PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17086
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

kochani w tym temacie dzielmy się wszystkim na temat naszego ulubionego serialu:)

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Tansy będzie pomagała zoe po jej rozstaniu z wadem ponieważ sama to przechodziła.

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Tytuł 22 odcinka 2 sezonu"On the Road Again" w stanach obstawiaja w komentarzach ze to oznacza ze Zoe znów będzie chciała opuścić bluebell, ja w to wątpię:) jak myślicie co moze oznaczać ten tytuł?:)

ocenił(a) serial na 10
Krzysia12

W ostatnim odcinku tego sezonu, Zoe i Wade przyznają się do swoich uczuć względem siebie. Jednak nie dla siebie bezpośrednio, lecz dla innych osób. Wade przyzna się Lemon, z którą się zaprzyjaźni.

karolina53

O jak fajnie :) Jednak niestety czytałam też że O uczuciach do George'a też będzie gadanie :/

ocenił(a) serial na 10
beeti95

Tak, powie mu coś w stylu, że go kocha. Ale potem przyzna się komuś, że powiedziała tak, bo nie myślała racjonalnie po zerwaniu z Wade'm.

karolina53

Aaa to już lepiej ^^

ocenił(a) serial na 10
beeti95

Byłam dobrej myśli, ale przeczytałam przed chwilą, że w 22 odcinku Zoe poleci do NYC na ślub, a w samolocie spotka Jonaha, tak więc już sama nie wiem co o tym myśleć. Mam nadzieję, że nie połączą Zoe z doktorkiem...

karolina53

O kurczę to teraz się pojawia czworokąt miłosny :/ Jak dla mnie nawet trójkąt nie wypala, bo według mnie Zoe i George w ogóle chemii nie mają, a teraz jeszcze doktorka dorzucili... Modlę się tylko żeby serial dostał 3 sezon bo pewnie skończą w stylu sezonu 1 :/

ocenił(a) serial na 9
beeti95

Tez czytałam o tym ze zoe wrócą uczucia do Georga i ze spotka jonaha. W tym odcinku zoe ma sie z kimś przespac i myśle ze będzie to jonah:(

ocenił(a) serial na 10
Krzysia12

To chyba chodzi raczej o to, że 2 noce wcześniej prześpi się z Wade'm. Wrócą oni do cassual sex:)

ocenił(a) serial na 9
karolina53

Wow gdzie to wyczytalas? Wiem ze będziemy musiały trochę poczekać na powrót zade ale to oznacza za będzie trzeci sezon bo przecież 22 odcinek ma być ostatnim 2 sezonu. I och co za ulga ze z Lemon sie zaprzyjazni a nie stworzą na sile miedzy nimi związku hurra:)

ocenił(a) serial na 10
Krzysia12

W sieci znalazł się fragment scenariusza z ostatniego odcinka. Ale napewno nie skończy się jednoznacznie i pomyślnie dla fanów Zade. Twórcy coś pewnie pomieszają.

karolina53

Też coś czytałam, ja akurat coś, że ona będzie rozmawiać w samolocie z rozmowną mężatką i wlaśnie ta rozmowa będzie właśnie między innymi o tym, że 2 nocy temu się przespała z Wadem oraz o tym że wyznała Georgowi uczucia czy coś

ocenił(a) serial na 9
beeti95

Kurcze mam nadzieje ze jeśli będzie trzeci sezon to nie będzie on sezonem zoe i Georga ale pewnie tak właśnie sie stanie:( bo przecież kiedyś to musi nastąpić:( szybko dostaliśmy zoe i wade'a jako pare a teraz pewnie długo poczekamy na ich ponowne zejście i coś mi sie zdaje ze to będzie pod koniec trzeciego sezonu ktory pewnie będzie ostatnim bo ja bardzo wierze w trzeci sezon:) myślałam ze George z tansy stworzą długi udany związek:( myśle ze jeśli zoe zacznie spotykać sie z georgem to będzie to duzy cios dla wade ktory znając jego nie zacznie o nią walczyć tylko sie podda. Coś mi sie wydaje ze scenarzysci zaczynaja kopać ogromne dołki pod wadem:(

