kochani w tym temacie dzielmy się wszystkim na temat naszego ulubionego serialu:)
Właśnie przeczytałam wasze posty. Jak to Wade i Zoe nie będą już razem!!! Zawsze czekam na Hart of Dixie z myślą o ich wątku, a teraz mają nie być razem. No nie:(
Ha Ha Ha a założyłam nawet wątek Lemon/Wade http://www.filmweb.pl/serial/Doktor+Hart-2011-616115/discussion/Lemon%26Wade,208 2202 i teraz się czuję jakbym coś wykrakała ;(. Tak ciężko mi uwierzyć że Zoe i Wade się rozstaną. Chociaż nie dziwi mnie że zapała nagłą "sympatią" do tego nowego doktorka. Po Zoe można się tego spodziewać, ona mimo że ma cudownego faceta pod nosem, który dla niej zrobiłby naprawdę wiele, wciąż szuka kogoś "na poziomie". Nie oszukujmy się Wade wg Zoe od początku do niej nie pasuje. Ona wciąż poszukuje czegoś więcej, nie potrafi docenić tego co ma i być po prostu szczęśliwa. Wierzę że i tak finał będzie taki że Zoe będzie z Wadem ale myślę że przyjdzie nam na to poczekać :(. Nieustannie mam wrażenie że ten serial jest nawiązaniem do filmu "Dziewczyna z Alabamy" o czym już wspominałam. Tam mąż bohaterki też był "nikim" , podczas gdy ona wyjechała robić karierę on robił wszystko żeby jej dorównać. Nadal jest niewykorzystany wątek z otworzeniem przez Wade'a baru, a także z pieniędzmi zakopanymi przez Earla. To chyba będzie kluczowe dla rozwoju "kariery" Wade'a. Być może pożegnamy sympatycznego staruszka :( Bądź co bądź przeczuwam jakieś dramaty. Aaaa opcja Lemon i Wade nie jest jakaś straszna. Chociaż CAŁYM SERCEM jestem za Zadem, to wolę aby Wade był z Lemon niż znów z przypadkowymi panienkami. Poza tym to może być mega ciekawe, panna porządnicka i barman lekkoduch :D
Streszczenie 2x15
Wade jest podekscytowany konkurowaniem w konkursie Bitwy Zespołów, kiedy nagrodę pieniężną mógłby wykorzystać do otwarcia własnego baru, ale sugestia Zoe ,że George mógłby grać w zespole ostatecznie spala na panewce. Lemon jest sama podczas weekendu, dopóki nie rozmawia z Magnolią o siostrzanej więzi. Tymczasem Lavon , który najwyraźniej zrezygnował z miłości, zgadza się pomóc Tomowi z jego związkiem, co z kolei otwiera mu oczy na swoją własną przyszłość.
Jak myślicie w którym odcinku dojdzie do rozstania zoe i wade'a bo oddałam streszczenie odcinka 15 i nadal sa razem w 18 odcinku ma zaiskrzyc miedzy wadem a Lemon a zoe ma iść na randkę z nowym lekarzem ale wcześniej pisałam ze podczas ślubu toma i wandy czeka nas miła scena zoe i wade'a na parkiecie. Hmm czyżby juz ślub był w 16 odcinku a w odrazu w 17 sie rozejda??? Co o tym wszystkim myślicie???
A może się nie rozstaną? Kto wie co planują scenarzyści. Nie zdziwiłabym się gdyby oni tylko udawali że nie są już parą, po to żeby coś osiągnąć. O ile wiem to nowy lekarz ma stwarzać zagrożenie dla Zoe, więc może będą chcieli się go jakoś pozbyć? Nie wiem ale mam nadzieję że to się wyjaśni i że z powodzeniem dla naszej pary Zoe/Wade :)
Mam newsa ale takiego niepewnego więc nie bierzemy go tak serio, wyczytalam gdzies i nie moge tego odszukać dla 100% pewności ze na twitterze męża jaime king czyli naszej Lemon pojawił sie wpis ze Lemon będzie miała sceny lozkowe z wadem więc być może jednak miedzy nimi coś będzie trwało dłużej niż myślałam... Szkoda ze nie moge tego znaleźć bo nie lubię tej niepewności co do tej "nowej pary" jeśli Lemon przespi sie z wadem to ten serial w moich oczach dużo straci owszem może to będzie ciekawe i fajne ale Lemon i wade?! Czy wszystko musi krążyć wokół zoe, Georga, wade'a i Lemon? Czy naprawdę one muszą miec tych samych facetów????
