Oprócz niego oglądałem też takie hiciory jak:
"Renegat"
"Nieustraszony"
"Drużyna A"
"Sprawiedliwość na 18 kołach"
"MacGyver"
To były fajne czasy...
Jeszcze dodam "Dr Quinn", "Jezioro marzeń", "Żar tropików", "Rozwell w kręgu tajemnic", "Pacific Blue", "Słoneczny patrol", Hercules", "Xena, wojownicza księżniczka", "Alf", "Strażnik Teksasu", "Przyjaciele", "Nikita", "Archiwum X", "Ostry dyżur", "Świat wg Bundych", Ally McBeal", "Allo Allo"... I wiele innych :) Może nie wszystkie z nich oglądałam ale wszystkie te seriale tak dobrze mi się kojarzą... w końcu czasy mojego dzieciństwa :) Pozdrawiam :)
To były czasy, seriale które po latach się przypominają i się ogląda. Nie to co teraz seriale xd może nie wszystkie ale większość. Tamte miały jakby swój klimacik haha
ja do tego lubiłam "Zbuntowany anioł", "Lokatorzy", "Zaginiony świat"... Seriale mojego dzieciństwa, które sobie teraz przypominam i oglądam jak mogę, choć wielu jeszcze nie pamiętam i powoli przypominam.
Wtedy telewizja była po prostu inna, smakowała ot tak - po prostu,
Może seriale były naiwne ale za to je kochaliśmy.
Drużyna A Macgyver Nieustraszony Magnum Airwolf Strażnik Teksasu Renegat Grom W Raju Słoneczny Patrol Cobra z Michael Dudikoff Legendy Kung Fu Zagubiony W Czasie Herkules Xena Wojownicza Księżniczka Nowe Przygody Supermana Seaquest Z Archiwum X Policjanci Z Miami Nash Bridges JAG Wojskowe Biuro Śledcze Star Trek Następne Pokolenie Alf Świat Według Bundych Przyjaciele Ostry Dyżur Dr Quinn Family Matters Flash z 1990 roku Trzecia Planeta Od Słońca Ally Mcbeal to były seriale