PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17086
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

kochani w tym temacie dzielmy się wszystkim na temat naszego ulubionego serialu:)

Katerinaxoxo

mam dziewczynko wiecej lat niz ty zapewne bo niestety ale nie wiem co to jest TVD i PLL nie mówię dziecinnymi slangami, więc jak masz zamiar coś pisać to pisz ze zrozumieniem. Poza tym nie twierdze ze Wade nie ma osobowosci po prostu nie pasuje do Zoe i tyle, maja ze soba malo wspolnego przeciez to widac. A Georga ograniczala Lemon dlatego byl taka ujmę to - łajzą;) a teraz moze faktycznie przy Tansy sie rozkrecil ale wydaje mi sie ze nie jest zbyt naturalny, jak kazdy tutaj mam prawo wyrazic swoje zdanie co tez robie. Pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 9
Szmminka

Dziewczynko??? Pisz mi tak jeszcze bo to jest bardzo miłe wiesz, zwłaszcza że dziewczynką dawno przestałam być :D. Można czytać ze zrozumieniem, a pisze się z sensem... jak już ; ). Ja również wyrażam swoje zdanie, nie wiem przez jaki pryzmat ty oceniasz ludzi i ich relacje. Dla mnie dwoje ludzi jak się kocha, to choćby z pozoru nie mieli ze sobą nic wspólnego to dzięki uczuciu, które ich łączy mogą się lepiej rozumieć, niż dwoje ludzi z tego samego "świata". Zoe i George chociaż mają ze sobą "coś" wspólnego, to jest tego za mało, między nimi było, nie ma chemii. Nie chodzi tylko o to żeby z kimś się dopasować, bo ktoś jest taki jak ja, chodzi o to żeby przejść ponad podziałami, pokonać te trudności dlatego że warto. Zoe i Wade to zrobili, bali się różnic ale one nie miały znaczenia jak byli razem. Tylko Wade pogubił się w tym dążeniu do bycia kimś lepszym i... wiadomo co :( Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
Katerinaxoxo

Znalazłam taki spoiler

Western Digital My Passport 1TB (WDBBEP0010BBK-EESN)
Od 299,00 zł

Lenovo G780 (59-346651)
Od 2 999,00 zł

Asus Google NEXUS 7 16GB (ASUS-1B026A)
Od 899,00 zł
Co w nowym sezonie "Innej" i co dalej z Mattym i Jenny? Ponadto spoilery o "Glee", "The Americans", "Bananowym doktorze" i innych.

Obejrzałam całe dwa sezony "Innej" na Netflix w dwa dni! Masz coś dla mnie o trzecim sezonie?

Podczas ostatniej wizyty na planie trzeciego sezonu Beau Mirchoff powiedział, że Jenny i Matty są "naprawdę świetni" jako oficjalna para, dodając: "Oboje mocno troszczą się o siebie". Ale Szekspir kiedyś napisał, że na drodze prawdziwej miłości zawsze są jakieś przeszkody. "Nienawidzę tego mówić, ale zastanawiam się czy Matty nie dba o Jennę trochę za bardzo" - zdradził aktor, przed dodaniem tego: "Dowiesz się więcej o Mattym w tym roku, o jego życiu rodzinnym. On nie jest tak szczęśliwy jak ludzie mogą myśleć". (BTW trzeci sezon startuje 16 kwietnia).

Jestem tak podekscytowana finałem sezonu "Pamiętników Carrie" (mam nadzieję, że nie serialu) w przyszłym tygodniu! Jakieś wieści?

Producentka wykonawcza Amy Harris jest bardzo optymistyczna w kwestii odnowienia serialu, że już przygotowuje grunt pod możliwy drugi sezon serialu CW. Temat? Wiek niewinność... stracony! "Po tych pierwszych razach jakie miały miejsce i pewnych zdradach oraz zranieniu się po drodze, kim się stajesz?" - zastanawia się Harris. Początek drugiego sezonu będzie zawierał "tych gorących i seksownych ludzi wypoczywających w Nowym Jorku w połączeniu z country klubem w Castlebury. To będzie prowadzić do ciekawych, bardzo seksownych opowieści". Przy okazji, pamiętasz tą informację o postaci z "Seksu w wielkim mieście", która zostanie wspomniana w poniedziałkowym finale? Cóż źródła potwierdziły, że "możemy" spotkać go/ją podczas wspomnianych upałów w drugim sezonie.

