PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498254
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

>>>Najciekawszy BOHATER HOUSE'A<<<

10 regularnych postaci HOUSE'A walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 8 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp. (Mile widziane uzasadnienia)
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagrożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!! (Mile widziane uzasadnienia)
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!

UCZESTNICY:

AMBER
CAMERON
CHASE
CUDDY
FORMAN
HOUSE
KUTNER
TAUB
THIRTEEN 13 (HADLEY)
WILSON

GŁOSUJMY DO PIĄTKU!

MIŁEJ ZABAWY!!!

fajowymaskopatol

cóż za zbieg okoliczności, że 6 osób pod rząd, minuta po minucie głosowały na Cameron -.- zupełnie tak jak poprzedniego dnia zresztą -.-

szuszu_3

3p amber
2p 13
1p Cuddy~!

Ewidentnie jedna osoba... żaal!

okularnik1990

3 pkt - Cameron
2 pkt - Cuddy
1 pkt - Amber

Shontelle

3p 13
2p amber
1p house

superheroo

Dokładnie, te głosy nie powinny być brane pod uwagę, przynajmniej 5 z tych 6... Proszę organizatora gry o poinformowanie nas, czy policzył te głosy ;)

igorr_dudek

3pkt - Trzynastka
2pkt - Amber
1pkt - Cuddy

Za chwilę wyniki!

Co do podejrzanych głosów. W regulaminie (niestety niedoskonałym) jasno jest napisane, cytuję:

* Z JEDNEGO KONTA można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!

Także, mimo iż ewidentnie widać oszustwo, niestety nie mam prawa nie zaliczyć tych głosów!

Niestety nic nie mogę poradzić na to, że niektórzy NIE POTRAFIĄ Z GODNOŚCIĄ PRZEGRYWAĆ i muszą PSUĆ INNYM GRĘ!

Przykre...

igorr_dudek

Coś trzeba z tym zrobić bo to jest naprawdę złe wystarczy popatrzeć na kłótnie może wprowadźmy takie zasady że jeżeli będą obok siebie minimum 3 głosy takie same w odstępie nie większym niż 4 minuty to osoba na którą są 3 punkty kilka razy z rzędu odpada kategorycznie.

igorr_dudek

Świąteczna REWOLUCJA...

Wywróciliscie drodzy Moi wszystko do góry nogami! To, kto będzie w tym tygodniu zagrożony, już za chwilę wprawi Was w OSŁUPIENIE!

Szok, konsternacja, niedowierzanie - tak, te uczucia towarzyszyły mi, podliczając głosy...

Zaczynajmy więc:

1. CAMERON - 181pkt
2. HOUSE - 180pkt
3. TRZYNASTKA - 176pkt

Pierwsza trójka nie jest zbyt Szokująca. Nie zmieniła sie zbytnio od zeszłego tygodnia! Bardzo małe różnice w głosach, Cameron na szczycie. Ciekawe ile z tego to prawdziwe głosy, a ile nabite sztucznie. Cóż, jak komus daje satysfakcje psucie gry - ŚMIAŁO!

Rewolucje zaczynajś się tutaj:

Ostatnie bezpieczne miejsce?

Proszę...

4. AMBER - 153pkt

TO niesamowite! Amber chyba trzeci raz z rzędu dosłownie PRZEŚLIZGUJE SIĘ! Zajmuje ostatnie bezpieczne miejsce!

Cóż, skoro ta Czwórka jest bezpieczna, sami wiecie kto jest ZAGROZONY!

Zaskoczeni?!

Powinniście być!!!

5. WILSON - 139pkt
6. CUDDY - 138pkt

Ten pojedynek PRZEJDZIE DO HISTORII! Coś czuję, że poleje się KREW!

W końcu uwielbiacie dzielnego Watsona... yyy prezpraszam Wilsona, oddanego przyjaciela HOUSE'a.

Nie są Wam również obojętne elektryzujące dialogi i sprzeczki Twardej Szefowej z Bezczelnym Doktorem! O tyłku Cuddy już nawet nie wspominam...

KTO WIĘC OPUŚCI NAS W NIEDZIELE?

TYLKO OD WAS TO ZALEŻY!

DECYDUJCIE!!!

igorr_dudek

Głosuje na WILSONA! Cuddy jest niezastapiona!

ocenił(a) serial na 10
igorr_dudek

Ja bym raczej powiedział że Wilson jest niezastąpiony dla mnie to Cuddy mogłaby nie istnieć przynajmniej 5 sezon byłby na poziomie pierwszych 4 i nie zniżaj by się w pewnych momentach do poziomu mody na sukces

ocenił(a) serial na 10
igorr_dudek

Odpada Cuddy. Najbardziej wkurzająca postać w House. Jeśli wygra z Wilsonem tracę wiarę w ludzi

igorr_dudek

No tak przez te fałszywe głosy są zagrożone najlepsze osoby w całym serialu. Z ciężkim sercem Cuddy:( bez nich ta gra nie ma sensu

ocenił(a) serial na 10
igorr_dudek

Odpada CUDDY. Moim zdaniem najgorsza kobieta tego serialu.