Nie błagam tylko nie Lemon i Wade. Jak serial się będzie rozwijał w stronę telenoweli każdy z każdym to niech go lepiej zakończą na tym sezonie :/ A szkoda bo ma fajny klimat i bardzo przyjemnie się go ogląda, póki co. Naprawdę nie ma innych pomysłów na fabułę?
Może sceny łóżkowe nie będą oznaczać tego co myślimy. Jest wiele opcji a wątpię żeby do tego aż doszło. Jestem skłonna uwierzyć że np oboje się upiją i wylądują w jednym łóżku, bez "tego" i obudzą się nie wiedząc co między nimi zaszło.
Twitter męża Jamie King https://twitter.com/kyle_newman - nie ma nigdzie takiego wpisu.
Dlatego pisałam ze nie jestem pewna tego newsa wyczytalam gdzies w amerykańskich spoilerach ze wpis na twitterze był ale został usunięty ze względu na to ze za dużo zdradzal, tak było tez z wpisem patricka dempseya jak wkleil zdjęcie zdradzajace co wydarzy sie w 9 sezonie chirurgów tez musiał go usunąć ale pozostał ślad na stronach ze spoilerami:) może poprostu nie bierzcie pod uwagę mojego poprzedniego wpisu i juz:) i tak sie okaże za kilka odcinków:)
Jako ze najbardziej lubię team zoe & wade nie miałabym nic przeciwko zeby ten news okazał sie stekiem bzdur:) od teraz będę zamieszczać tylko 100% pewne newsy( choć moje wszystkie do tej pory sie sprawdziły) , zamieścilam bo wyjątkowo mnie wkurzył- oj jak ja nie chce wade'a i Lemon razem nawet jeśli miała by to być jednorazowa przygoda:(
No nie wiem. Znalazłam takie spoilery, tylko nie wiem odnośnie którego odcinka.
Szekspir i miłość mogą nie za bardzo do siebie pasować. Kiedy Dash DeWitt obsadził George'a i Zoe jako Romeo i Julia w produkcji Bluebell, Tansy staje się trochę wrażliwa odnośnie tej pary. Jak teatralność jest niezręczna dla nich, to Lavon jest tym, który podejmuje ekstremalnego trudu, aby ominąć dramat. Tymczasem Lemon i Wade mają jakieś prawne problemy w Rammer Jammer, kiedy zatrudniają kogoś nowego.
Myślę, że Zoe i Wade nie będą już wtedy razem. Wade będzie miał więcej wspólnych scen z Lemon, z których może wyniknąć coś więcej. Co myślicie?
Moze być tak ze drugi sezon skończy sie na seksie zoe i George'a ( myśle ze do tego prędzej czy pózniej musi dojść) oraz lemon z wadem. Jeśli lemon połączą z wadem jako pare to zoe nie powinna być już wiecej z wadem... Wszyscy a przynajmniej większość jest team zade ale kurcze zoe ma wady, George zaprzatal jej myśli itp ale mimo wszystko wybrała wade'a mimo jego reputacji i sporej ilośc kobiet które przewijaly sie przez jego łóżko a teraz do kolekcji lemon?!
Znalazłam teraz coś takiego: George mimo ze jest szczęśliwy z Tansy nadal obserwuje zoe. Kiedy gra razem z wadem w zespole nie podoba mu sie to jak wade rozmawia z fanami będąc przecież w związku z zoe.