Co się dzieje z "Monday Mornings" na TNT? Zostanie odnowione?

Jeśli przez "odnowienie" masz na myśli "bliskość anulowania", to tak, będzie odnowiony.

Czy wiesz coś o piątym sezonie "Bananowego doktora"?

Mam nadzieję, że siedzisz, ponieważ mamy informacje z wiarygodnego źródła, że zamożna artystyczna żona Evana otrzymuje pracę w normalnych godzinach. Serial obecnie poszukuje kogoś do powracającej roli Russela Bergera, czterdziestokilkuletniego kustosza w Sutton and Chesterfield, gdzie Paige była na rozmowie kwalifikacyjnej w sprawie stażu. Jej wybredny potencjalny szef patrzy na nią z góry na dół, przewraca oczami i wzdycha: "Och to prawda... jesteś kobietą". Jak niegrzeczne (i trochę zabawne)!

Potrzebuje czegoś o "Hart of Dixie", proszę!

Związana z Nowym Jorkiem Zoe doświadczy piekielnego lotu w finale sezonu, kiedy pasażer choruje i, naturalnie, ona jest jedynym lekarzem na pokładzie. Teraz mam pytanie do ciebie: Jak myślisz kto towarzyszy jej w tej podróży? Bo plotka głosi, że nie podróżuje sama.

Kogo obstawiacie?

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Sorrki za moja wyżej wypowiedz ale nie zauważyłam ze wkleila mi sie cała strona zamiast jednego fragmentu:(

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Zobaczcie koniecznie
https://mobile.twitter.com/bbindygirl/status/319242726740721664

Krzysia12

Może o tego towarzysza w podróży to chodzi o tego Jonah po prostu ;d
O zdjęcie Zade <3

ocenił(a) serial na 9
beeti95

Ale jest podane ze zoe ma być jedynym lekarzem na pokładzie a Jonah tez jest lekarzem:)

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

George? proszę nieee ;(

Krzysia12

Właśnie coś nie pomyślałam Oo. nie proszę tylko nie George :(( Chyba że przez to uświadomi sobie że jednak nic do niego nie czuje to wtedy ok, ale niestety mało prawdopodobne

ocenił(a) serial na 9
beeti95

Moze lavon? W stanch obstawiaja Lemon ale nie wydaje mi sie. Skoro w samolocie Zoe ma z jakas babka rozmawiac o swoim zyciu uczuciowym to chyba nie bedzie tam ani georga ani wade'a:)

ocenił(a) serial na 8
Krzysia12

Może Ruby, która wraca w najbliższym odcinku. Ona pewnie długo nie wytrzyma w Bluebell ;)

ocenił(a) serial na 10
lola881

Przecież było w spoilerach, że na pokładzie samolotu spotyka Jonaha.

ocenił(a) serial na 8
karolina53

a no to nie wiedziałam. "Zoe doświadczy piekielnego lotu w finale sezonu, kiedy pasażer choruje i, naturalnie, ona jest jedynym lekarzem na pokładzie." to te ich spoilery się jakoś wykluczają :P

lola881

No właśnie też to zauważyłam :D
Może jakieś złe tłumacznie polskie któregoś ze spoilerów, teraz nie wiem ;d

ocenił(a) serial na 9
beeti95

Ausiello: A New York-bound Zoe will experience the flight from hell in the season finale when a passenger falls ill and, naturally, she’s the only doctor on board. Now I have a question for you: Who do you think is accompanying her on this trip? Because rumor has it she’s not travelling alone.