Krzysia12

Ja niestety mam tak samo :(
Kurcze a tak polubiłam Georga z Tansy, to właśnie przy niej jego postać stała się ciekawa, a teraz i to chcą zepsuć :(
Zeorge czy jak to tam się zwie będzie najnudniejszym związkiem w historii telewizji.. Kto by chciał umawiać się ze swoją kopią :/ Ja na przykład bym nie wytrzymała :D

ocenił(a) serial na 9
beeti95

Promo 2x18
http://m.youtube.com/watch?v=mCSX5vKthP4

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Obstawiam ze drugi sezon skończy sie tym ze zoe podejmie decyzje z kim chciałaby być ale to wyjaśni sie dopiero w trzecim sezonie. Pokażą jak do zoe wrócą uczucia do Georga, ze nadal wade nie jest jej obojętny i oprócz tego jak wiele wspólnego ma z tym nowym doktorkiem a potem na wakacje zostawia nas z wielkim znakiem zapytania:) bo jestem pewna ze dostaniemy trzeci sezon, nie mogą przecież dać nam jakiegoś dziwnego zakończenia:) mogliby tylko dać nam kogoś kto będzie tam miał ustabilizowane życie uczuciowe bo to sa ludzie po trzydziestce:) wiem ze dzisiaj trzydziestka nie oznacza męża i dzieci ale byłoby miło jakby np George i tansy byli mocnym związkiem lub Lemon ktora dąży do perfekcji mogłaby znalezc prawdziwa miłość z ktora stworzy równie długi związek jak z georgem:)

Krzysia12

Tansy z Georgem mocnym związkiem? To byłoby straszne, oby ten związek szybko się rozpadł. Dla mnie Tansy wydaje się być dosyć głupiutka z samego wyglądu, ale też irytuje mnie jej zachowanie, te miny kwaśne. Do Georga w ogóle nie pasuje!

ocenił(a) serial na 8
livi2

George na początku wydawał się takim beznadziejnie nudnym facetem, w dodatku strasznie nierozgarniętym, dopiero kiedy rozstał się z Lemon rozkrecil się.
Nie wiem co ma oznaczać, że Tansy jest głupia z samego wyglądu, jak dla mnie to jest jedna z bardziej pozytywnych postaci, z niesamowitym urokiem i idealnie się dopełniają z Georgem.
Mam nadzieje, że to przetrwa:)

ocenił(a) serial na 9
lola881

Ja tez do mnie do George'a bardzo pasuje Tansy tak jak i lemon mi do niego pasowała ale oni nie maja juz szansy na wspólna przyszłość. Chciałabym sie doczekać tez bardziej kolezenskiej relacji zoe z lemon myśle ze stworzyły by fajny team:)

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Twitter brandi bradburn- warto zaglądać zawsze jakieś fotki z planu naszego serialu:)

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Z ciekawostek dzisiaj aktorzy sa ostatni dzien na planie 2 sezonu i nadal nie wiedza czy będzie trzeci sezon:(

ocenił(a) serial na 8
Krzysia12

opis 2x18
COMPETITION - Lavon’s big plans of making BlueBell a Spring Break destination hits a roadblock when the competing town tries to lure the partiers away. With the help of Ruby Jeffries, Lavon creates a competition that is bound to attract some attention. Eager to join in some much-deserved fun, Zoe agrees to give partying a try with Jonah, but seeing them together makes George jealous. Wade and Lemon decide to compete in Lavon’s contest in order to win the grand prize to buy the Rammer Jammer, which they have learned is for sale. Meanwhile, Brick has been acting odd and when everyone begins to notice they force him to seek treatment. Written by Veronica Becker and Sarah Kucserka

Zazdrosny George...

