PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=792826}

Dom z papieru

La casa de papel
2017 - 2021
8,0 240 tys. ocen
8,0 10 1 239690
5,8 14 krytyków
Dom z papieru
powrót do forum serialu Dom z papieru

Tokio

ocenił(a) serial na 6

Dawno już mnie żadna postać serialowa nie irytowała tak jak ona. Niezrównoważone dziewuszysko, na przemian ryczy, albo grzmoci z tym swoim chłopczykiem, a jej jedyny wkład w akcję to obracanie wszystkiego wniwecz. Do tego te "groźne" miny, wzbudzające raczej politowanie.

ocenił(a) serial na 5
Semprini

No niestety, gdyby ktokolwiek tak się zachowywał podczas napadu to pierwszego dnia:
a) dostałby kulkę
b) zostałby związany i dołączył do zakładników
c) został wydany policji (co w końcu się stało, ale niestety było wstępem do kolejnych głupot).

Btw. śmierć Moskwy to wina Tokio, dziwie sie, że nikt jej o to nie obwinił, a zwłaszcza Denver.

ocenił(a) serial na 5
Charlie_TSW

Ona to pikuś, takiego Arturo to przecież w trakcie napadu nawet najświętsza na świecie osoba by prędzej czy później zabiła, przecież gość co odcinek miał jakiś wyskok i nic, ja bym na jego miejscu za którymś razem to sobie wstał i wyszedł po prostu bo wiedziałbym że ci porywacze to i tak mi nic nie zrobią :P

ocenił(a) serial na 6
Charlie_TSW

Miałam wspomnieć o Moskwie, a nie chciałam spoilerować, ale masz całkowitą rację.
Zresztą wybili ciekawsze postacie i w 3 sezonie zostaną już same te jęczybuły. ;)