Dom z papieru

La casa de papel
2017 - 2021
8,0 246 tys. ocen
8,0 10 1 245836
6,0 10 krytyków
Dom z papieru
powrót do forum serialu Dom z papieru

Właśnie skończyłem całość.
Czy wam też pod koniec brakowało pokazania co się dzieję z resztą postaci? Okej pokazali jak wychodzą z garażu, na lewo/prawo, a potem tylko profesora z Panią inspektor, strasznie byłem ciekaw co po roku czas robi reszta postaci (tokyo, rio, helsinki,denver)

tokyo7

Fakt. Jakie są losy pozostałych? Ciekawie by było.Może będzie kontynuacja?

ocenił(a) serial na 7
Majka4444

Kontynuacją mogliby tylko popsuć dobry odbiór serialu. O czym mieliby nakręcić te 10 odcinków?

Moim zdaniem jeśli już, to mogliby za jakiś czas nakręcić jakiś jeden odcinek ekstra, powiedzmy są urodziny profesora i wszyscy się spotykają. Wtedy sobie opowiadają co się z nimi działo po napadzie.

ocenił(a) serial na 6
cwiek93

Mnie właśnie się podobało to, że ostatecznie nie wyjaśnili, czy więź Monici i Denvera była wynikiem syndromu sztokholmskiego, czy nie. Podobnie jak samemu musimy sobie dopowiedzieć, czy Tokio z Rio wylegują się teraz gdzieś na plaży ;)

ocenił(a) serial na 7
lew890

A może ich wyjście z hangaru było symboliczne? Monica i Rio byli razem i mieli wózek, Nairobi dużą torbę na zakupy. Rio deskorolkę, a Tokio była elegancko ubrana w sukienkę stylizowaną na kimono - poszli w różne strony. Profesor powstrzymał Helsinki przed użyciem broni. Dlatego pokazali tylko wątek Profesora i inspektor.

ocenił(a) serial na 6
kajenka02

Wiesz co, nie doszukiwałbym się w tym symbolizmu. Jest oczywiste czemu po wydostaniu się z mennicy każdy się rozdzielił, ale tak jak napisałem, zakończenie jest otwarte, więc dopowiadaj sobie, co tylko chcesz :)