2x19
Lavon tries to avoid being in the production of Romeo and Juliet. Dash asks George and Zoe to play the leads despite Tansy’s uneasiness.

...widzę, że jednak nam się szykuje Zeorge.

lola881

No niestety :/ I jeszcze podobno Wade i Lemon a z tego opisu 2x18 wynika że faktycznie mogą się zbliżyc... Chyba ze tylko jako przyjaciele

ocenił(a) serial na 9
beeti95

Gdzieś wyczytalam ze lemon zostanie przyjaciółka wade bo on ma sie jej zwierzyc w którymś z ostatnich odcinków ze nadal zależy mu na zoe:) choć kto wie co sie tam porobi skoro zoe w finale ma wyznac coś georgowi co spowoduje ze sie upije to moze właśnie powie mu ze nadal jej na nim zależy a wtedy w tym małym mieście szybko dojdzie to do wade i wtedy moze on poszuka pocieszenia u lemon. W sumie jeśli powstanie 3 sezon a pewnie tak będzie ponieważ 2 nie skończy sie na powrocie zoe do wade'a to pewnie czeka nas zoe i George razem i wade który poszuka gdzieś pocieszenia a widząc jego przemianę raczej nie wróci do starych nawyków chyba ze scenarzysci zupełnie zepsuja ten serial. Oby nie było pary zoe i George i wade i lemon bo tego nie zniose i nie dlatego ze nie lubię któryś postaci bo lubię i George'a i lemon ale jednak tworząc takie pary serial straciłby ten swój urok:)

Krzysia12

Aaa to też tak bym wolała, by byli przyjaciółmi, i dokładnie tak samo uważam Zeorge i Wade/Lemon - nie wytrzymałam bym :D

ocenił(a) serial na 9
beeti95

Piosenka finalowa drugiego sezonu to Can't shake you-Gloriana

ocenił(a) serial na 8
Krzysia12

fajna :) teraz pytanie do kogo to nawiązanie, oby Zoe/Wade a nie Zeorge,

Wiadomo coś już o 3 sezonie? jest potwierdzony?

ocenił(a) serial na 9
lola881

Nadal nic cała ekipa podziękowała sobie za drugi sezon i zakończyli go bez żadnych wiadomości co do kontynuacji.

lola881

chyba strzele sobie w łeb jak będzie Zeorge. Nie no sory, ale jeśli ten serial zakończy sie na 2 sezonie z parą Zoe/George i nie będzie kontynuacji to twórcy zasugerują nam tym samym że Zeorge był od początku endgame i robili nas w konia przez cały czas trwania serialu. Ja oglądam ten serial głownie dla Zoe i Wade'a co oczywiście scenarzyści musieli schrzanić kończąc ich związek w taki sposób.

ocenił(a) serial na 9
paulinamarchewka14

Prawdopodobnie za tydzień stacja cw poda seriale które dostają kolejny sezon a które kończą. Wiemy o zakończeniu 90210 i podobno już prawie pewny jest koniec the carrie diaries wiec chyba nie skasuja tez hart of dixie. Ciekawi mnie tylko to ostatni odcinek już nakręcony ekipa nadal nie wie czy dostaną kolejny sezon wiec czy istnieją dwie wersje finałowego odcinka czy ten sezon skończy sie na szybkim zejściu w ostatnich minutach zoe i wade'a? Bo przecież wiemy już ze w ostatnim odcinku zoe leci do nowego jorku wiec jak nagle mielibyśmy dostać fajne zakończenie gdyby serial nie dostał kontynuacji? Rachel bilson zdradziła tylko ze w finale będzie sporo dramatu, myśle ze trzeci sezon będzie i ekipa o tym wie tylko nie wolno im narazie nic mówić na ten temat.

