze swoja powieścią i postanawia podążyć za Wedem (Wilson Bethel) w celu znalezienia materiału, ale kiedy Wade zostawia Joela samego, aby zająć się barem, Joel wpada w kłopotach. Tymczasem AnnBetth (Kaitlyn Black) zmaga się z maskowaniem swoich uczuć wyprawiając w ostatniej chwili wieczór panieński dla przyjaciółek.
Streszczenie 3x13
Zoe (Rachel Bilson) niechętnie zgadza się, aby pozwoli Joelowi (gościnnie Josh Cooke) wyprawić jej przyjęcie urodzinowe u Lavona (Cress Williams), aby pomóc go pocieszyć, ale sprawy idą nie tak, kiedy jej matka (gościnnie JoBeth Williams) zaskakuje ją swoją wizytą. Vivian (gościnnie Lauren Bittner) chce spotkać ojca Wade'a (Wilson Bethel), ale Wade jest nieufny co do tego jak może zareagować. AnnaBeth (Kaitlyn Black) otrzymuje ciekawy wniosek od Belles, którego się nie spodziewała, ale w świetle ostatnich wydarzeń, to może być idealnym rozproszeniem dla niej. Tymczasem George (Scott Porter) jest zdeterminowany, aby udowodnić Tansy (gościnnie Mircea Monroe), że jego wróg Scooter McGreevy (gościnnie Matt Oberg) się nie zmienił i oszukuje wszystkich.
Matko, ten serial w tym sezonie to jakaś kompletna masakra! A był taki wspaniały przez większą część 2 sezonu... To bardzo prosty przykład, jak nietrafnymi decyzjami można popsuć cały serial... Nie chcę nic mówić, ale jak dla mnie nie otrząśnie się on, nawet jeśli dostanie 4 sezon, w co coraz bardziej wątpię, patrząc na wyniki oglądalności.
Zdjęcia 3x15
http://www.ksitetv.com/hart-of-dixie/hart-of-dixie-preview-images-for-here-you-c ome-again/28500?pid=25032
"Powiedz mi, że Joel nie będzie się kręcił w całym sezonie "Doktor Hart"! Joel i Zoe są tak nudni razem. Ona należy do Wade'a, lub przynajmniej do kogoś, kto nie doprowadza mnie do całkowitej drzemki.
Nie będzie w pobliżu przez cały sezon. Choć nic nie obiecuję jeśli chodzi o Zoe i Wade'a."
Czy jest jakaś szansa, że Zoe i Wade wrócą do siebie w "Doktor Hart"?
-Czy to nie byłoby wspaniałe? Nasze usta są zamknięte i wyrzuciliśmy klucz, ale możemy powiedzieć, że dwudziesty odcinek został nazwany "Together Again". Praktycznie możemy usłyszeć jak fani Zade są podekscytowani tym faktem...
Może jest jednak jakaś szansa na Zade w tym sezonie ;)
Chyba twórcy porządnie chcą nas wkurzyć i sprawić, żeby oglądalność zmalała... :) Ja się pytam, JAK MOGLI ZROBIC "TO" ANNABETH I LAVONOWI? :C Od kiedy tylko ta para zaczęła być razem, widziałam ich jako parę idealną i nie do zniszczenia (zwłaszcza po odcinku gdzie AnnaBeth czekała na "niespodziankę oświadczyny). Naprawdę, nie wiem co wymyślą, ale lepiej żeby ta dwójka się zeszła, bo nie widzę nikogo innego odpowiedniego dla nich, tymbardziej dla AnnaBeth, ponieważ Lavon miał jeszcze wątek miłosny z Lemon, i mimo, że kiedyś on mi się podobał, wolałabym, żeby do siebie nie wracali po tym całym dramatyzmie i kłótni AnnaBeth z Lemon..
Nie wydaje mi sie żeby do siebie wrócili.. AnnaBeth nie bedzie chciała już być z Lavonem bo nie powiedział ,ze jej miłością jego życia... Ja osobiście ciesze sie na powrót Lemon w odcinku 3x14 :D Może wtedy zacznie dziać sie cos ciekawego .
