PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17086
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

kochani w tym temacie dzielmy się wszystkim na temat naszego ulubionego serialu:)

ocenił(a) serial na 10
beeti95

Popieram foxmulder : ZOE I GEORGE ?! FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Bluebell powita kolejną Breeland!

Maree Cheatham z "Days of Our Lives" zagra babkę Lemon Breeland (Jaime King) w nadchodzącym sezonie "Doktor Hart".I wydaje się, że Lemon odziedziczyła po niej silną i przejmującą kontrolę osobowość.

Fani serialu CW spotkają babcię Bettie Brelland, zadziorną matkę Bricka, która pakuje w siebie dużo ponczu i jest filarem Południowych Piękności, kiedy odwiedza swoją wnuczkę, aby pomóc jej zachować dobre imię Breelandów. Dwie kobiety Breeland działające wspólnie? Uważajcie w Bluebell!

Babcia Breeland nie jest jedyną nową twarzą, którą fani zobaczą w Bluebell w tym sezonie jak wcześniej pisaliśmy, że Robert Buckley został obsadzony jako słodki, zwykły facet, który po prostu przejeżdża przez miasto i kończy jako obiekt westchnień dla Lemon.

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Jaime King powiedziala, że trzeci sezon naprawdę wstrząśnie sprawami dla naszych pań jeśli chodzi o miłosne sprawy. "Jestem naprawdę podekscytowana jeśli chodzi o fanów Hart of Dixie, ponieważ mamy wiele nowych wydarzeń dla naszych postaci" - kontynuuje King. "I mamy wiele świetnych nowych gościnnych gwiazd! Robert Buckley i Josh Cooke są naprawdę niesamowitymi aktorami, którzy pojawią się, aby zagrać obiekty westchnień, które trochę namieszają sprawami u Zoe i Lemon". Wygląda jakby coraz więcej przystojniaków przeprowadzało się do Bluebell!

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Lauren Bittner będzie powracała w trzecim sezonie serialu CW "Doktor Hart".
Aktorka zagra Vivian, krewną ojca Zoe, Harleya Wilkesa, która jest kuzynką doktor Hart.
Bittner wcześniej pojawiała się w "Zaprzysiężonych" i "Paranormal Activity".

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Trzeci sezon rozpoczyna się pięć miesięcy po finale i pokazuje, że "nikt nie będzie tam, gdzie oczekujemy - zarówno fizycznie jak i emocjonalnie" - ujawnia showrunner Leila Gerstein. Zoe, ze swej strony, miała "cudowne lato" w Nowym Jorku, kiedy George - którego miłosne połączenie z kochaną lekarką "toczyło się swoim biegiem do najbliższej przyszłości" - wykorzystał swój czas, aby "uświadomić sobie, że pozwolił odejść Tansy zbyt szybko i powinien walczyć o nią" - zdradza producent wykonawcza. Następnie widzimy Wade’a, który nadal zajmuje się Rammer Jammer wraz z Lemmon, która cieszy się "tajemniczym sekretnym związkiem z kimś". Co do Annabeth i Lavona: "Kochamy ich!" tryska Gerstein. "Umieszczamy tą relację w centrum uwagi". (Ale spodziewaj się, że kuzynka Lavona stworzy jakieś napięcie między tą dwójką).

BONUS | "Rozszerzamy nasz świat" jeszcze bardziej w trzecim sezonie, zdradza Gerstein. "Spotkamy matkę Bricka [ojca Zoe], rodzinę Harleya Wilkesa i również rodziców Annabeth po raz pierwszy". Choć nie ekscytuj się zbyt mocno: Zoe nie będzie miała żadnego rodzeństwa kręcącego się w mieście. "Harley nie miał innych dzieci" - zapewnia producent wykonawcza; nowe twarze to "tylko kuzyni Zoe".