Htm chyba to jednak wade będzie ponosił winę za rozpad ich związku:(
A widzieliście promo nowego odcinka? Chyba Wade będzie się za bardzo "spoufalał" z jedną z fanek. Mam tylko nadzieję, że nie zdradzi Zoe.
No i chyba czeka nas przerwa. Za tydzień nie ma następnego odcinka. Dopiero 19.02
WADE I LEMON? tylko nie to. równie dobrze Zoe mogłaby być z Lavonem :) Uwielbiam Wade'a i Zoe razem, nigdy mi się nie nudzą, ich wspólne sceny są moimi ulubionymi, nie rozumiem więc, czemu scenarzystom zależy na tym, żeby tej parze tak utrudniać życie. Rozumiem, że w serialu muszą być zawirowania, zwłaszcza w wątkach miłosnych, ale bez przesady. Nienawidzę tej tendencji : każdy z każdym. Takie wariacje nie jeden serial doprowadziły do upadku, bo najzwyczajniej w świecie jest to męczące, nierealistyczne, BA-po prostu GŁUPIE. Mocno trzymam kciuki za duet ZADE :) ich związek fajnie ewoluuje, z odcinka na odcinek jest lepiej i szkoda byłoby to zaprzepaszczać durnymi wątkami. Mam tylko nadzieję, że Zoe w końcu się ogarnie i zrozumie, że mimo wszystkich różnic, Wade to facet dla niej. O ile scenarzyści nie popsują jego postaci.
Streszczenie 2x16
Zoe zgadza sie być druhna na ślubie Wandy i Toma co wiąże sie z trudnym zadaniem oglądając podstępna matkę Wandy. Zoe wykorzystuje swoje obowiązki weselne zeby uniknąć niezrecznosci miedzy nią a wadem ale czuje ze coś jest zle. Ślub Wandy i toma przypomina Lemon to jak jej ślub nie dosZedl do skutku, postanawia wziąć sprawy w swoje ręce. Tymczasem lavon słyszy ze w sąsiednim mieście maja wybudować centrum handlowe obok ich lokalnej plazy.
Na tyle na ile już zdążyłam poznać ten serial i jego bohaterów to nie do końca będzie z winy Wade'a. Przypuszczam że zobaczy coś lub usłyszy , co zinterpretuje po swojemu i jak zwykle dojdzie do wniosków że on i Zoe należą do różnych światów i że nie ma dla nich szans. Wade zawsze się poddaje kiedy coś sugeruje że to nie ma sensu. Już wiele razy tak było. Nie wierzę że od tak zacznie ślinić się do swoich fanek, jemu za bardzo zależy na Zoe żeby to spieprzyć, chyba że coś da mu ku temu powody. Uważam że on jest gotów dla niej wiele poświęcić, nawet wyjechać za nią do Nowego Jorku. Wiecie jaka jest Zoe, czasem mówi nie przemyślane rzeczy, potrafi być naprawdę głupia. Może Wade usłyszy że nic poważnego ich nie łączy lub coś innego równie przykrego. Swoją drogą ostatnio brakuje mi tych utarczek między nimi, to zawsze było takie zabawne i sympatyczne. Oby nie schrzanili tego serialu bo póki co wybija się pozytywnie na tle wszystkich konstruowanych na wzór mody na sukces ;/
Rzeczywiście masz racje:) wiemy już ze nie zabaluje z żadna fanka bo w 16 odcinku nadal jest zoe choć coś tam nie gra:( myśle ze wade będzie miał poprostu dosyć tego ze zoe nie ma dla niego czasu. I tym sposobem wiemy ze rozstana sie w 17 odcinku.
