Obejrzałem dziś kilka pierwszych odcinków. Absurd goni absurd od pierwszych minut. Zrobiony na siłę. Szkoda, że nie można oceniać każdego sezonu oddzielnie.
Sezon trzeci zdecydowanie najlepszy. Świetna gra aktorska Nairobi, Palermo, Profesor. Zagrali to po mistrzowsku.
Jest zdecydowanie mniej telenoweli a więcej akcji, co bardzo mi się podobało.
Jest sporo naciągań typu "jakim cudem nikt ze służb o tym nie pomyślał?", ale jakoś bardzo mnie nie raziły.
Świetna muzyka.
Świetnie zagrał też ten typ ze służb co non stop rzucał putami na lewo i prawo. Kisłem :D
Koniec trochę zagmatwany i urwany sezon w najlepszym momencie no ale cóż zrobić.
Nie wiem, może dlatego zajebiście mi się podoba ten serial bo uwielbiam GTA V i patrzę trochę przez pryzmat gry. Ocenę 9/10 podtrzymuję.
Dla mnie cienizna, nie zamknięte watki, nie wiadomo po co przerabiali te złoto na rodzynki i jak chcieli to wynieść, wkładając to do worka, podczas gdy te złoto ważyło paredziesiąt ton.
Nie wiadomo też jak chcieli wyjść.
Pomijam pozostałe oczywiste wątki które policje nie wiedziała, było pare majsterszyków np z połączonymi telefonami ale reszta to jakaś telenowela pokazujaca jak emocje/milosc przeszkadza logice.
Ubawilem sie na tekscie "zdejmij tę krętyńską piżamę"
Oby naprawili to w 4 sezonie i wyjasnili tego co brakowalo.