Od pierwszego odcinka sezonu trzeciego, odechciało mi się komentować poczynania scenarzystów i po prostu wolałam przemilczeć najbliższe odcinki z nadzieją na pozytywne zmiany...niestety katastrofa ciągnie za sobą katastrofę. Najpierw w końcówce drugiego sezonu schrzanili związek Zoe i Wade a później Tansy i Georga, teraz jeszcze AB i Lavon....ja się pytam o co w tym wszystkim chodzi i do czego zmierza ten serial, który robi się coraz płytszy i zaczyna przypominać zmanierowane do granic możliwości 90210. Czy każdy fajny serial z ciepłą i niepowtarzalną atmosferą musi zamierzać w kierunku "każdy z każdym"? Ledwo co znoszę Joela a pojawiła się Vivian, którą bądź co bądź lubię ale jednak chciałabym aby trzymała się z daleka od Wade'a. Już prędzej Joel by do niej pasował. Popsuli na maksa cudowną, specyficzną atmosferę między Zoe a Wade'm, te wspaniałe napięcie, które towarzyszyło tej parze bez względu na to w jakich okolicznościach się znaleźli. Poza tym nie mogę uwierzyć, że dwoje ludzi którzy się tak bardzo kochali, tak łatwo idzie na przód. Zoe wraca po trzech miesiącach z facetem, z którym chce spędzić życie... to bezsens, nie da się tak szybko wyleczyć z kogoś, na kim nam zależało. Sadziłam że wróci z kuzynem Lemon i Wade spędzi czas na uświadamianiu Zoe, że on nie jest dla niej. Tymczasem Wade'owi rozeszło się po kościach, dwa razy rzucił jakimś hasłem sugerującym, że zależy mu jeszcze na Zoe a później nagle zapragnął Vivian. I jeszcze ta nadzieja scenarzystów na to, że ktoś polubi tą parę...NO WAY!!! Czekam aż ktoś się mocno w głowę puknie i odzysk kontrolę nad tym co się dzieje. Blubell wciąż jest cudowne i kocham te miasteczko i jego mieszkańców ale kilka zabawnych wątków z drugoplanowymi bohaterami nie zatrze nie przyjemnego wrażenia, że ten serial spada na dno. Mam nadzieję, że chociaż Tansy i George będą mieli swój happy end. Czuję, że nie ma co liczyć na powrót Lavona i AB, wydaje mi się, że będą próbować znów go połączyć z Lemon...jak tak będzie to mam nadzieję, że ten sezon będzie ostatni, bo zachrzanili jedyną parę, która miałam nadzieję jest niezniszczalna i stabilna. Ciekawi mnie teraz czyj ślub będzie na końcu sezonu?
Niedługo sie juz nie polapiemy o co w tym serialu chodzi i do czego on zmierza:( hmm jedyne co wychodzi scenarzystom to rozczarowywanie fanów z każdym odcinkiem coraz bardziej i to ze niczego juz nie możemy być pewni:(
Serial CW rekrutuje dawnego aktora WB.
W sam raz na Walentynki, dowiedzieliśmy się, że Barry Watson z "Siódmego nieba" zmierza do "Doktor Hart", aby wstrząsnąć miłosnymi sprawami. Starsze rodzeństwo Camdenów dołącz do słodkiego południowego serialu w powracającej roli począwszy od kwietnia.
Watson zagra Davisa Polka, południowego dżentelmena, który jest przystojny, bystry i trochę nieśmiały. Czy ktoś jeszcze myśli, że jest najnowszym kawalerem w Bluebell.
Niestety, wygląda to, że będziemy musieli ustawić się w kolejce do tego nowego obiektu westchnień, ponieważ każdy w mieście podziwia Davisa i jego zaraźliwy uśmiech. Ale oto jest wielkie pytanie: Kogo Davis lubi? Nie możemy zdradzić wszystkiego, ale możemy powiedzieć, że nowy kawaler mocno zakochuje się w jednej z najbardziej pożądanych dziewczyn w serialu. Miejmy nadzieję, że jest w stanie zebrać się na odwagę i się z nią umówić.
Jeśli to bedzie kolejny adorator dr Hart to chyba przestanę oglądać serial który w kółko robi ten sam schemat:(
Tez o niej pomyślałam, dołączyła do stałej obsady wiec moglibyśmy zobaczyć ja teraz w innym wydaniu niż z lavonem u boku, a on moze by sie ogarnął bo w tym sezonie dostaliśmy jakiegoś miotajacego sie pana burmistrza:)
Ja nie wiem co oni wyprawiają z Lavonem i z wszystkim... Mam nadzieję, że to własnie ona dostanie swoją szansę w tym serialu i że l podziała to na Lavona i w finale to ich ślubu będziemy świadkiem. Ja wciąż czekam na powrót tajemniczego Petera, z którym Lemon spędziła czas... bardzo mnie zaintrygowała ta postać i chciałabym, żeby cytrynka miała swój happy end w końcu.