Trudno się dziwić Wade'owi w końcu ma kobietę, do której czuje coś od dawna, zaczęli być w oficjalnym związku a ona nie ma dla niego czasu. Fakt zawód lekarza jest wymagający ale jak się kogoś kocha albo zależy na kimś to poświęca się tej osobie każdą wolną chwilę. Zoe angażuję się w sprawy wszystkich a zapomina o najważniejszej osobie. Czekam na moment kiedy ta głupiutka lekarka zda sobie sprawę że kocha Wade'a i tylko jego kochała naprawdę. Oby nie wracali do wątku Zoe/George bo ja naprawdę polubiłam go odkąd skończyły się jego umizgi do Zoe. Poza tym wydaje mi się że mimo iż mają ze sobą tyyyle wspólnego,tak naprawdę nic ich nie łączy i zanudzili by się w tym swoich "doborowym" towarzystwie. Jeśli dojdzie do 3 sezonu to niech będzie ostatnim, bo nie zniosę, kolejnego ciągnącego się przez 10 sezonów serialu gdzie wszystko już było.
Travis van winkle czyli nowy lekarz wypowiedział sie ze zagra w conajmniej trzech odcinkach więc jest nadzieja ze długo nie zagości i dużo nie namiesza więc pozostanie pytanie co z zoe jeśli przestanie być z wadem? Czyzbysmy na koniec sezonu dostali zoe i Georga razem- blee, niech juz jak coś samotnie zakończy 2 sezon. Oby trzeci nie był jak pierwszy czyli zoe chodzaca na randki z różnymi nowymi facetami. Naprawdę w tym serialu sa potrzebne jakieś długie szczęśliwe związki:)
https://mobile.twitter.com/Jaime_King/tweets warto na bieżąco zerknac czasami jaime daje zdjecia z planu hart of dixie. Ostatnio dodała z serialowym wadem co oznacza ze maja wspólne sceny:) warto przyjrzeć sie temu co jest za plecami wade'a chyba możemy sie domyślać co razem nabroja:)
Tytuł 17 odcinka “We are Never Ever Getting Back Together” Jak myślicie kogo będzie dotyczył? Zoe chyba już tu nie będzie z wadem:( w odcinku lemon z pomocą George'a będzie chciała doprowadzić do końca związku jej ojca z shelby. Wade i lavon zmuszeni razem pracować w kościelnym charytatywnym kasynie, gdy pieniądze sie nie zgadzają podejrzenie pada na wade'a. Zoe stara sie zachować swoje uczucia do wade'a pod kontrola. W 20 odcinku George pozna trzech starszych braci Tansy.
http://www.tvovermind.com/hart-of-dixie/hart-of-dixie-2-17-spoilers-we-are-never -ever-getting-back-together/
Na dobrą sprawę nie ma pewności że Wade i Zoe się rozstaną. Może zrobią sobie "przerwę" . Z resztą jest wzmianka o zazdrości Zoe i jej nadopiekuńczości względem Rose i jej chłopaka. Jestem dobrej myśli :)
Wyczytalam w komentarzach zagranicznych ale nie wiem czy ten komentarz jest prawdziwy Bo dziewczyna nie napisala skąd wziela te informacje ze Zoe w 16 odcinku rozstanie sie z wadem a w 17 bedzie chciala do niego wrocic ale wade jej powie ze nie chce powrotu ze musi wszystko przemyśleć i ze teraz chce zajac sie otwarciem swojego baru więc potrzebuje skoncentrować sie na sobie i na swoim życiu.
Coś czuje że Wade obrazi się na Zoe. Pewnie znów mu wjedzie na ambicje. Tylko żeby za bardzo nie odepchnął jej od siebie, bo może później być ciężko. Jedno jest pewne że Wade cokolwiek postanowi to z myślą o tym żeby zasłużyć na Zoe.