Krzysia12

To wyglada na dobre, więc myślę że po prostu musimy poczekać ;)

beeti95

Zoe and George scoop would be really, really, really, really, really nice! #HartofDixie #spoilerchat
Prepare for your ship to set sail again! "George is in a happy relationship for the first time in a long time and in comes Zoe Hart to try to ruin it all once again," Scott Porter teases. "So, things are going to get bumpy for George. And there's some more singing in the future and there might be a couple of kisses with people who aren't Tansy." Woah! So can we expect a juicy moment between George and Zoe? "I would say we're heading that way, yes!" czyli potwierdzenie co do Zeorg'a :/

ocenił(a) serial na 9
beeti95

O rany nie wiem czy chce na to patrzeć, już widzę wade'a jak sie dowiaduje o Georgu i zoe:( wyglada na to ze szybko to oni sie nie zejdą i na dodatek raczej w takiej sytuacji sobie nie pofliruja:( kurcze w takim razie nasuwa sie pytanie co z wadem czyżby rzeczywiście czekał nas związek lemon i wade?:(

ocenił(a) serial na 8
Katerinaxoxo

Popieram Cię całkowicie, kobieto. Zoe i Wada powinni być razem. Nie pojmuję jak można uważać inaczej, ale widocznie są ludzie, którzy mają odmienne zdanie...

ocenił(a) serial na 9
TakeItIzzy

2x21 Zoe's attempts at online dating hit a few snags until Rose and Max take matters into their own hands and play matchmaker. Faced with yet another set back with the Rammer Jammer, Lemon and Wade are close to throwing in the towel. George tries everything he can think of to prove to Tansy that they belong together, but she still has her doubts. Brick and Shelby decide that they might have acted too rashly, which forces them to make a difficult decision about their future together. Meanwhile, Lavon refuses AnnaBeth's help in stopping the feud with the competing town's Mayor, leaving her to take a different tact.

Krzysia12

Hmm to teraz wygląda na to że w tym odcinku nie będzie Zeorga, a on może coś podpadł Tansy załóżmy w poprzednik odcinku i teraz musi się o nią postarać :) To nawet fajnie bo podoba mi się postać Tansy :)

ocenił(a) serial na 9
beeti95

Streszczenie 2x22
- After having a rough time in BlueBell, Zoe (Rachel Bilson) decides a little time in New York City might be the perfect opportunity to give her some much needed perspective. But a medical emergency on the plane forces her to complete the trip with an unexpected companion. George (Scott Porter) struggles with his constant relationship misfortunes, until he runs in to Lily Anne (guest star Amy Ferguson), who helps him with his heartache. When Lemon (Jaime King) promises that the Rammer Jammer will be having a special concert with the band Gloriana, she must scramble to make it happen, with the less-than-enthusiastic help of Wade (Wilson Bethel). Meanwhile, Lavon (Cress Williams) discovers that the opposing town's Mayor has stolen something dear to him and enlists the help of the townspeople to get it back.

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

HART OF DIXIE
PRE-FINALE EPISODES | First a disclaimer from Dixie creator Leila Gerstein: “Zoe is in the middle of a nervous breakdown” — which we'll soon witness — “since Wade cheated on her. As such, we should be seeing the remaining episodes through the lens of someone who has just had their heart obliterated.” Got it? Good. “Zoe may think that she's now in love with George, and she may be,” teases the EP, “but don't think that all hope for Zoe and Wade is lost.” Other Dixie deets of note: Brick's illness will be unveiled sooner rather than later, “smooth sailing” awaits new loves Annabeth and Lavon and Lemon and Wade will experience more than a few growing pains in their Rammer Jammer venture. As for George and his gal, Gerstein shares, “After things with him and Zoe reach a head, Tansy's not going to be happy about it — as should be expected.”

MAY 7 SEASON FINALE | “This is 100 percent not meant to be a series ender,” Gerstein laughs. “We leave on a cliffhanger, with everyone being sent off for the summer [and our plans to] pick up in Season 3 after some time had passed.” That said, “The finale is kind of satisfying for everyone,” she promises. The hour will showcase a more “grown up side” to Lemon and Wade — with both (finally) enjoying “a lovely victory in the end.” And, following her breakdown, Zoe will head home to New York — but just “for some distance;” not for good. For all the 'shippers out there, expect some standout Wade/Zoe, Zoe/George, Lemon/Lavon and Zoe/Jonah moments during the final installment.

ocenił(a) serial na 8
Krzysia12

Ale nas męczą ;) "Zoe może myśleć, że jest teraz zakochana w Georgu, a może jest, ale nie myśl, że nadzieja na Zoe i Wade'a przepadła " :D

To będzie w końcu ten trzeci sezon?:)

ocenił(a) serial na 9
lola881

Jaime king czyli nasza serialowa Lemon spodziewa sie pierwszego dziecka:) ciekawe jak ciąża aktorki wpłynie na nasza Lemon w trzecim sezonie? Napewno ja ukryja ale ciekawe czy Lemon będzie pojawiała sie rzadziej.

