PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=792826}

Dom z papieru

La casa de papel
2017 - 2021
8,0 240 tys. ocen
8,0 10 1 239760
5,8 14 krytyków
Dom z papieru
powrót do forum serialu Dom z papieru

Niedokończone wątki, nie wiadomo po co przerabiali złoto na małe rodzynki, za dużo romansu, rozumiem że teraz co drugi film chce pokazać jak emocję przysłaniają logike, nudne to się już robi. Podczas gdy 1 i 2 sezon był planem idealnym to trzeci sezon to jakaś głupota, wpakowali się do banku i zero informacji jak chcieli z niego się wydostać, po co przerabiali te złoto, dużo nie zamkniętych wątków..

Jedno jest pewne, zrobili to tak by nas zaciągnąć na 4 sezon, bo te zakończenie to był dla mnie jeden wielki mindf*ck.

Sezon oceniam na 6.5/10, coś czuję, że netflix odgrzał kotleta na siłę, myślę że każdy spodziewał się fajnej rabunku, a wyszło jak wyszło.

No nic, czekamy na 4 sezon, może uratuję sytuację.

użytkownik usunięty
sebash6

Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale sezon 1 też został chyba tak urwany bez wielu odpowiedzi.

ocenił(a) serial na 9

Możliwe, już tez nie pamiętam ale wiem że mogłem sobie wtedy odpalić 2gi sezon i od razu miałem wyjaśnienie a tutaj to jak jakiś szok, tortura, bo nie wiesz kiedy będzie 4 sezon, no nic, może to jakaś zagrywka netflixa.

ocenił(a) serial na 9
sebash6

Co do przeróbki złota to ta ruda pani inspektor powiedziała, że może przerabiaja na granulki by przemycić na statku:D. Po drugie Profesor miał mało czasu na plani dlatego jest jak jest ( nawet w retrospekcjach miał wielkie obawy co do napadu na bank). Po trzecie oryginalna wersja była w dwóch partach od razu w hiszpańskiej telewizji i nie byklo podziału na sezony , Netflix przejąl i podzielono na sezony i trzeba teraz czekac na następny:)

ocenił(a) serial na 10
sebash6

gość który glassa ocenia na 7 nie ma prawa głosu...

Chyba na tym polega serial że dowiadujemy się wszystkiego powoli, skoro mieliby Ci wymienić już na samym początku co będą jak robić straciłoby to cały swój klimat. Za dużo wątku miłosnego? jestem osobą którzy rzyga przy serialach miłosnych i nie może tego oglądać a tutaj była tylko tego niewielka namiastka....

Naciągnąć na sezon 4? jeśli kupujesz netflixa tylko po to żeby obejrzeć dom z papieru to współczuje.

jednym zdaniem to pier.dolisz brednie jak potrzepany.