Dokładnie myśle tak samo jeśli to zoe np stwierdzi ze potrzebują przerwy i szybko pozaluje swojej decyzji to wade sie na nią obrazi i tylko z tego powodu nie zejdzie sie z nią tak odrazu zreszta nie ma sie co dziwić zoe musi poczuć ze nie będzie robić w tym związku co chce musi ponosić konsekwencje nieprzemyslanych decyzji i swojego niezdecydowania. Wade jako partner sprawdzil sie pod każdym względem i niestety to zoe nawala przy każdej możliwej sytuacji więc to ona musi dojrzeć do związku a nie on. Ciekawe czy będzie kontynuacja serialu a jeśli tak to jak go zakończą?:) a jeśli serial skończy sie na tym sezonie to zostało mało czasu na stworzenie dobrego zakończenia i mam nadzieje ze to nie byłoby zakończenie takie ze schodzą sie i tyle...
Ja też boję się jak będzie wyglądać to zakończenie, w przypadku gdy nie będzie kontynuacji serialu.
Swoją drogą uważam , że 3 sezon jest jak najbardziej potrzebny. Zostało jeszcze wiele rzeczy do dopracowania w związku Zade. Przede wszystkim, nie padły jeszcze najważniejsze słowa ILY. Nie wyobrażam sobie zakończenia historii w ciągu 1 odcinka, nawet jeśli się zejdą. Inne zakończenie nie wchodzi w grę. Jednakże 3 sezon musi być.
Spoiler ze spoilertv.com Wade ma jakiś ciężki czas przed sobą. Nie tylko jego związek z Zoe prowadzi do katastrofy (co jest całkowicie jego winą, nawiasem mówiąc), ale w nadchodzącym odcinku, on i jego najlepszy przyjaciel mają naprawdę ciężki czas. Gdzieś indziej, George i Lemon zostaną złapani w pocałunku w szafie. Ale to może nie być takie jak myślisz.
Widziałam chwilę temu i nie mogę uwierzyć że Wade mógł zrobić coś takiego Zoe. Myślałam że on jest bardziej zaangażowany w ten związek, okazuje się że jest inaczej. Zoe chyba go kocha, aż mi łzy napłynęły do oczu jak oglądałam to promo. Obejrzałam mniej więcej aktualny odcinek bez napisów. Jedyne co Wade ma na swoje usprawiedliwienie to niespełnione nadzieje, zawód że kolejny raz mu się nie udało zdobyć pieniędzy na bar. Szkoda tylko że w ten sposób odreagowuje swoje porażki. Podejrzewam że wkrótce wkroczy wątek z zakopanymi pieniędzmi Earla, Wade spełni marzenia ale straci Zoe. Jeśli będzie 3 sezon to zapewne Wade będzie starał się odzyskać ją, a jeśli nie będzie 3 sezonu, to zapewne w jakiś durny sposób zejdą się na końcu, za czym oczywiście jestem ale wolałabym żeby jednak był 3 sezon ;)
Myśle ze jej nie zdradził lecz znając jego podejście do porażek moze pomyśli ze odtracajac zoe zrobi dobrze i być moze nie zaprzeczy plotkom bo stwierdzi po raz setny ze do niczego nie dojdzie więc nie zasługuje na zoe. Cóż za pokrecone ma rozumowanie ten facet na początku było oki ale teraz po tylu dowodach ze kim by nie był i co kolewiek nie zrobi zoe i tak chce z nim być nadal ma takie myśli? Chyba i my w końcu zaczniemy tak myśleć:) zaplakana zoe to robi wrażenie, chyba nikt nie ma już wątpliwości jak zależało jej na tym facecie. Czy w trzecim sezonie wade będzie chciał odzyskać zoe? Pewnie tak ale po co żeby znowu w którymś momencie zaczął w siebie wątpić? Chyba czas na znalezienie wadeowi innej kobiety:( i ten spoiler z lemon nadal nie daje mu spokoju- nie jest wart zoe ale moze zaiskrzyc miedzy nim a lemon- doskonała:)?
