>>>Najciekawszy BOHATER HOUSE'A<<<
10 regularnych postaci HOUSE'A walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 8 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp. (Mile widziane uzasadnienia)
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagrożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!! (Mile widziane uzasadnienia)
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
UCZESTNICY:
AMBER
CAMERON
CHASE
CUDDY
FORMAN
HOUSE
KUTNER
TAUB
THIRTEEN 13 (HADLEY)
WILSON
GŁOSUJMY DO PIĄTKU!
MIŁEJ ZABAWY!!!
3pkt-House (za vikodin)
2pkt-Wilson (za najlepszego przyjaciela Housea i za romanse z babkami chorymi na raka)
1pkt- Forman (za ta czarną kawe co robi hausowi [najlepsza na świecie])
3 - House to wiadomo za co
2 - Cameron bo jest najlepszą laską w tym serialu
1 - Wilson bo jest tak samo ważny dla serialu jak House
Pierwsze koty za płoty...
I pierwsze zaskoczenie! House nie jest na miejscu pierwszym!!! Tworząc te gre, zastanawiałem sie, czy jest sens. Czy nie lepiej dać 9 uczestników, bo H. na pewno wszystkich zmiecie! A tu Zonk!
1. Cuddy - 69p.
2. House - 68p.
3. Cameron - 53p.
Pierwsza runde wygrała Cuddy! Uwielbiacie jej przekomażanki z Housem iiii... Wielki Tyłek =)
House tylko jeden punkt mniej, ale jednak. Bardzo ładnie Cameron, w serialu ostatnio bardzo wycichła a u nas pierwsza trójka!
4. Trzynastka - 43p.
5. Wilson - 26p.
6. Amber - 24p.
Bardzo ładnie również śliczna 13-tka i niezastapiony kompan House-a - Wilson!
7. Chase - 14p.
8. Kutner - 4p.
Wspieracie również "martwych" bohaterów! zarówno Amber, jak i Kutner w tym tygodniu bezpieczni!
A zagrozeni w pierwszej rundzie są:
9. Forman - 2p.
10. Taub - 1p.
Głosujemy do NIEDZIELI!!!
Głosuję za odpadnięciem Foremana.. w sumie on nie wnosi zbyt wiele do serialu, jest taki jakby drętwy. Wydaje mi się, że Taub jest od niego ciekawszy ;)
Niech odpadnie Forman. Lubiłam go w pierwszych dwóch sezonach, poźniej zachowywał się egoistycznie i myśli że wszystkie rozumy pozjadał. lekko działa mi na nerwy. Niech zostanie Taub(czasem ma ciekawe diagnozy) a wyleci Forman
Taub bo za nim nie przepadam... A Forman choć jest trochę nudnawy i drętwy umie przeciwstawić się Housowi.
A ja wolę, żeby odpadł Taub ;P nie wiem dlaczego ale od początku mi nie pasował... ma taki dziwny wyraz twarzy (z resztą Foreman też może odpaść ;P)
Pierwsza ofiara...
Kończy sie powoli pierwsza runda naszej gry! Pora wiec na podsumowanie. Cóż Forman nie dał najmniejszych szans Taubowi zbierając lwia część Waszych głosów. Niestety dla niego były to głosy negatywne i to Forman dziś nas opuszcza!
Oficjalnie wiec:
W pojedynku Forman vs. Taub
Stosunkiem głosów 78% - 22%
Odpada FORMAN!!!
Biedny F. jego czas skończył sie zanim na dobre sie rozpoczął...
Na pożegnanie kwestia po której moje uwielbienie do House-a osiągneło punkt ostrzegawczo - wysoki:
Rzecz dotyczyła starszej pani, która nie chciała podpisać zgody na ryzykowną operacje męża. H. wypowiedział wtedy nastepujace słowa:
'POŚLIJCIE FORMANA - STARSI LUDZIE BOJĄ SIE CZARNYCH...'
Tym optymistycznym akcentem rozpocznijmy nowy tydzień juz bez Formana!
Oto aktualna lista:
AMBER
CAMERON
CHASE
CUDDY
HOUSE
KUTNER
TAUB
THIRTEEN 13 (HADLEY)
WILSON
GŁOSUJCIE!!!
do piatku!
Nie wiem... Lubię wszystkich...hm...No dobra, niech będzie tak:
3pkt- HOUSE
2pkt- WILSON
1pkt- CUDDY
1 - Cuddy - Naj i wogóle (bo największy ma tyłek ;))
2 - House - Co tu duzo wyjaśniać?
3 - 13-tka - Wyjątkowa ładna i bystra - no i jej sceny z kobietami ^_^
3pkt - 13-tka
2pkt - Cuddy
1pkt - Amber
Najlepszego drogi Panie - Dziś głosujemy tylko na PANIE =))
Aaaa cooo!!!
To może teraz tak trochę pozmieniam kolejność
3 pkt. Cuddy
2 pkt. House
1 pkt. Wilson
3 pkt - CHASE (ma taki cudny akcent)
2 pkt - HOUSE (no co by było bez niego)
1 pkt egzekwo Amber (cutthroat bitch :)i Wilson (z komplexem Mojżesza)
Superrr!
Jak miło że ktoś pamiętał o życzeniach ;)
3pkt.Cuddy-no cóż...poprostu ją uwielbiam.
2pkt.Amber-bezwzględna zdzira-a ja takie lubię :)
1pkt.House (taki rodzynek ;))