Krzysia12

O kurcze, więc możliwe jest coś między Wadem a Lemon :o?

ocenił(a) serial na 9
beeti95

Raczej nie, narazie podano ze lemon bedzie w związku z kimś kogo zagra aktor Robert Buckley:)

Krzysia12

To dobrze, bo już się bałam, że sekretny związek będzie z Wadem :D

ocenił(a) serial na 9
beeti95

Wade i Zoe będą razem w pewnym momencie. Ale teraz coś mi mówi, że Zoe będzie miała pełne ręce roboty (nie dosłownie, ponieważ to brzmiałoby brzydko) z nową postacią Josha Cooke'a, Joelem, który jak twórczyni serialu Leila Gerstein mówi będzie miał "ważną historię".

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Zdjecia z pierwszego odcinka trzeciego sezonu http://www.tvfanatic.com/2013/09/hart-of-dixie-season-premiere-pics-by-george/

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Wygląda na to, że rzeczy stają się poważne między Zoe i jej nowym chłopakiem Joelem, w tej roli Josh Cooke, w trzecim sezonie. Tak poważne, że jego rodzina pojawia się w mieście, aby ją poznać! Fani spotkają Sylvię, słodką, ciepłą i uroczą ciotkę Joela, kiedy pojawia się w Bluebell, aby świętować Chanukę z parą.

ocenił(a) serial na 6
Krzysia12

O nie.... Ja wciaz i calym sercem jestem za Zadem.....

ocenił(a) serial na 9
byledopiatku

nie nie nie...Zoe musi byc z Wade'm...widzialyscie taki jakby sneak peek?wcale nie jest ucieszona na widok Wade'a :/;/;/

ocenił(a) serial na 9
UckerLove

o matko a ten Josh Cook jest okropny :/

ocenił(a) serial na 9
UckerLove

Mi tez ten facet sie nie podoba nie rozumiem skoro nie połączyli ja z wadem to czemu nie mogła być juz z tym kuzynem Lemon. Jak narazie to Zoe ciagle zmienia tych facetów i dla mnie to jej związek z Georgem nie miałby juz kompletnie sensu. Biedna kobieta ktora ciagle nie moze zdecydować sie czy wybrać wade'a czy Georga stałe znajduje sobie innych facetów:( żal... Czy ktoś jeszcze bedzie w stanie uwierzyć w jej milosc do Georga? Szkoda wade'a bo w koncu wyznał jej milosc no ale ja zdradził chciałabym zeby rzeczywiście znalazł sobie dziewczynę ale tak na stałe zeby zoe widziała co traci na własne życzenie. Nie chce oglądać smutnego wade'a ktory bedzie musiał patrzeć na nowy związek zoe choć lepsze to niż patrzenie na nią z georgem. Lemon bedzie miała faceta wiec z wadem jej nie połączą, jak obstawiacie kto bedzie jego podrywał kuzynka zoe czy lavona?

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

W pierwszym odcinku trzeciego sezonu zobaczymy jak zoe wraca do bluebell zeby załatwić swoje sprawy.Brik obiecuje jej wystawić dobre referencje w zamian za znalezienie Georga. W szybkim jego odnalezieniu zoe udaje sie namówić do pomocy Lemon przy okazji odkrywając jej sekret. Lemon obmyśla plan jak pomoc wadeowi z jego spotkaniem z zoe po jej powrocie z wakacji.

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

wlasnie ja to nie rozumiem dlaczego Zoe przez caly czas mysli, ze jest zakochana w Georgu...non stop sobie to wmawia a nie moze pogodzic sie z tym, ze jest zakochana w Wade( wiem jak odmienic jego imie ale nie umiem tego napisac:P)

http://www.youtube.com/watch?v=Qtu62lO6J20

nie wiem czy juz ktos wstawil ale tu jest dluzsze promo:)i nie rozumiem tej ostatniej sceny...Wade naprawde kogos sobie znalazl? Zoe bedzie szukac Georga( i jak wiadomo go znajdzie) wiec pewnie znowu bedzie jakis "romans"...bleee...
ja chce Zade<3333

ocenił(a) serial na 9
UckerLove

Zoe znajdzie georga zebu namowic go do powrotu do pracy jako prawnik miasteczka bluebell, narazie George ma pobyć troche sam wiec przynajmniej na początku oszczędzą nam ich jako pary. George ma tez żałować tego ze tak łatwo pozwolił odejść Tansy.