Nie, nie, nie... Zoe i Wade, ja widzę ich tylko razem i z nikim innym. Fakt Wade zwątpił w siebie i nawalił. Jednak patrzę na to trochę inaczej. Wade od początku był zainteresowany Zoe, ale wciąż każdy mu sugerował że za wysokie progi dla niego. W końcu wylądowali łóżku i miał to być tylko seks na pocieszenie. Przerodziło się to w coś poważniejszego. Wade zaczął się naprawdę starać i nawet zaczął być romantyczny, tylko Zoe tak jakby trochę tego nie zauważała i wciąż nie traktowała ich serio. Choćby ostatni odcinek gdzie uwielbienie pacjentów było dla niej ważniejsze nuż romantyczny wypad z Wadem + ten tekst że on nie ma kariery. Wade już wcześniej miał plan otwarcia własnego baru, póki co ponosi porażki z tym związane. Wade chce zrobić to dla siebie żeby poczuć się wart Zoe, żeby nie czuć się gorszy od niej, rozumiem go. Dołujące jest myśleć że nie dorównuje się ukochanej kobiecie, że ona może w każdej chwili znaleźć kogoś na swoim poziomie. Zoe nie raz dawała jemu do zrozumienia że niewiele ich łączy. Teraz Zoe zrozumie że kocha Wade'a takim jaki jest i nie musi być dla niej nikim "wielkim", nie musi "mieć kariery" a Wade'a za bardzo pochłonie jego cel i zapomni że jest prostym facetem, który lubi proste rozwiązania. Taka zmiana ról...
na pewno jej nie zdradził, nie wierzę w to. specjalnie tak to pokazali. ale zoe jest sama sobie winna, zawsze ona jest w tym związku na pierwszym miejscu. mogłaby w końcu przjeżeć na oczy że lepszego facet anie znajdzie ! eh eh eh
Też tak uważam, Wade by tego nie zrobił, po prostu nie wierzę, ale niestety dla oglądalności jakieś komplikacje muszą wprowadzić..
Jestem święcie przekonana, że Wade nie zrobił nic złego. Pewnie po prostu tylko wyszedł z knajpy z tą dziewczyną.
Za to płacz Zoe z promo nie robi na mnie większego wrażenia. Jak niby ona się zachowywała wcześniej, chociażby w poprzednim odcinku. Olewała go cały czas, bo pacjenci byli dla niej ważniejsi. Albo ten tekst, że Wade nie ma kariery. Ona i tak przez cały czas wydaje się traktować go jako zastępstwo, podczas oczekiwania na Golden Boy'a. Nic dziwnego, że Wade ma zaniżone poczucie własnej wartości.
Poza tym, cokolwiek by Wade nie zrobił, ja i tak zawsze będę w teamie Wade.
uwielbiam Wade'a i jak dla mnie to najlepsza postać serialu ale nie zwalałabym wszystkiego na Zoe. Pamiętajmy że ona jest nowa w tym mieście wiec nie jest pewna swojej pozycji to jest małe miasteczko gdzie wszyscy się świetnie znają i stają za sobą murem. Ona coraz lepiej sobie radzi i jest prawie już jak ''swoja'' ale nadal prawie. Oczywiste jest ze najpierw milosc potem praca ale z drugiej strony jeśli utracilaby swoja prace co by miała robic w tym miescie bo raczej nie siedziałaby na utrzymaniu wade'a. Jej strach gdy w malym miescie pojawia się nowy lekarz i na dodatek wszystkim dobrze znany jest uzasadniony owszem kiepsko to wypadlo zwłaszcza tekst do Wade'a ze nie ma swojej kariery. Zoe widzi ze Wade to swietny facet odkad sa razem nie lata za georgem nie rozmysla ze czegos jej brakuje w tym związku. Musimy przyznać ze jest w związku lojalna, na pewno jest osoba która najpierw mowi potem myśli ale Wade wiedział jaka ona jest i taka ja pokochal. Zoe ma swoje wady jak każdy ale nie biegnie za każdym niepowodzeniem pocieszać się u Georga przynajmniej poki jest w związku z Wadem. Wade ma dosyć tego ze każdy mówi mu ze stać go na więcej itp. chce być po prostu sobą i to jest zrozumiale ale czemu nawet jeśli nie zdradzi wychodzi z ta dziewczyna? Owszemmógł mieć już wszystkiego dosyć ale mógł się upić , zrobić zoe awanturę itp ale wyjście z inną dziewczyną w małym plotkarskim miasteczku chyba to nie jest błaha sprawa po której Zoe miałaby przejść obojętnie. czy my chciałybyśmy żeby nasz facet przy jakimś niepowodzeniu wyszedł z inna dziewczyna? Czy my powiedziałybyśmy a co tam że wyszedłeś pijany z inną laską nic się nie stało?:) Zoe chce żeby otworzył bar ale nikt nie może powiedzieć tego ze chce żeby zrobił to żeby jej dorównać ona chce żeby spełniło się jego marzenie a to duża różnica i podczas tego związku miała swoje kiepskie momenty ale nigdy mu niczego nie narzucała. Nie odczułam tego żeby traktowała go jako zastępstwo.