Krzysia12

Według mnie kolejny sezon też będzie, na róznych stronach z oglądalmnością przewiduje się ze jak Cult i carrie diaies zostaną anulowane to HOD na pewno dostanie kolejny sezon :) Miejmy nadzieje że się nie mylą:)

paulinamarchewka14

mam nadzieje ze Zoe i Georg beda razem, pasuja do siebie idealnie i widać że pasuja do siebie A wade to świnia, zdradził Zoe i napewno nie powinni być razem, poza tym to prostak a Zoe jest lekarzem, inteligentna. Nie wiem jak możecie myśleć inaczej

Szmminka

lol dlaczego Wade to prostak? Według ciebie każdy człowiek który nie jest jakąś szychą tylko np. pracuje jako robotnik czy elektryk czy coś to jakiś idiota, niższa warstwa społeczna, nie warto mieć z nim nic wspólnego? Gratuluję takiego myślenia. Zoe i Wade mają bardzo odmienne charaktery dzięki czemu jest między nimi ciekawie, a George z Zoe są do siebie strasznie podobni i dlatego są tacy nudni, brakuje im tej iskry którą mają Zade. Ok, Wade zdradził Zoe i to było głupie i jestem strasznie zła na niego, ja na miejscu Zoe nie dałabym takiemu facetowi drugiej szansy, ale patrząc na innych facetów którzy kręcą się koło niej (George, ten Jonah czy jak mu tam) to mam mętlik w głowie bo ci faceci są beznadziejni i tyle. Ok, Jonah jest ok, ale raczej mi obojętny. Poza tym wcale nie zauważyłam żeby Zoe była jakaś inteligentna, czasami zachowuje się jak jakaś głupia licealistka. To nie praca świadczy o człowieku, pomyśl o tym trochę może zmądrzejesz. Sory, że tak najechałam na ciebie, ale wkurzyłaś mnie.

paulinamarchewka14

haha ty na mnie najechałaś? hehe dobre nieschelbiaj sobie. Wde to prostak i tyle, zdrady, jego wypowiedzi i zachowanie o tym świadczy widocznie oglądamy inny serial bądź mamy odmienne zdanie na temat dobrego wychowania;)

Szmminka

to widocznie oglądamy inny serial bo ja nie zauważyłam u Wade'a żadnych prostackich czy tam wieśniackich zachowań ;)

paulinamarchewka14

Ja też nie :p Ogólnie fajna zabwna postać, tyle że z tą zdradą scenarzyści przesadzili :/ Jak dla mnie średnio wiarygodna ona była

beeti95

nooo przecież mogli w inny sposób zakończyć ten związek a oni od razu coś takiego, nie mieli żadnych pomysłów to od razu zdrada? jeśli myśleli że po tym publika znienawidzi Wade'a to im sie chyba nie udało bo czytałam wypowiedzi innych ludzi z polski, USA itp. i praktycznie nikt nawet nie pisnął słówka że Wade jest taki i owaki tylko rozpaczali nad końcem ich związku lol xD

paulinamarchewka14

Haha też właśnie to zauważyłam :D Mało kto przeszedł na stronę Zeorga czy jak to ta, się zwie więc jest dobrze :D

beeti95

Jest potwierdzenie kontynuacji serialu! :)

ocenił(a) serial na 9
irminsoon

Tez właśnie to wyczytalam hurra:) wiec chyba nie mamy co liczyć ze na finał zade sie zejdą przyjdzie nam na to poczekać do trzeciego sezonu i oby nie do samego końca.

ocenił(a) serial na 8
Krzysia12

świetnie, że jest kontynuacja! :) I dobrze,że Zade będzie miało trochę czasu, bo nagle zejście się po tej zdradzie byłoby naciągane. A poza tym uwielbiam to ich przyciąganie kiedy nie są razem :D

ocenił(a) serial na 9
lola881

Och ja tez uwielbiam to przyciaganie:) obym tylko nie musiała patrzeć na ich związki z innymi osobami, oby ani wade ani zoe nie stworzyli poważnego związku z kimś innym.

