Postanowiłam pisać na bieżąco :)
Odcinek pierwszy. Super pomysł, żeby zamiast imion były nazwy miast. Zastanawiam się jakim miastem nazwałabym samą siebie. Jeszcze nie wiem, ale myślę nad tym nadal. Miasta, które mnie zachwyciły i chciałabym w nich mieszkać, to Drezno i Wiedeń, ale czy chciałabym się tak nazywać?? No nie wiem...
Dlaczego zainteresowałam się filmem. Podoba mi się piosenka Cecili Krull i tak się zaczęło. Nie lubię filmów z bronią, napadami itp., ale jak już zacznę oglądać tego rodzaju film, to się "wkręcam". Nie wiem dlaczego denerwuje mnie ta córka ambasadora. Trzymam stronę tych co napadli, a nie tych, którzy są więźniami. Gdzie się podziewa moja moralność?
Odcinek 4 wg. Netflixa. Arturito- typowy dyrektor, samolubny cham. Najbardziej mnie denerwuje ze wszystkich postaci jak dotąd. Chyba lubię już Denvera, a na początku nie mogłam patrzeć na jego durną gębę. Oglądam dalej. Teraz przede mną 5 odcinek...
Wczoraj skończyłam oglądać 6 odcinek. Motyw wyciągania kuli z nogi Moniki zrobiony po łebkach. Widać oszczędności. Zaczynam dostrzegać coraz więcej bzdur w filmie. Od początku razi mnie relacja Profesora z panią inspektor, bo to mało prawdopodobne. W pracy jest dyskusja, kto jest przystojniejszy: Berlin czy Profesor? Wg. mnie Berlin, ale zdania są podzielone....
Ja właśnie skonczylem i powiem, ze zajebisty serial. Calosc w 2,5 dnia. Kiedys ktos mi polecal nawet zwiastun ogladalem ale mi nie podszedl, teraz siedze i sie zastanawiam jak to bylo mozliwe. Teraz po skonczenii czuje wewnetrzna pustke i chyba zaczne jeszcze raz i czekam na 4 sezon.
Ja jestem w trakcie drugiego sezonu, ale mało prawdopodobne żebym oglądała po raz drugi. Na wewnętrzną pustkę trzeba poszukać czegoś nowego, tylko co by, to mogło być? Fantomas1991 jak znajdziesz coś fajnego to daj znać :)
Cos fajnego sie znajdzie. Interesuje Cie konkretny gatunek czy jestes otwarta ?
Wymienie Ci moje ulubione może cos wybierzesz : Wikingowie, Gra o Tron, Bates Motel, Lost, 4400, Skazany na Śmierć, Narcos, Black Mirror ale tylko pojedyncze odcinki bo wszystkich nie ogladalem, Slepnac od Swiatel, Odwróceni, Egzorcysta, 4block, the 100. Jest tego wiecej ale narazie masz tyle. Moze i ty mi cos polecisz ?
Nie widziałam żadnego z wymienionych przez Ciebie. Ja oglądam raczej kobiece seriale, ale "Żona idealna" jest chyba ok jeżeli lubisz prawnicze seriale, dużo sie dzieje na sali sądowej. Reszta to raczej miłosne filmy. Mogę też polecić bardzo stary i bardzo dobry serial "Ja Klaudiusz".Wiem, mało tego ale cóż..
Jak dla mnie Berlin przystojniejszy niz profesor. Berlin ma kijek w tylku ale Profesor to juz normalnie mopa ma w tylku
Spoko kazdy lubi co innego. Z kobiecych seriali to przychodza mi do glowy Opowiesci Podrecznej ktore chce zaczac ogladac, po opisie to chyba kobiecy ;) Denvera tez lubie, ten jego smiech
Przypomniałeś mi "Opowieść Podręcznej". Serialu nie widziałam, ale widziałam film dosyć stary, bo z 1990 roku i był całkiem fajny. Niezły serial to także "The Frankenstein Chronicles", taki mroczny, ale podobał mi się :)