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Ja już nie wiele rozumiem z tego serialu i tego ciągłego zamieszania. W ogóle rozwala mnie kiedy czytam, że fani Zoe i Georga będą mieli swoje " 5 minut" tej pary. Są w ogóle jacyś fani tej pary??? Poza tym z niektórych informacji wynika jakoby Tansy miała powrócić do serialu. Mam taką nadzieję, przede wszystkim liczę, że związek Zoe/George nigdy nie będzie miał miejsca i że ta para uświadomi sobie, że są dla siebie wyłącznie dobrymi przyjaciółmi, a ludźmi na których im naprawdę zależy są Tansy i Wade i na tym będzie oparty 3 sezon na powrocie Georga do Tansy oraz Zoe do Wade'a. Jeśli dobrze namieszają a tak napewno będzie zapewne będziemy mogli się spodziewać kolejnego sezonu...oby tylko nie rozbili z tego mody na sukces, że każdy z każdym bo pokochałam ten serial za to, że jest właśnie bezpretensjonalny i nie schematyczny w dodatku sielskie Bluebell i te ich małomiasteczkowe zwyczaje. Wade jest moim numerem jeden od samego początku a po tym jak wyznał Zoe miłość nie ma i nie będzie miał sobie równych. Zdradził Zoe i to jego błąd ale on dla niej jest gotów zmienić całe swoje życie i gorąco mu kibicuję tak samo jak Tansy i Georgowi bo to własnie przy niej ta lipna postać nabrała charakteru i nie tylko przestałam go nie lubić ale nawet zaczął być jedną z moich ulubionych postaci.

ocenił(a) serial na 9
Katerinaxoxo

zgadzam się z Tobą :) ok Wade zdradzil Zoe...wiadomo zrobil zle...ale mnie np wkurzalo to, ze mimo ze Zoe byla z Wadem to przez caly czas wzdychala do Georga...ja nie wiem w ogole o co jej chodzilo :/ fajne bylo to jak sie opiekowala Wadem kiedy byl chory, i jak go wspierala...ale naprawde nie rozumiem jej...do czego jej potrzebny George? nie wiem...w sumie bardzo dobrze jej powiedzial w ostatnim odcinku...ze ich milsoc to tylko taka fantazja bo tak naprawde Zoe kocha Wade'a...tylko szkoda, ze ona o tym jeszcze nie wie:/szczerze to wydaje mi sie, ze scenarzysci tak namieszaja, ze Zoe&Wade w ogole juz nie bedzie :/

ocenił(a) serial na 9
UckerLove

Myślę, że tego to akurat by nam nie zrobili. Wade i Zoe muszą być razem bo chyba notowania tego serialu poleciały by na łeb na szyję gdyby zabrakło jakiejkolwiek nadziei dla tej dwójki. Pewnie koniec końców będą razem, to jest tak jak było w Jeziorze Marzeń, Joe zawsze widziała tylko Dawsona( nie cierpiałam go) ale później był Pacey (mój ideał w dzieciństwie) i chociaż kochała go to wciąż ganiała za Dawson'em i miała też innych facetów ale w finale po przebyciu mega długiej drogi skończyło się tak jak powinno się skończyć Pacey/Joe forever. ja wierzę, że Zoe i Wade znajdą do siebie drogę i że nawet kiedy biedą w innych związkach, to zawsze bedą czuć coś do siebie, ba będą się kochać ale żadne nie będzie na tyle mądre aby dać temu drugiemu jasno to do zrozumienia. Wade dlatego, że już wyznał jej miłość a ona ją odrzuca a Zoe dlatego, że to nie mieści się w jej tępej łepetynie, bo przecież Wade dla niej to wciąż wsiowy głupek, który bzyka co popadnie. Nie możemy dostać tych dwojga podanych na tacy bo ich wątek jest centralnym i najważniejszym a inne są tylko " upiększaczami"

ocenił(a) serial na 9
UckerLove

Ja wierzę w każdym razie w ten związek i w tą miłość...jeśli będzie inaczej to choćby zrobili jeszcze pięć sezonów to nie będę oglądać!!!!!