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Aktor grający jonah udzieli ostatnio małego wywiadu na temat serialu

Travis on playing Jonah:
“What I like about this character – there’s a British wit to him. He’s very sharp and he makes fun of Zoe a lot, but that’s his charm. It’s nice to play a character that a little edgy but also has a smile on his face and gentle when he has to be. To me, it’s a very dynamic character, and as I’ve progressed in my career, I’ve played more guys like that.”
Travis on his character, Jonah, having power over Zoe:
“It was a nice turn. It was nice to have the power over Zoe for a change. She just kept messing up and I could just keep sticking it to her. It was nice to also really have more of a dramatic episode…when her and I have that moment where I understand where she is coming from. To me that kind of connection through this little bit of drama can lead to possibly something a little bit deeper than what we have had.”
Travis on Wade and Lemon:
“I think [Wade and Lemon] both, their crazies compliment each other. They have a complimentary crazy that could just work.”
Travis on Zoe saying she loves George Tucker:
“I would have thanked her for being honest, it took courage to come here and do and say that and say thank you. Then I would have yelled at her and sent her on her way, graciously.”

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Wiadomo juz ze producenci chca aby Tansy powrócila w trzecim sezonie oraz ze względu na sympatie widziow pary tansy i George chcą aby ich relacja nie skończyła sie na 2 sezonie.

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Wilson Bethelm mówi, że pełnowartościowy "Scenariusz" Zoe-Wade w trzecim sezonie "Wydaje się całkiem logiczny", choć uważa, że to było mądre dla serialu zakończyć sezon z Zoe zmieniającą się w Kelly Taylor. "To chyba dobrze, że jest nieco przewidywania odnośnie tego co ona zrobi" zmierzając do upadku.

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Does Hart of Dixie’s Scott Porter think George and Zoe will finally be more explored in Season 3? And what would be his dream storyline for George Tucker? –Stephanie
What if I told you that his dream storyline does not involve Zoe…? Porter told me his No. 1 Season 3 wish is that “George is single, for most of the year. That we get to see him more fleshed out and go on some solo adventures as opposed to always being tethered to a relationship.” The actor noted that in Season 2, George “was single for one episode, and then had a revolving door of women coming through his life, and I want to see George outside of that.” As such, this storyline in which George shutters his law practice for a bit to indulge his musical leanings has a good ring to it. “There’s a part of George that is a little bit more wild — and he needs to start letting that side out.”

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Sezon 3 startuje 13 września chyba;)
http://epguides.com/HartofDixie/

Krzysia12

ee nie
to oznacza, iż sezon 3 startuje we wrześniu 2013 roku
dokładna data nie jest jeszcze znana

ocenił(a) serial na 9
monabezogona

No tak zle spojrzalam:) ale ważne ze we wrześniu a nie dopiero w październiku:)

ocenił(a) serial na 7
Krzysia12

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/95471 9_585272911494836_154919700_n.jpg gdyby ktoś wątpił w przeznaczenie Zade :D

(the OC)

trzeba skasować odstępy w linku

ocenił(a) serial na 9
paps

http://www.spoilertv.com/2013/06/hart-of-dixie-season-3-bts-photoshoot_13.html?m =1

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

http://www.justjared.com/photo-gallery/2892081/hart-of-dixie-cress-williams-marr ied-to-kristen-torrianni-03/

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

http://cartermatt.com/68590/hart-of-dixie-season-3-spoilers-all-about-zoe-wade-a nd-george/

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Aktor grający Jonah ma powrócić w trzecim sezonie.

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

http://www.wetpaint.com/red-carpet/video/2013-06-18-hart-dixies-scott-porter-sho wrunner

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Kolejny sezon startuje 7 października:)

Krzysia12

Super wiadomość:)

ocenił(a) serial na 9
avosette

The Season 3 Premiere of Hart of Dixie will be called "Southern Comfort Zone".