kuba603_2

Tak naprawdę to powinna odpaść Cameron a przynajmniej być zagrożona. 60 pkt danych w kilka dni minuta po minucie lekka przesada przecież to widać że fałszywe.

ocenił(a) serial na 10
boom5

House, Wilson, Cameron mój wymarzony finał. Trzy najlepsze postaci. Za tydzień 13 na wypadzie i tak już za długo tu siedzi

Joker_27

Kurczę!Dwie najlepsze postaci zagrożone...
No dobra,lubię Wilsona,ale w imię babskiej solidarności i boskiego tyłka tej kobiety nie mogę pozwolic odpaśc Cuddy!

Tak więc,WILSON,wybacz i żegnaj...

SmallCrime

Ja pierniczę, CUDDY I WILSON?! Oprócz House'a, dwie najlepsze postacie.

Nie wiem na kogo zagłosować...

No dobra, niech odpadnie Cuddy :c

truski

Cuddy .

ocenił(a) serial na 8
e_w_a_

Wilson odpada, Cuddy ma zbyt fajny tyłek xD

patrykDJ2009

Igor może głosy źle policzyłeś? Dwie najlepsze postacie Cudy i Wilson?

Z ogromnym żalem Cuddy :((((

blondyna6

WILSON!

ocenił(a) serial na 9
igorr_dudek

CO?! Dlaczego mam wybierać między dwoma moimi ulubionymi postaciami?! <chlip, chlip> Odpaść powinna Cameron albo 13... Ale mus to mus, głosuję na Cuddy.

ocenił(a) serial na 10
igorr_dudek

Odpada Cuddy. House, 13 i Cam w finale. Cuddy do domu

ocenił(a) serial na 10
igorr_dudek

przykre ale Cuddy do domu !

użytkownik usunięty
mysuperherojoker

Moja idealna trójka to Cameron, Cuddy no i House, więc głosuję na Wilsona.

ocenił(a) serial na 9

Nie wiem jak to możliwe, że obie postacie są zagrożone.. głosuję jednak za odpadnięciem Wilsona.

justysia_7

Naprawdę cięzki wybór ale Wilsona jakoś tak mam sentyment do niego a więc Cuddy

amelia8

Dzisiaj Wilson :c

amelia8

WilSoN

ocenił(a) serial na 10
amberr1990

CUDDY, CUDDY, CUDDY !

igorr_dudek

To niesprawiedliwe ;/ Cameron powinna odpaść... Muszę wybierać między dwiema ulubionymi postaciami;(;(;(
Niech odpadnie Wilson... (Cuddy musi zostać!!!)

myspace1529

Też uważam, że to Cameron powinna odpaść.

Cuddy

muszka8

Wilson

Cameron jest moją ulubioną postacią, szkoda, że wygrywa przez oszustwo.

Shontelle

wiadomo, że Wilson. to nie jest jeszcze czas na Cuddy ;)

igorr_dudek

Wilson w finale.

Odpada Cuddy.

szuszu_3

Moim zdaniem to nie jest czas ani na Wilsona ani na Cuddy tylko na Cameron. Co robimy z tym bo później może się skończyć kłótniami????

Cuddy

ocenił(a) serial na 10
boom5

Najlepiej byłoby przeprowadzić głosowanie jeszcze raz w przyszłym tygodniu przez te fałszywe głosy.
Ja nie zagłosuję chyba, ogłaszam strajk ;P

gucia23

Też tak myślę, że jeszcze raz przeprowadzić. A takich głosów nie brać pod uwagę jak coś.

zodiak1

Wilson!

cleopatra321

Ja też uważam,że powinniśmy głosowac jeszcze raz!
Szkoda,że niektórzy ludzie nie potrafią się bawic,a na dodatek psują zabawę innym...

Też bym starjkowała,ale już w ostateczności ratuję Cuddy,więc
WILSON-żegnaj...

SmallCrime

Czyli co głosujemy jeszcze raz ???????????

ocenił(a) serial na 10
malena2

Wilson must Go Away!

doda_dodunia

Jak coś to Cuddy

ocenił(a) serial na 10
serialomaniak0

Cuddy odpada (kcabsbcmn,HDA,D
GSALG\DA
GDAJ)

ocenił(a) serial na 9
gucia23

Jestem za, głosujmy jeszcze raz. W przeciwnym wypadku sytuacja pewnie powtórzy się w kolejnym tygodniu.

angelann

Cuddy

alex786

No to ja też jestem żeby głosować jeszcze raz.

tosia9

Wilson

ocenił(a) serial na 8
Colette

Wilson zagrożony?????????????????????????????????????????????????? Przecież te jego teorie na temat dziwnych zachowań Housa to esencja tego serialu. Głosuję na Cuddy - wkurzająca i za miękka dla Housa.

stefm007

Cuddy