ocenił(a) serial na 9
Katerinaxoxo

Producentka serialu powiedziała ze fani dostaną zoe i wade'a razem wiec mam nadzieje ze tak bedzie i ze nie będę musiała czekać na to do ostatniego odcinka bo nie lubie oglądać zoe z innymi facetami. Fanów Georga i zoe nie ma tak wielu jak zoe i wade'a ale jednak sa przynajmniej w stanach. Hmm szkoda ze nasze opinie nie sa brane pod uwagę:) poczekamy zobaczymy:) myśle ze pierwszy odcinek bedzie dla mnie trudny do obejrzenia bo co jak co ale po wyznaniu wade'a nie spodziewałam sie ze zoe wróci z nowym facetem. Jak cieżko bedzie patrzeć na rozczarowanie wade'a i zranienie jego uczuć. To co scenarzysci wyprawiaja z zoe przerasta moje najśmielsze wyobrażenia chyba żadna kobieta nie jest tak niestabilna uczuciowo;) no cóż po serialu cw możemy spodziewać sie tego ze moze przyjść nam długo poczekać na happy end i na to ze wszyscy bedą ze wszystkimi oczywiście to zależy od ilości sezonów tego serialu choć wydaje mi sie ze oglądalność nie wzrośnie, chyba ze fani zakończonego 90210 zaczną oglądać hart of dixie:)

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Oby nie...90210 to chyba zaraz po modzie na sukces najgłupszy serial w historii a przynudzam że na początku sama oglądałam ale kiedy z Silver zrobili puszczalską to odpuściłam. Hart of Dixie mam nadzieję nie podzieli losy tego "gniota". Ja będę mieć podobny problem bo Wade wyznając jej uczucia liczył na drugą szansę, tym bardziej że Zoe przyznała że czuje to samo, chociaż w jej przypadku to wszystko jest jakieś mocno pokręcone. Kocha Wade'a lata za Georgem, wyjeżdża na ślub i spotyka Jonach a wraca z nowym facetem..wtf?

ocenił(a) serial na 9
Katerinaxoxo

heh miało przyznam a nie przynudzam :P

ocenił(a) serial na 9
Katerinaxoxo

Dziewczyny mam nadzieje, ze macie racje;) uwielbiam ten serial, naprawde:) nie ma wiecznych intryg, jakis glupich wątków...oglądajac go sama bym chciala mieszkac w takim miasteczku:) tylko naprawde scenarzysci wkurza mnie jak zaczna kombinowac...lubie Zoe, jest taka roztrzepana i to jest smieszne, sposob w jaki mowi, czasami jej miny:) jak byla z Wadem byla taka radosna, naprawde widac bylo, ze jest szczesliwa. a tutaj ona odwala taka maniane...zakonczyla zwiazek z Wadem leci do Georga...tak jakby do Wade'a nic nie czula :/eh niech ją tam ogarna Ci scenarzysci:)

ocenił(a) serial na 9
UckerLove

Kurcze właśnie do mnie dotarło ze chanuka jest obchodzona w święta Bożego narodzenia tzn ze przez pól sezonu będę musiała oglądać zoe z tym nowym facetem:( masakra liczyłam ze moze jak wróci do bluebell i zacznie na nowo spotykać wade to zrozumie ze to z nim chce być. Nie nie i jeszcze raz nie dla mnie to zmarnowana połowa sezonu:( tez oglądałam trochę 90210 i rownież załamalo mnie poprowadzenie postaci silver oby nasz serial nie poszedł ta droga dlaczego nie moze być jak w chirurgach z meredith i derekiem lub z marshalem i lili w jak poznałem wasza matkę:)