It will also see the introduction of 2 new recurring characters Joel (Male,30's Author) and Lynly (Female, 20's, cousin of Lavon Hayes)

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

http://cartermatt.com/71333/hart-of-dixie-season-3-a-new-photo-and-words-from-ra chel-bilson/

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Kiedy "Hart of Dixie" powróci, gołąbeczki Lavon i Annabeth (nowo awansowana do stałej obsady Kaitlyn Black) będą "nadal szczęśliwi razem" - zdradziła showrunner Leila Gerstein niedawno - "ale jest pewne napięcie, ponieważ jego wymagająca kuzynka się wprowadziła".

Wspomniane kłopoty, jak się dowiedzieliśmy, będzie powodować debiutantka Antoinette Robertson ("Zero Hour", "A Gifted Man").

Jej postać, Lynly, jest opisana jako "piękna, ale zepsuta i ciemna".

Tymczasem Josh Cooke z "Dextera" będzie powracał w trzecim sezonie "Hart of Dixie" jako nowojorczyk, który czuje się nieswojo po przenosinach do Bluebell.

Czyżby Zoe przywiozła ze soba nowego partnera?

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Ryan McPartlin z "Chucka" będzie wykorzystywał swój urok na kobietach w Bluebell w nadchodzącym sezonie "Hart of Dixie".
McPartlin zagra bardzo przystojnego Cartera Covingtona, rycerskiego i niezwykle uroczego dżentelmena z południa, który jest najbardziej rozchwytywanym kawalerem na Południu - i wymarzonym mężem każdej południowej panny. Więc kto się w nim zakocha najpierw?

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

znacie może jakas polske stronke serialu ? gdzie sa dodawane na bierzaco informacje ? albo może bylby ktoś chętny taka stworzyć ze mna ?:)

ja osobiście uważam ze Zoe powinna być z Wade`m , mam nadzieje ze tak będzie bo osobiście ich uwielbiam razem i fajnie się to oglada ! :) Mysle ze początek serialu z Georgiem był zmylka przez reżysera ( w końcu przeważnie tak się zaczyna watek każdej serialowej pary ) a nikt na początku na pewno nie był 'az' tak pewny ze Zoe może być z Wade`m . S

Chociaz sama postac Zoe mnie trochę irytuje ,bo zachowuje się jak 15 latka , a ma przecież ok 30 .

ocenił(a) serial na 9
sneakyx

O zgadzam sie z tobą ze zoe dziecinnie sie zachowuje ale w sumie tam wszyscy maja po 30 lat albo i wiecej a ich zycie uczuciowe jest tak przedstawione jakbyśmy oglądali miłosne problemy nastolatków:) dla mnie pocieszeniem jest fakt ze George ma być przez dłuższa cześć sezonu sam choć obawiam sie ze na koniec dostanę niemiła niespodziankę czyli połączenie pani doktor z prawnikiem:( niestety nie znam stron polskich o tym serialu:(

Nowa kobieta Breeland pojawi się w Bluebell: babcia Bettie! Babcia Lemon pojawia się w mieście, aby pomóc swojej wnuczce chronić nazwisko Breeland. Będąca filarem pięknej południowej społeczności Bettie jest silna, elegancka i przejmuje kontrolę. Hmmm... zastanawiam się po kim Lemon ma swoją osobowość?

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Ona mi nie pasuje do Georga , on jest sztywny taki ... ( Albo może to przez to ze sama mnie kreca ''zli chłopcy'' :D ) . Ciekawe czy wroci z NY wcześniej po tym co jej powedzial Wade , i ogolnie jak to się dalej potoczy :)

skad wy bierzecie te newsy ? :P
szukam szukam i znalez nie mogę .

ocenił(a) serial na 9
sneakyx

Nie jestem pewna ale wydaje mi sie ze producentka serialu powiedziała ze fani George i zoe dostaną wkoncu szanse na zobaczenie ich jako pare. Spoilertv tam masz zawsze newsy:)

ocenił(a) serial na 8
Krzysia12

Zoe i George? FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Krzysia12

O kurcze ciężko mi będzie to oglądać :/ Ale fani tej pary przynajmniej coś dostaną, mam nadzieję że na krótko :d