Na filmwebie jest już wiele tematu na temat Clary ,ale postanowiłam stworzyć też ten.
Mam 2 teorie:
1.Córka Doctora ,ale nie Jenny ,lecz córka River i Doctora.
2.Zaginiona uszkodzona władczyni czasu. Nie może się generować ,ale za to odradza się w swoim dawnym ciele.
A wy macie jeszcze jakieś teorie temat Clary/Oswin Oswalld?
River nie, ponieważ River nie ma już możliwości regeneracji, a gdyby miała (mogłaby to być wcześniejsza River) to by zmieniała wygląd. A kolejne dziecko Pondów odpada, bo Amy po Ciszy jest bezpłodna i więcej dzieci nie będzie.
Może nie do końca związane z serialem, ale Clara pojawi się również w 8 sezonie Doctora. Aktorka to potwierdziła.
Ciekawe, czy z tym samym Doktorem? Swoją drogą, dziecko River i Doktora... Musiałoby być ciekawe! A czy ktoś wie coś na temat rodziców Suzan, pierwszej towarzyszki Doktora? Mówiła do niego "dziadku", więc mogliby zawinąć w ten sposób, że Clara jest córką River i Doktora. Ewidentnie podróżuje w czasie (w ten czy inny sposób) i gdzieś tam miała męża oraz dziecko. I to właśnie tym dzieckiem była Suzan, która spotkała pierwszego Doktora. Co wy na to?
A co myślicie o tej teorii: http://ppalmtree.tumblr.com/post/45602579176/didjin-through-life-abrokenraggedym an-so-i ?
Niegłupie, ale nie tłumaczy, jak i czemu ona żyje w tych kilku epokach "naraz"
Wibley-wobily timey-wimey. Moffat znajdzie sposób. Serio, chciałbym, oj jak ja chciałbym by to była CAL.
O taak. Zdecydowanie za. Mimo naprawdę małego występu polubiłam tę dziewczynkę :)
Teorii widze, ze juz jest mnostwo.Ja wpadlem na malo prawdopodobna, ale dosyc prosta.
Clara mogla zostac po prostu sklonowana przez np. Great Intelligance.
Pamiętacie Daleków na Manhattanie? Kiedy Doktor przeszkodził Dalekom w stworzeniu Dalekoczłeków? Dzięki temu powstała nowa rasa - kolejna kombinacja człowieka i Władcy Czasu. Co jeśli Clara była jedną z nich? Donna, ludzki klon Dziesiątki, Jenny... U każdego z nich timelordowa cząstka działała w inny sposób, nieprawdaż? Wtedy tłumaczyłoby to fakt, że Clara przeczytała imię Doktora w księdze w (przypuszczalnie) języku Władców Czasu. Wtedy tłumaczyłoby to też to, że Doktor ją już wcześniej spotkał. No i do tego to "I'm not a Dalek". W "Evolution Of The Daleks", chwilę przed śmiercią niedoszłych Dalekoczłeków, mówili chórem, że nie są Dalekami.