Nie chce mi się teraz wypisywać wszystkich nielogicznych sytuacji, z ostatniego oglądanego przeze mnie odcinka zdziwiło mnie jednak to, w jaki sposób czerwone walizki z którymi wybiegł Denver miałyby sprawić, że siły specjalne odwołały atak?
Terroryści mają najważniejsze informacje w kraju, o których nikt nie ma prawa się dowiedzieć... Odwołajmy atak i dajmy im jeszcze trochę czasu. A może to jest logiczne, tylko ja czegoś nie widzę? Jak tak to mnie poprawcie
To było jeszcze w miarę logiczne. Nie chcieli, żeby te informacje wyszły, więc wiadomo, że nie będą działać pochopnie.
To co jednak nie było logiczne to ten z dupy plan ciężarnej, w którym wysłali fejkowe wycieki rządowe do mediów, żeby wprowadzić chaos, jeśli tamci wypuszczą prawdziwe informacje.
Nie wiem na jakiej niby zasadzie ten plan miał działać, przecież profesor mógł się bez problemu zweryfikować mediom i powiedzieć im, które informacje są od nich xD
Ogólnie to serial pod względem rozrywkowym daje radę, ale polecam wyłączać mózg i nie skupiać się za bardzo na logice, bo głupot jest pełno.