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

dokladnie:) mnie tez to wkurza...postac silver baaardzo zepsuli...byla moja ulubiona postacia w 90210 a pozniej najbardziej wkurzalo mnie jej zachowanie ;/Lilly i Marshall sobie są i jakos nie przeszkadza to scenarzystom...chociaz tam glownym wątkiem byli Barney i Robin i pryznam, ze tez oglądalam glownie dla nich :P a jak wiadomo zawsze mieli pod gorke...Robin tez nie wiedziala, ze to do niego cos czuje...teraz maja brac slub, ciekawe czy nic im nie stanie na drodze :P pocieszam sie tylko tym, ze Wade i Zoe tez beda ze soba...na koncu sezonu to na koncu ale będą...boje sie tylko, ze Zoe pozna nowego faceta, po drodze jeszcze bedzie najwieksza pomylka czyli George i w koncu watek z Wadem zejdzie na drugi plan...albo w ogole juz ze soba nie beda :/

ocenił(a) serial na 9
UckerLove

http://cartermatt.com/86120/hart-of-dixie-season-3-spoilers-scoop-on-zoe-harts-l atest-relationship/

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

wywiad z Wilsonem :)

https://www.facebook.com/photo.php?v=10100287744719179&set=vb.184721814908140&ty pe=2&theater

ocenił(a) serial na 9
UckerLove

3x02 SOUTHERN HOSPITALITY --- Trying to be hospitable to Joel (guest star Josh Cooke), who is visiting BlueBell, Lavon (Cress Williams) and AnnaBeth (Kaitlyn Black) invite him and Zoe (Rachel Bilson) over for a quiet dinner, but when Lemon (Jaime King) meets Alabama's most eligible bachelor, Carter Covington (guest star Ryan McPartlin, "Chuck"), she invites herself along with Carter to the soiree. However, when some unexpected guests show up to the party, Lemon's ruse with Wade (Wilson Bethel) risks being exposed. Meanwhile, George (Scott Porter) makes a bad decision involving Lynly (guest star Antoinette Robertson, "Zero Hour"), which could ultimately ruin his friendship with Lavon. Tim Matheson also stars. Elodie Keene directed the episode written by Sheila Lawrence (#302).

ocenił(a) serial na 8
Katerinaxoxo

Również tego nie rozumiem. Jej zachowanie jest pozbawione sensu. Jeśli scenarzyści tego serialu nie zrozumieją, że najciekawszym wątkiem jest Z&W, ich relacja przyciąga widzów, to cienko widzę 3 sezon. Nie chodzi o romantyzm. Ta para tworzy niepowtarzalną atmosferę. Razem są po prostu niesamowici.

anka16

Nie czuje jakos tej atmosfery , ani żadnej chemii pomiedzy Z&W.

ocenił(a) serial na 8
Krzysia12

A jednak znalazła sobie innego

Katerinaxoxo

masz racje , nie oglądaj juz tego dziewczynko , bo Zoe kocha Georga , a nie tego frajera Wade. Patrzeć na niego nie moge !!

UckerLove

mam nadzieje że tak sie nie stanie ,Zoe i Wade to jedyna dopuszczalna pora ! . Wade jest słodki wtedy kiedy jest z Zoe

Oliluuuuu

kup sobie okulary , bo juz nie dowidzisz

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

The Head and the Heart - Grupa pojawi się w trzecim odcinku, "Take This Job i Shove It"

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Tytuły odcinków 3x01 who says you can't go home
3x02 friends in love places
3x03 take this job and shove it
3x04 help me make it through the night

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Zdjecia 3x02
http://www.ksitetv.com/hart-of-dixie/hart-of-dixie-preview-images-for-friends-in -low-places/24955

