Dom z papieru

La casa de papel
2017 - 2021
8,0 246 tys. ocen
8,0 10 1 245923
6,0 10 krytyków
Dom z papieru
powrót do forum serialu Dom z papieru

Przyznam, że z początku oglądałam serial i byłam tak podekstycowana i przez długi czas powtarzałam sobie w głębi "To najlepszy serial na Całym Netflixie" ale szybko po obejrzeniu doszłam do wniosku, że serial już z 3 sezonem stał się przeciągany i monotonny :/ 3 sezony o skoku na mennicę i bank? Czy dwa sezony to nie wystarczająco? Osobiście uważam, że Dom z papieru powinien zakończyć się na 2 sezonie, bo okropnie go przeciągają, a że też Netflix chciał zarobić jeszcze sporo forsy i zyskać na oglądalności serialu to zaczął ciągnąć zakończoną historie i z czasem to już zaczęło robić się nudne. Myślę, że jedyne na co warto zwrócić uwagę i oglądać serial to Najwa Nimri, rola Alicii Sierry faktycznie może być denerwująca ale zdecydowanie warta szumu, bo nieważne jaki serial z nią obejrzę ta się wciela w zupełnie przeciwne rolę, dajmy na przykład, w Visavis wcieliła się w więziarkę, zabójce i uciekinierkę a w domu z papieru jest ciężarną inspektor. No cóż, myślę, że to tyle w temacie. W każdym razie trochę strata czasu na serial ale jak ktoś chce, niech ogląda.