>>>Najciekawszy BOHATER HOUSE'A<<<
10 regularnych postaci HOUSE'A walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 8 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp. (Mile widziane uzasadnienia)
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagrożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!! (Mile widziane uzasadnienia)
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
UCZESTNICY:
AMBER
CAMERON
CHASE
CUDDY
FORMAN
HOUSE
KUTNER
TAUB
THIRTEEN 13 (HADLEY)
WILSON
GŁOSUJMY DO PIĄTKU!
MIŁEJ ZABAWY!!!
cóż za zbieg okoliczności, że 6 osób pod rząd, minuta po minucie głosowały na Cameron -.- zupełnie tak jak poprzedniego dnia zresztą -.-
Dokładnie, te głosy nie powinny być brane pod uwagę, przynajmniej 5 z tych 6... Proszę organizatora gry o poinformowanie nas, czy policzył te głosy ;)
3pkt - Trzynastka
2pkt - Amber
1pkt - Cuddy
Za chwilę wyniki!
Co do podejrzanych głosów. W regulaminie (niestety niedoskonałym) jasno jest napisane, cytuję:
* Z JEDNEGO KONTA można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
Także, mimo iż ewidentnie widać oszustwo, niestety nie mam prawa nie zaliczyć tych głosów!
Niestety nic nie mogę poradzić na to, że niektórzy NIE POTRAFIĄ Z GODNOŚCIĄ PRZEGRYWAĆ i muszą PSUĆ INNYM GRĘ!
Przykre...
Coś trzeba z tym zrobić bo to jest naprawdę złe wystarczy popatrzeć na kłótnie może wprowadźmy takie zasady że jeżeli będą obok siebie minimum 3 głosy takie same w odstępie nie większym niż 4 minuty to osoba na którą są 3 punkty kilka razy z rzędu odpada kategorycznie.
Świąteczna REWOLUCJA...
Wywróciliscie drodzy Moi wszystko do góry nogami! To, kto będzie w tym tygodniu zagrożony, już za chwilę wprawi Was w OSŁUPIENIE!
Szok, konsternacja, niedowierzanie - tak, te uczucia towarzyszyły mi, podliczając głosy...
Zaczynajmy więc:
1. CAMERON - 181pkt
2. HOUSE - 180pkt
3. TRZYNASTKA - 176pkt
Pierwsza trójka nie jest zbyt Szokująca. Nie zmieniła sie zbytnio od zeszłego tygodnia! Bardzo małe różnice w głosach, Cameron na szczycie. Ciekawe ile z tego to prawdziwe głosy, a ile nabite sztucznie. Cóż, jak komus daje satysfakcje psucie gry - ŚMIAŁO!
Rewolucje zaczynajś się tutaj:
Ostatnie bezpieczne miejsce?
Proszę...
4. AMBER - 153pkt
TO niesamowite! Amber chyba trzeci raz z rzędu dosłownie PRZEŚLIZGUJE SIĘ! Zajmuje ostatnie bezpieczne miejsce!
Cóż, skoro ta Czwórka jest bezpieczna, sami wiecie kto jest ZAGROZONY!
Zaskoczeni?!
Powinniście być!!!
5. WILSON - 139pkt
6. CUDDY - 138pkt
Ten pojedynek PRZEJDZIE DO HISTORII! Coś czuję, że poleje się KREW!
W końcu uwielbiacie dzielnego Watsona... yyy prezpraszam Wilsona, oddanego przyjaciela HOUSE'a.
Nie są Wam również obojętne elektryzujące dialogi i sprzeczki Twardej Szefowej z Bezczelnym Doktorem! O tyłku Cuddy już nawet nie wspominam...
KTO WIĘC OPUŚCI NAS W NIEDZIELE?
TYLKO OD WAS TO ZALEŻY!
DECYDUJCIE!!!
Ja bym raczej powiedział że Wilson jest niezastąpiony dla mnie to Cuddy mogłaby nie istnieć przynajmniej 5 sezon byłby na poziomie pierwszych 4 i nie zniżaj by się w pewnych momentach do poziomu mody na sukces
Odpada Cuddy. Najbardziej wkurzająca postać w House. Jeśli wygra z Wilsonem tracę wiarę w ludzi
No tak przez te fałszywe głosy są zagrożone najlepsze osoby w całym serialu. Z ciężkim sercem Cuddy:( bez nich ta gra nie ma sensu
Tak naprawdę to powinna odpaść Cameron a przynajmniej być zagrożona. 60 pkt danych w kilka dni minuta po minucie lekka przesada przecież to widać że fałszywe.
House, Wilson, Cameron mój wymarzony finał. Trzy najlepsze postaci. Za tydzień 13 na wypadzie i tak już za długo tu siedzi
Kurczę!Dwie najlepsze postaci zagrożone...
No dobra,lubię Wilsona,ale w imię babskiej solidarności i boskiego tyłka tej kobiety nie mogę pozwolic odpaśc Cuddy!
Tak więc,WILSON,wybacz i żegnaj...
Ja pierniczę, CUDDY I WILSON?! Oprócz House'a, dwie najlepsze postacie.
Nie wiem na kogo zagłosować...
No dobra, niech odpadnie Cuddy :c
CO?! Dlaczego mam wybierać między dwoma moimi ulubionymi postaciami?! <chlip, chlip> Odpaść powinna Cameron albo 13... Ale mus to mus, głosuję na Cuddy.
Nie wiem jak to możliwe, że obie postacie są zagrożone.. głosuję jednak za odpadnięciem Wilsona.
To niesprawiedliwe ;/ Cameron powinna odpaść... Muszę wybierać między dwiema ulubionymi postaciami;(;(;(
Niech odpadnie Wilson... (Cuddy musi zostać!!!)
Moim zdaniem to nie jest czas ani na Wilsona ani na Cuddy tylko na Cameron. Co robimy z tym bo później może się skończyć kłótniami????
Cuddy
Najlepiej byłoby przeprowadzić głosowanie jeszcze raz w przyszłym tygodniu przez te fałszywe głosy.
Ja nie zagłosuję chyba, ogłaszam strajk ;P
Ja też uważam,że powinniśmy głosowac jeszcze raz!
Szkoda,że niektórzy ludzie nie potrafią się bawic,a na dodatek psują zabawę innym...
Też bym starjkowała,ale już w ostateczności ratuję Cuddy,więc
WILSON-żegnaj...
Jestem za, głosujmy jeszcze raz. W przeciwnym wypadku sytuacja pewnie powtórzy się w kolejnym tygodniu.
Wilson zagrożony?????????????????????????????????????????????????? Przecież te jego teorie na temat dziwnych zachowań Housa to esencja tego serialu. Głosuję na Cuddy - wkurzająca i za miękka dla Housa.