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Wydaje się, że przybycie postaci Josha Cooke'a, który jak Zoe pochodzi z Nowego Jorku, potrząśnie sprawami - co może oznaczać mniej akcji Zade. "Z Joelem w mieście... pięciu stałych członków obsady nie pracuje ze sobą tak często" - zdradził nam Scott Porter w zeszłym tygodniu. "George jest swego rodzaju satelitą wokół historii innych, a także Wade. Nie mamy tak wiele wspólnych scen w tym sezonie jak chciałbym, ale jestem pewien, że to nadejdzie".

Krzysia12

To niefajnie :/. Widzę że na Zade sobie długo poczekamy

beeti95

:((( szkodas wielkaszkoda , ZOe i Wade sa dla siebie idealni .

ocenił(a) serial na 9
Oliluuuuu

http://www.tvfanatic.com/2013/10/hart-of-dixie-exclusive-preview-whos-having-sec ret-sex/

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Zdjecia 3x03
http://twoje-seriale.pl/hart-of-dixie-3x03-zdjecia/

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Streszczenie 3x04
Po całej sytuacji Lemon (Jaime King) z Belles, znajduje się na czarnej liścia na imprezie Junior League Halloween Masquerade, więc dzwoni do swojej babci Bettie (gościnnie Maree Cheatham, “Days of Our Lives”) po pomoc i znajduje się w parze z innym najbardziej pożądanym kawalerem w Alabamie. Lavon (Cress Williams) ma wielką niespodziankę na jego rocznicę z AnnaBeth (Kaitlyn Black), ale kiedy boi się o zdrowie, zwraca się do Zoe (Rachel Bilson) po pomoc. Tymczasem, w trakcie imprezy, George (Scott Porter) musi poradzić sobie z problemami z miejskimi sędziami, a Wade (Wilson Bethel) ciągle znajduje się w tarapatach z nie spełniającymi wymagań paniami.

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Streszczenie 3x05
Zoe (Rachel Bilson) jest bardzo szczęśliwa, kiedy widzi jak Joel (gościnnie Josh Cooke) dostosowuje się do życia w BlueBell, aż dowiaduje się, że mieszkańcy mogą mieć inne zdanie o nim. Chcąc polepszyć sprawy, Zoe zgadza się i Joela do opieki na Go Girl Tween Adventure Camp, ale kiedy Joel nie chce tego zrobić, musi sama naprawić postrzeganie jej samej przez miasto. Po trudnym początku z Lynly (gościnnie Antoinette Robertson), George (Scott Porter) jest mile zaskoczony, kiedy dowiaduje się, że dobrze im się razem pracuje. tymczasem Lavon (Cress Williams) rozpaczliwie chce być częścią kalendarza Gazebos of Alabama, ale kiedy kluczowy błąd z kwiatami zagraża jego planowi, Lavon błaga Lemon (Jaime King), aby ocaliła sytuację.

ocenił(a) serial na 8
Krzysia12

Po 2 odcinku oglądalność podskoczyła, więc na razie HoD jest bezpieczny.

ocenił(a) serial na 9
anka16

"Doktor Hart" (CW) obejrzało 1,43 miliona wszystkich widzów, w tym 0,6 miliona widzów w grupie docelowej dając stacji 2 procent udziału w rynku. Serial zyskał 0,2 miliona widzów w porównaniu z poprzednim odcinkiem.

ocenił(a) serial na 8
Krzysia12

CW nie tęskni za Z&W. Przysłali mi linki do "Stupid Hype" na pocieszenie. "Wilson Bethel always gets the girl on our shows" :( A kogo to obchodzi??? Mnie interesuje Wade Kinsella, a nie Wilson Bethel.
Biorąc pod uwagę rozwój sytuacji w 3 odc na powrót mojej ulubionej pary możemy sobie poczekać. O ile czegoś jeszcze bardziej chorego po drodze nie wymyślą.