sprawy nie wyglądają dobrze dla Zoe i Wade'a , serial obecnie poszukuje nowej miłości dla bystrej lekarki z Bluebell: Michaela, ojca Maxa! Choć nie za bardzo pasuje do niej na początku, Zoe podoba się to, że jest całkiem normalny, ale niestety on nie dokładnie wchodzi w ten cały dramat, który ma miejsce w jej życiu.
Odcinek 21 sezonu 2 będzie miał tytuł i'm moving on
Zoe szukanie odpowiedniego faceta przez portal randkowy nie przynosi rezultatów. Relacje Lemon z wadem jako partnerów biznesowych nie sa najlepsze.
Wyglada na to ze dostaniemy 3 sezon skoro w 21 odcinku przed samym finałem wade i zoe nie sa razem i nic nie wskazuje na to ze chcieliby do siebie wrócić bo zoe zaczęła szukać faceta do randkowania. Z jednej strony byłoby dobrze a z drugiej cieżko teraz będzie sie oglądało serial gdzie zoe i wade żyją sobie juz oddzielnie.
Heh nie wiem, tak to sobie wymyśliłam jak przeczytałam że Zoe będzie szukać faceta na portalu randkowym. To mogłoby być ciekawe. Oby HoD dostał jeszcze jeden sezon, bo nawet gdyby Zoe i Wade zeszli się pod koniec sezonu to byłoby b e z s e n s u
Tak w ogóle to się boję że to ostatni sezon ;( Może pod koniec Zoe postanowi wyjechać z Bluebell bo uzna że nic ją nie trzyma w tym miasteczku. Wade zda sobie sprawę że może ją stracić i się zejdą i THE END ;(;(
Mam nadzieje ze bedą kontynuować bo the carrie diaries ma jeszcze niższa oglądalność 90210 ma fatalna, beauty and the beast ma taka sama jak hart of dixie nowy serial Cult z pierwszym odcinkiem miał bardzo kiepska więc chyba nie pokasuja az tyle seriali:) ach i poprzedni sezon kończył sie na 22 odcinku więc skoro w 21 odcinku zoe i wade sa oddzielnie to 22 odcinek miałby być ostatnim? To byłoby chyba bardzo marne zakończenie serialu:(
obszerniejsze promo dzisiejszego odcinka
http://www.youtube.com/watch?v=pOvsdgDCutU
stacja cw podała daty finałów seriali:
Tuesday, May 7
8:00/7:00c - "Hart of Dixie"
Hart of Dixie | Mimo, że nie udało się z Wadem, Zoe nie zamierza zrezygnować z szukania miłości. W rzeczywistości, kiedy idzie na randkę z dużo starszym facetem - dzięki małemu popchnięciu Rose - ona zaczyna myśleć, że ktoś bardziej dojrzały może być tym kogo szuka. Oczywiście, ponieważ to Zoe Hart, jakoś jej bardziej dojrzała randka kończy się na licealnym balu.