Krzysia12

a to już jest potwierdzone info na 100%?
nie chcę się zacząć cieszyć, a później beczeć, jeśli się okaże, że Cw jednak zmieniło zdanie:)

ocenił(a) serial na 9
monabezogona

Zdjecia z odcinka 19 i 20 http://www.spoilertv.com/2013/04/hart-of-dixie-episode-219-this-kiss.html#gsc.ta b=0
Informacje o przedłużeniu serialu przeczytałam na stronie ze spoilerami wiec ja 100% nie potwierdze.

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

A już się bałam że jednak skończy się na 2 sezonie i tak kombinowałam że pewnie Zoe przyleci na ten cały ślub i tam będzie czekał na nią Wade a to byłoby dość naciągane. Tak więc juuupi mamy 3 sezon, tylko moja radość gaśnie jak pomyślę sobie o tym, że przez długi czas zapewne nie zobaczymy Zoe i Wade razem. Nie wiem co będzie się musiało stać żeby ona mu dała drugą szansę, jednak wyobrażam sobie, że będzie to napewno coś dramatycznego. Mam nadzieję że nie zabraknie w ogóle scen Zoe/Wade, między nimi jest taki ogień aż iskry lecą. Tęsknie za tymi ich kłótniami, za tym ich przyciąganiem. Oby nie zepsuli wszystkiego i nie pakowali Zoe w związek z Georgiem bo się wkurzę.

Katerinaxoxo

Może się jeszcze okazać, że Wade nie zdradził Zoe, tylko jej tak powiedział, bo czuł się gorszy od niej i uważał, że zasługuje na kogoś lepszego i chciał, żeby go zostawiła. Mocno naciągane, ale tak naprawdę tej zdrady nie widzieliśmy

ocenił(a) serial na 9
monabezogona

Ja wciąż wierzę że nie było żadnej zdrady. Może Wade był zalany, wywodził się na temat Zoe i tamta w zemście wykorzystała fakt, że on nie jest do niczego zdolny, żeby dać mu nauczkę.

ocenił(a) serial na 9
Szmminka

Wow! Heh nie było mnie tu tyle czasu ze względu na przerwę w serialu a tu takie rozmowy się toczą. Ile ty masz właściwie lat? Chyba za mało na oglądanie tego serialu, lepiej wróć do oglądania TVD albo PLL. Powierzchowna jesteś i płytka skoro kierujesz się takimi kategoriami. Wade zachował się jak świnia i każdy to wie, ale on przynajmniej ma osobowość, czego nie można powiedzieć o Georgu. Dopiero przy Tansy zrobił się ciekawszy, bo do tej pory był nudny i jego wątki z Zoe też. Jednak nie mam zamiaru robić ci wykładu na ten temat, szkoda czasu ;) TEAM ZADE FOREVER

ocenił(a) serial na 9
Katerinaxoxo

Streszczenie 2x20
Po tym jak Zoe nakłania podstępem Jonaha, aby wyjawił sekret o Bricku,przypadkowo pogarsza jeszcze bardziej sprawy w życiu miłosnym Bricka. Podążając za poradą Bricka, Zoe decyduje, że musi w końcu wyrazić swoje uczucia, ale czas nigdy nie wydaje się być dobry dla niej. Wade i Lemon muszą nauczyć się pracować razem, ale wszystko idzie nie tak, kiedy każdy próbuje udowodnić, że wie lepiej co jest najlepsze dla nowego Rammer Jammer. Wiedząc, że Wade i Lemon robią swoje, Lavon i AnnaBeth zgadzają się nie mieszać w to, ale łatwiej to powiedzieć niż wykonać. Tymczasem bracia Tansy zaskakują ją niespodziewaną wizytą, co sprawia, że George musi się nimi opiekować i poradzić z dzikimi wybrykami.