PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=792826}

Dom z papieru

La casa de papel
2017 - 2021
8,0 240 tys. ocen
8,0 10 1 239866
5,8 14 krytyków
Dom z papieru
powrót do forum serialu Dom z papieru

Uwielbiam ten serial ,ale po obejrzeniu 4 sezonu jestem autentycznie zdenerwowany na netflixa . Ilość absurdalnych scen wyje*** w kosmos:
- Nairobi dostaje w płuco ze snajperki (to jest śmierć na miejscu) ,Tokio ją składa (jakim cudem? dobra mozna przymknąć oko) ,następnego dnia Nairobi śmiga po całym banku WTF?
-Tokio zostaje "przywódcą" ... Osoba przez którą zginął Moskwa ,Rio został złapany bo ją ci**** swędziało ,stwierdziła że upije się podczas NAPADU NA BANK HISZPANII (RIO ją rzucił) ,jej wady można mnożyć .Zostaje przywódcą gangu ,WTF ?
- Gandia z 5 metrów fikołkiem ucieka całemu gangowi który pruje do niego z broni automatycznej
- Sztokholm strzela focha na Denwera że podczas największego napadu w historii Hiszpanii ,nie wytrzymuję i sprowokowany bije Artura (hahaha) ,w serialu to jest jeszcze tak przedstawione jakby to była wina Denwera.
-Policja/Armia nie ma żadnej koncepcji jak odbić bank ,przy mennicy mogłem to zrozumieć nikt się czegoś takiego nie spodziewał ale parenaście miesięcy po napadzie oni nie mają totalnie żadnego planu ?
- Granat w windzie i przykrycie go kaskiem a następnie wlasnym cialem xd

Absurdów jest znacznie więcej ,ale co mnie jeszcze totalnie denerwuję to oczywiście homopropaganda . Palermo lubi chłopców Helsinki lubi chłopców Berlin temu to bez różnicy ,(Chrześniak Moskwy zapomniałem ksywski) starcił klejnoty :) .Mam wrażenie że do Denwera i Sztokholmu dołączy Rio i będziemy mieć piękny trójkącik ,ja pie**** ja chcę oglądać napad na bank a nie paradę homoseksualistów .A ta scena Berlina i Palermo była tak obrzydliwa tfu .Rozumiem że są homoseksualiści jest ich mniej niż 1% nie mam nic do nich niech sobie żyją ,ale nie wciskajcie mi tego w każdym serialu netflixa bo już tym RZYGAM!
Oczywiście mężczyźni podczas tego napadu to miękkie kluski ,a kobiety twarde charakterne zadziorne :) piękna propaganda.

Profesor z IQ 20000 werbuje Tokio ,dziewczynę która ma mentalnie z 10 lat nie wytrzymuje ciśnienia i do tego notorycznie stawia się każdemu kto ma inne zdanie niż ona. SUPER WYBÓR!

Mam nadzieje że 5 sezon przywróci serialowi blask ,ale boję się że zamiast świetnego seansu netflix zaserwuje mi "matryjarchat" (haha) ,piękne sceny homoseksualne ,plot armor ,oraz dawkę absurdalnych scen ,nadętych dialogów i niepotrzebnych flashbacków po których nie dam temu serialowi drugiej szansy .