Jestem bardzo rozczarowany 3 sezonem z nudow od paru dni ogladam ten serial i bardzo go polubilem, na samym poczatku mnie denerwowal ten George a teraz zabawne sa jego perypetie milosne szkoda ze urwali watek z Tansy oby kiedys wrocila na stale. Pewnie psuja teraz wszystko i nas denerwuja i to bardzo zeby pozniej nam to wynagrodzic powrotem ZADE. Dolaczam do toastu za Lemoniadke ;-]
Co do ogladalnosci to nie jest najlepiej stacja The CW przedłużyła na kolejne sezony pięć seriali nie ma w nim naszego ;c
http://www.filmweb.pl/news/CW+przed%C5%82u%C5%BCa+5+seriali%2C+w+tym+%22Pami%C4% 99tniki+wampir%C3%B3w%22+i+%22Arrow%22-102693
awww Peter też czekam, aż wróci, bo Lemon jest moją ulubioną postacią od samego początku :D
Ostatnio poczytalam sobie zagraniczne komentarze i jak zwykle pojawiają sie tez takie zeby dać szanse zoe z georgem. Tak sobie pomyślałam ze jeśli zoe rozstanie sie z joelem i zejdzie sie z georgem to przecież bedzie tak jakbyśmy oglądały to samo tylko z inaczej wyglądającym facetem. Dla mnie związek zoe z georgem wyglądałby tak samo jak z joelem wiec narazie mam dosyć takich atrakcji choć pojawiła sie informacja ze to ze joel nie bedzie kręcił sie w bluebell przez cały sezon nie oznacza ze rozstanie sie on z zoe. Ciekawe do czego zmierza trzeci sezon i co nam da na zakończenie:)
A co jest złego w związku Zoey i Joelem, bo wciąż nie mogę zrozumieć? Patrzę na nich i widzę fajną relację opartą na zaufaniu i miłości. Widać, że oboje się bardzo dobrze ze sobą czują
Myślę, że to przez to, że nie jest przystojny, bo gdyby był to wszyscy by im kibicowali :P Bardzo lubię Joela jest uroczy chodź może mało męski :)
Ale dopiero przy nim ta dziewczyna stała się znośna, nieco bardziej stabilna i ogarnięta. Nikt im nie kibicuje, bo ich związek nie przechodził dramy, Joel nie zmienił się pod wpływem Zoey z niegrzecznego chłopca w odpowiedzialnego właściciela baru. To przykre, że wszyscy widzą tak miłość i związki.
Zgadzam się, Zoey trafiła na fajnego faceta, ale brakuje w ich związku dramatów :P
"To przykre, że wszyscy widzą tak miłość i związki", nadal mówimy o serialu? :D przecież w serialu potrzeba trochę dramatu, coś musi się dziać, żeby było czym się emocjonować. Związek Zoe i Joela jest w porządku i tyle, ale kogo to interesuje, nawet nie ma o czym pogadać, powymieniac się opiniami, podenerwować, pozachwycać, no kompletnie nie ma nic. Chyba, że coś się zmieniło, bo muszę przyznać, że mam chyba 5 zaległych odcinków :)
Nie, nic. Dalej są fajną parą, którą uwielbiam oglądać razem. Wiem, że potrzeba dramatu, ale można obdzielić nim innych bohaterów. Lemon, Lavon, George...bohaterów jest sporo. Ale co ja tam wiem - mam słabość do stałych, kochających się par bez dramatów i bardzo lubię je oglądać. Pewnie dlatego, że są taką rzadkością wśród tych wiecznie niezdecydowanych:)
Mnie oni razem ani ziębią ani grzeją, mimo ze jeszcze z początku bardzo lubiłam Joela, w sumie nadal go lubię, jest taką zabawną ciamajdą, nawet byłam z tych co mówili, że Joel pownien zostać na dłużej, ale z biegiem czasu, wszystko zrobiło się tak nudne, że właściwie wlaczalam ten odcinek z przyzwyczajenia i robiłam milion rzeczy w czasie jego trwania. Jeżeli główna para w serialu jest tak bez polotu to powinni przynajmniej wykreować inną ciekawą parę, dla której widzowie znowu wrócą do tego serialu i będą mogli ponownie się ekscytować. Ale jak na razie to jest równia pochyla, i nie wróżę im kolejnego sezonu. Ja tez lubię stale pary w serialach, ale MUSI się coś dziać. Nie wiem czy oglądalas OTH, tam tez była jedna, główna, stała para, która stara ze sobą murem, na dobre i na zle, ale mieli przeciwności które musieli pokonywać, mieli wiele problemów i przez to widzowie im kibicowali i nigdy się nimi nie znudzili.
Odnowienie seriali 2014, tak na dana chwile wyglada to w stacji cw
CW
"The 100": Zbyt wcześnie, aby powiedzieć; premiera 19 marca
"Arrow": Pewna sprawa Przedłużone o 3 sezon
"Piękna i bestia": ryzykowna sprawa
"Pamiętniki Carrie": ryzykowna sprawa
"Doktor Hart": ryzykowna sprawa
"Nikita: Oficjalnie anulowany; finałowy sezon zadebiutował 22 listopada
"Nie z tego świata": Pewna sprawa Przedłużone o 10 sezon
"The Originals": Zamówiono cały sezon; drugi sezon - bezpieczny zakład pewna sprawa Przedłużone o 2 sezon
"Reign": Zamówiono cały sezon; bezpieczny zakład Przedłużone o 2 sezon
"Star-Crossed": Zbyt wcześnie, aby powiedzieć
"Tomorrow People": Zamówiono cały sezon; ryzykowna sprawa
"Pamiętniki wampirów": Pewna sprawa Przedłużone o 6 sezon
Wade jest brzydki, kompletnie nie przystojny, a większość kibicowała jemu i Zoe :)